Рецепт Піца зі спаржею та цибулею
Рецепт приготування піци зі спаржею, цибулею-шалот, сиром Пармезан і Моцарелла.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 1 тонка піца діаметром 30 см.
- Тісто для піцци— — частин
- спаржі— 220 грам
- сиру Пармезан— 1/4 склянки
- сиру моцарелла— 220 грам
- оливкового масла— 2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорний перець— — За смаком
- Luk-salotų— 1 штука
2. Повторити з рештою стеблами і не турбуйтеся, якщо вийде кілька нерівномірно товстих шматків — змішані текстури додадуть піці цікавий смак. Перемішати спаржу з оливковою олією, сіллю і перцем в мисці.
3. Розкачати тісто для піци в коло діаметром 30 см на посипаній борошном або кукурудзяним борошном поверхні. Викласти на деко, посипаний борошном. Посипати тісто сиром Пармезан і моцарелою. Потім викласти спаржу.
4. Випікати піцу від 10 до 15 хвилин, до країв коричневого кольору, поки сир не почне вирувати, а кінці спаржі не придбають коричневий відтінок. Вийняти з духовки і відразу посипати зеленою цибулею, потім нарізати і подавати.
Подібні рецепти
«Татар-бораки»
Рецепт приготування піци зі спаржею, сиром Моцарелла і сиром бурси. опис приготування: Легка і проста в приготуванні піца ідеальна для літнього перекусу. Для її приготування вам буде потрібно всього шість інгредієнтів. Замість сиру бурси ви можете використовувати інший м'який сир з травами і ч...
Салат з картоплею, маринованою цибулею і спаржею
Рецепт приготування салату з картоплею, спаржею, зеленою квасолею, Redis, маринованою цибулею, оливковою олією і гірчицею. опис приготування: Корисний овочевий салат з пікантною гірчичною заправкою може цілком служити самостійною стравою. дрібної картоплі— 900 грам спаржі— 450 грам зеленої ...
Різотто з ячменем, спаржею і горошком
Рецепт приготування різотто з ячменем, цибулею, білим вином, спаржею, зеленим горошком, пармезаном і м'ятою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати ячмінь і цибулю-порей, смажити до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати вино, варити до випаровування рідин...
Різотто зі спаржею
Рецепт приготування різотто зі спаржею. опис приготування: Срежте тверді краю спаржі. Поріжте стебла на шматки 1 см. Доведіть бульйон до кипіння. sparzha— 450 грам оливкова олія— 2 Ст. ложки вершкове масло— 2 + 2 Ст. ложки цибуля— 100 грам(нарізаний) рис арборіо— 300 грам тертого сиру пармез...
Салат з курчати зі спаржею, кабачками і грибами
Приготуйте це блюдо і ви дізнаєтеся секрет голландського соусу! опис приготування: Куряче філе страхуємо на вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки. картоплю, цукіні, спаржу і артишоки варимо і ріжемо. У салат додаємо нарізані мариновані гриби, овочі, м'ясо. салатик перчимо, солимо і п...