Рецепт Пікантні трубочки з індичкою і полуничною сальсою
Блюдо з божественним смаком, який легко змінюємо, шляхом заміни м'яса, зелені і сиру.
опис приготування:
У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин.
Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану полуницю, Червона цибуля, Kinzu, перець чилі і сік лайма. Приправити до смаку сіллю і перцем; відкласти в сторону.
Розігріти рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати індичку і смажити до готовності, близько 5 хвилин. Після цього, розігріти коржі в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд.
Рівномірно розділити індичку на кожен коржик. Зверху викласти шпинат, сир і полуничну сальсу, згорнути в трубочку.
- фунта індички м'ясистої, нарізати скибочками— 2 штуки
- пачка приправи для маринаду— 1 штука
- фунт нарізаною суниці— 1 штука
- склянки дрібно нарізаного червоного цибулі— 1/2 склянки
- склянки дрібно нарізаної кінзи— 1/4 склянки
- перець— 1 штука
- ложка свіжого соку лайма— 1 Ст. ложка
- ложка рослинного масла— 1 Ст. ложка
- коржі з халапеньйо і сиром— 4 штуки
- свіжого шпинату— 2 склянки
- склянку подрібненого голубго сиру— 1 Склянка
Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану полуницю, Червона цибуля, Kinzu, перець чилі і сік лайма. Приправити до смаку сіллю і перцем; відкласти в сторону.
Розігріти рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати індичку і смажити до готовності, близько 5 хвилин. Після цього, розігріти коржі в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд.
Рівномірно розділити індичку на кожен коржик. Зверху викласти шпинат, сир і полуничну сальсу, згорнути в трубочку.
Подібні рецепти
Ледачі голубці з капустою і фаршем
Пропоную вам ще один варіант приготування курячих стегон. Виходять стегенця з хрусткою скоринкою у вигляді невеликих рулетів, з пікантною начинкою з корейської моркви. Заходьте і дивіться! опис приготування: Пропоную ще один варіант приготування курячих стегон. Для початку відокремимо стегна в...
Пікантні хлібці
пікантні хлібці — це дуже смачні сироедческіе хлібці, приготовані за всіма правилами сироїдіння. Такі хлібці сподобаються не тільки сироїдам, але і всім іншим — смачно адже! опис приготування: З власного досвіду можу сказати, що зазвичай пікантні хлібці припадають до смаку не тільки сироїдам, ...
Пікантні креветки з часником
Оригінальний рецепт креветок в пікантному часниковому соусі. опис приготування: Смачна азіатська блюдо припаде до смаку всім любителям морепродуктів. креветки— 2 кілограма вода— 3 чайних ложки часник— 4 штуки сіль— 1 Чайна ложка оцет— 2 чайних ложки Зелена цибуля— 1 Склянка кукурудзяний крох...
Пікантні фаршировані яйця
Ця страва просте, незмінно смачне і не набридає ніколи. Підійде воно на будь-який святковий стіл: на Пасху, Новий рік, день народження, і просто, на недільний обід для всієї родини. опис приготування: Простий рецепт фаршированих яєць: 1. Яйця варити круто, помістити в холодну воду,щоб охололи ...
Пікантні котлети
Рецепт приготування пікантних котлет з свинини. кількість порцій: 2 свинина— 1 штука часник— 2 штуки(зубчики ) оливкова олія— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука чилі— 3 штуки(нарізаний ) Braai— 1 штука(свіжа) соєвий соус— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука заголовок для палітурки— 1 Чайна ложка Зелена цибуля—...