Рецепт Пиріг з цибулею і цвітною капустою

Рецепт Пиріг з цибулею і цвітною капустою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з цвітною капустою, сиром Пармезан, сиром Грюйер, маскарпоне, цибулею, гірчицею і мускатним горіхом.

опис приготування:

Лук і капусту для цього пирога можна приготувати заздалегідь і зберігати їх в холодильнику в окремих контейнерах.

  • цвітної капусти— 450 грам
  • оливкового масла— 3 1/2  Ст. ложки
  • tryufelynogo масла— 1 Ст. ложка
  • корочка для пирога— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • яйця— 2 штуки
  • sиra Маскарпоне— 250 грам
  • чорного або білого перцю— 1/4 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1 щіпка
  • сиру Грюйер— 1 Склянка
  • сиру Пармезан— 1/3 склянки
Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 1 1. Капусту нарізати на дрібні квіточки. Тонко нарізати цибулину. Нагріти духовку дл 220 градусів зі стійкою в центрі. Перемішати кольорову капусту з 2 столовими ложками оливкової олії у великій мисці. Викласти на деко, посипати сіллю і перцем і запікати 25 хвилин до коричневого кольору, поки капуста не стане ніжною.

Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 2 2. Дати капусті охолонути, потім тонко нарізати і полити трюфеля маслом. Знизити температуру духовки до 175 градусів.

Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 3 3. Готову корочку для пирога викласти в знімну форму для випічки. накрити фольгою, викласти сушену квасолю зверху і випікати 20 хвилин. Прибрати фольгу і квасоля і випікати до золотистого кольору, близько 5 хвилин. дати охолонути. Підтримувати температуру духовки.
нагріти залишилися 1 1/2 столової ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, посипати сіллю і перцем і готувати 30-40 хвилин, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, помішуючи. злегка остудити.

Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 4 4. Користуючись ножем або пензлем, змастити дно і краї скоринки для пирога гірчицею.

Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 5 5. Викласти зверху цибулю, а потім кольорову капусту.

Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 6 6. Збити яйця, маскарпоне, вершки і перець в мисці. Додати сир Грюйер. Вилити суміш поверх капусти, посипати пармезаном. Запікати до золотистого кольору, близько 40 хвилин.

Пиріг з цибулею і цвітною капустою - фото крок 7 7. Дати охолонути на стійці 15 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Пиріг з картопляної скоринкою, цвітною капустою і сиром

Заправний рибний суп

Ніжний овочевий пиріг з картоплею, цибулею і цвітною капустою - це чудове дієтичне блюдо з мінімумом калорій. Більш того, пиріг не тільки смачний, але і корисний. опис приготування: У приготуванні картопляного скоринки для пирога не використовується масло, терту картоплю утримує разом збите яй...

Риба з цвітною капустою в духовці

Риба з цвітною капустою в духовці

Хочу поділитися рецептом приготування риби з цвітною капустою в духовці. Блюдо сподобається любителям смачної і здорової їжі. опис приготування: Для приготування риби з цвітною капустою в духовці раджу брати будь-яку білу рибу, щоб без кісток була. Можна і зі звичайним пангасіус запікати — теж...

Салат з цвітною капустою і помідорами

Салат з цвітною капустою і помідорами

Страв з корисними і смачними овочами просто не може бути занадто багато в кулінарній скарбничці, згодні? Вашій увазі хочу запропонувати цікавий і нескладний варіант швидкого і апетитного салату. опис приготування: Поспішаю показати вам класну ідею, як приготувати салат з цвітною капустою і пом...

Салат з цвітною капустою і сиром

Салат з цвітною капустою і сиром

Рецепт приготування річного салату з цвітною капустою, квасолею і сиром Фета. опис приготування: Розігрійте духовку до 400 ° F. Покришите кольорову капусту на невеликі квіточки. Полийте капусту оливковою олією (3 ст. ложки). Приправити сіллю і poperčite. Викладіть капусту на деко і запікайте в...

Рис з цвітною капустою

Рис з цвітною капустою

Рецепт приготування супу рису зі смаженою цвітною капустою і цибулею. опис приготування: Рис з цвітною капустою можна подавати як гарнір або як основне пісне блюдо. В якості спецій ви можете використовувати шафран, кмин, kurkumu, koriandr, барбарис і мелений перець. приготування: промити рис, ...