Рецепт Нирки в сметані
Рецепт приготування яловичих нирок, тушкованих з грибами та цибулею в сметані.
опис приготування:
Нирки в сметані - традиційне блюдо російської кухні. Перед приготуванням вони вимагають обов'язкового замочування. Нирки добре подавати з вареною картоплею або картопляним пюре.
приготування:
вимити нирки, видалити жир і протоки. Помістити нирки в холодну воду і залишити вимочувати на 8-12 годин. Воду за цей час потрібно часто міняти. Викласти нирки з каструлю, залити водою і довести до кипіння. Злити воду, промити нирки і знову залити водою. Довести до кипіння і готувати протягом 30-40 хвилин. Потім знову промити і нарізати на середні шматочки. Нарізати солоні огірки. Крупно нарізати гриби і очищену цибулю. Розігріти сковороду на середньому вогні і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати нарізані нирки і смажити, помішуючи. Додати гриби і мелений перець. обсмажити, поки гриби не випустять рідина. Додати сметану, лавровий лист і перемішати. Додати огірки і сіль, готувати 5-7 хвилин. Додати подрібнений часник і рубаний кріп. Прибрати сковороду з вогню, накрити кришкою і дати постояти протягом 20 хвилин. Подавати нирки з картоплею на гарнір.
- говяжьих почек— 700-800 грам
- свіжих грибів— 200 грам
- солоні огірки— 2 штуки
- цибулини— 2-3 штук
- часнику— 2-4 зубчиків
- пучок кропу— 1 штука
- сметани— 1 Склянка
- сіль, мелений чорний перець, лавровий лист— За смаком
приготування:
вимити нирки, видалити жир і протоки. Помістити нирки в холодну воду і залишити вимочувати на 8-12 годин. Воду за цей час потрібно часто міняти. Викласти нирки з каструлю, залити водою і довести до кипіння. Злити воду, промити нирки і знову залити водою. Довести до кипіння і готувати протягом 30-40 хвилин. Потім знову промити і нарізати на середні шматочки. Нарізати солоні огірки. Крупно нарізати гриби і очищену цибулю. Розігріти сковороду на середньому вогні і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати нарізані нирки і смажити, помішуючи. Додати гриби і мелений перець. обсмажити, поки гриби не випустять рідина. Додати сметану, лавровий лист і перемішати. Додати огірки і сіль, готувати 5-7 хвилин. Додати подрібнений часник і рубаний кріп. Прибрати сковороду з вогню, накрити кришкою і дати постояти протягом 20 хвилин. Подавати нирки з картоплею на гарнір.
Подібні рецепти
Баранячі нирки по-уйгурски
Субпродукты не самое популярное мясо, но если их правильно приготовить получается вкусным и сытным блюдо. Сьогодні я розповім, как приготовить такой продукт, как свиные почки с грибами и сметаной. опис приготування: Свиные почки можно готовить как отдельное блюдо и подавать со всевозможными к...
Піца в духовці (тісто на сметані)
Рецептів піци дуже багато, кожен може знайти відповідний для себе. поспішаю розповісти, як приготувати піцу в духовці (тісто на сметані). Піца виходить тонкої, готується дуже просто і швидко. опис приготування: Готував піцу за цим рецептом вже багато разів. В якості начинки можна використовува...
Риба, тушкована в сметані
риба — це не тільки корисно, але і неймовірно смачно! Якщо ви втомилися від смаженого і запеченого — спробуйте рибу, тушковану в сметані в домашніх умовах. Страву можна приготувати і на будь-яке свято. опис приготування: Ніжніше і ароматні, ніж риба, тушкована в сметані в домашніх умовах, не м...
Пампушки на сметані
солоденькі, пухленькие бездрожжевые пышечки, прямо як в дитинстві! Порадуйте і ви своїх дітлахів цієї чудової випічкою. Готуються пампушки дуже швидко! опис приготування: Я вважаю за краще такі пампушки смажити на сковороді в маслі, багато жиру вони не вбирають. Але якщо для вас це неприйнятно...
Rapha, тушковані в сметані
Якщо ви любите відпочивати на море і разом з тим ловити рапанів, то вам сподобається рецепт, як приготувати рапани, тушковані в сметані. Любителі цих морепродуктів зайдуть слиною від їх ніжного смаку. опис приготування: Крім того, що морепродукти корисні, багаті на йод і безліч мінералів, вони...