Рецепт Припущена в молоці риба по-староруський
Цікаве старовинне російське блюдо, дуже просте в приготуванні. Підійде будь-яка риба без кісток. Блюдо виходить дуже соковитим і ніжним. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
опис приготування:
У цей рибну страву Ви цілком можете додати ще якісь овочі. Сюди прекрасно підійде картопля, нарізаний кубиками або тонкими кружальцями, а також морква. До речі, молоко можна сміливо замінити нежирними вершками. Ну і звичайно ж, не забувайте про улюблені спеції.
- філе рибне— 800 грам
- лук червоний— 2 штуки
- молоко— 1 Склянка
- Лавровий лист— 1 Ст. ложка
- перець духмяний— 4 штуки
- Вершкове масло— 50 грам
- сіль— За смаком
2. Викладіть у жароміцних форму, змащену маслом.
3. Лук почистіть і наріжте півкільцями. викладіть зверху.
4. Покладіть перець і лавровий лист, шматочки масла. Додати сіль, поперчіть.
5. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Варення з груш і яблук
припущена риба, приготована по даним рецептом, чудова тим, що виходить дуже соковитою, т.к. зберігає в собі більшу частину розчинних речовин і вологи. опис приготування: Шматочки осетрини обшпарюємо окропом і зачищаємо від згустків білка. Укладаємо шаром в змащену маслом неглибоку посуд. Залив...
Риба в кокосовому молоці
Риба в кокосовому молоці — блюдо трохи екзотичне, але ні в якому разі не варто цього боятися Рецепт приготування досить простий, а результат змусить вас здивуватися! опис приготування: Вже не знаю, чи є таке блюдо в який-небудь національної кухні, але нашій родині воно дуже сподобалося. Кокосо...
Риба в молоці в духовці
Риба в молоці в духовці — дуже простий спосіб смачного приготування морську риби. Сьогодні ми будемо готувати пеленгаса. Такий спосіб приготування робить рибу дуже ніжною і соковитою. опис приготування: Приготована морська риба в молоці в духовці — це справжній витвір кулінарного мистецтва. По...
Риба в молоці в мультиварці
Ця страва для любителів ніжною тушкованою риби. У молоці навіть суха риба стане соковитою і буде танути в роті. опис приготування: Для цієї страви підійде будь-яка велика риба — лихоманка, товстолобик, судак. За допомогою мультиварки ви зможете навіть з сухуватою тріски приготувати ніжне і сок...
Пиріг на сухому молоці
Для приготування цього ніжного пористого пирога використовується велика кількість сухого молока, який надає випічці насичений молочний смак, яскравий аромат. Виходить прекрасний десерт! опис приготування: У процесі приготування тіста обов'язково просівають не тільки борошно, але і сухе молоко,...