Рецепт Риба під томатним соусом
Поєднання риби та томатного соусу вважається дуже вдалим. В даному випадком смачне філе морської риби гаситься з луком, соусом і спеціями. Блюдо відмінно підійде на обід або вечерю. на гарнір — картопля.
опис приготування:
Чому б не приготувати на вечерю рибу під томатним соусом в домашніх умовах? Блюдо виходить дуже насиченим і неймовірно смачним. Тушкована в томаті риба прекрасно поєднується зі свіжою зеленню і картопляним гарніром. вдалого приготування!
- Філе білої морської риби— 600 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- борошно— 3 Ст. ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- оцет— 1 Чайна ложка
- часник— 1 зубчик
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 За смаком
- спеції— За смаком
Дрібно наріжте цибулю і часник, потім обсмажте овочі на рослинному маслі (5 хвилин). Томатну пасту розведіть з водою (100 мл.), додайте оцет і цукор. Влийте томатну суміш до цибулі і часнику, Тушіте 3-4 хвилини.
Змішайте рибу і соус. Зробіть мінімальний вогонь, і тушкуйте під кришкою 15 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Запечена риба з картоплею і томатним соусом
Рецепт приготування піци з моцарелою, болгарським перцем, базиліком і соусом з помідорів, цибулі та часнику. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Зробити томатний соус. Нагріти оливкова олія в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, ...
Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...