Рецепт Риба-меч з сальсою

Рецепт Риба-меч з сальсою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Рецепт риба-меч з салатом сальса — приготування смаженої риби-меч з сальсою з манго, авокадо, болгарського перцю, лука і імбиру.

опис приготування:

розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і висушити паперовим рушником. Відкласти в сторону.

Щоб зробити сальсу, перемішати разом манго або персики, авокадо, червоний перець, цибуля, 2 столові ложки соку лайма або лимонного соку, кінзу або петрушку, імбир, часник, і, при бажанні, гострий перцевий соус. Накрити і поставити в холодильник. дати постояти 20 хвилин перед подачею на стіл.

Для маринаду в невеликій мисці перемішати разом залишився сік лайма чи лимонний сік, цедру, перець і апельсиновий лікер, по бажанню. Викласти рибу в неглибокий посуд. залити маринадом. Накрити і поставити в холодильник на 1 час, перевертаючи рибу іноді.

Дістати рибу з маринаду, обсмажувати на змащеній маслом сковороді від 8 до 12 хвилин, перевертаючи один раз. Прикрасити зеленою цибулею при бажанні і подавати з приготовленою сальсою.


  • стейка рыбы-меч— 4 штуки
  • цибуля— 2 Ст. ложки
  • цедри лимона або лайма— 1 Чайна ложка
  • соку лайма чи лимона— 6 Ст. ложок
  • кінзи або петрушки— 1 Ст. ложка
  • імбиру— 1/4 чайних ложки
  • часнику— 2 зубчики
  • перцю— 1/2 чайних ложки
розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і висушити паперовим рушником. Відкласти в сторону.

Щоб зробити сальсу, перемішати разом манго або персики, авокадо, червоний перець, цибуля, 2 столові ложки соку лайма або лимонного соку, кінзу або петрушку, імбир, часник, і, при бажанні, гострий перцевий соус. Накрити і поставити в холодильник. дати постояти 20 хвилин перед подачею на стіл.

Для маринаду в невеликій мисці перемішати разом залишився сік лайма чи лимонний сік, цедру, перець і апельсиновий лікер, по бажанню. Викласти рибу в неглибокий посуд. залити маринадом. Накрити і поставити в холодильник на 1 час, перевертаючи рибу іноді.

Дістати рибу з маринаду, обсмажувати на змащеній маслом сковороді від 8 до 12 хвилин, перевертаючи один раз. Прикрасити зеленою цибулею при бажанні і подавати з приготовленою сальсою.


Подібні рецепти

Пікантні трубочки з індичкою і полуничною сальсою

Оригінальний рецепт «Xarco»

Блюдо з божественним смаком, який легко змінюємо, шляхом заміни м'яса, зелені і сиру. опис приготування: У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин. Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану п...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...