Рецепт Пікантні трубочки з індичкою і полуничною сальсою

Рецепт Пікантні трубочки з індичкою і полуничною сальсою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Блюдо з божественним смаком, який легко змінюємо, шляхом заміни м'яса, зелені і сиру.

опис приготування:

У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин.

Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану полуницю, Червона цибуля, Kinzu, перець чилі і сік лайма. Приправити до смаку сіллю і перцем; відкласти в сторону.

Розігріти рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати індичку і смажити до готовності, близько 5 хвилин. Після цього, розігріти коржі в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд.

Рівномірно розділити індичку на кожен коржик. Зверху викласти шпинат, сир і полуничну сальсу, згорнути в трубочку.


  • фунта індички м'ясистої, нарізати скибочками— 2 штуки
  • пачка приправи для маринаду— 1 штука
  • фунт нарізаною суниці— 1 штука
  • склянки дрібно нарізаного червоного цибулі— 1/2 склянки
  • склянки дрібно нарізаної кінзи— 1/4 склянки
  • перець— 1 штука
  • ложка свіжого соку лайма— 1 Ст. ложка
  • ложка рослинного масла— 1 Ст. ложка
  • коржі з халапеньйо і сиром— 4 штуки
  • свіжого шпинату— 2 склянки
  • склянку подрібненого голубго сиру— 1 Склянка
У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин.

Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану полуницю, Червона цибуля, Kinzu, перець чилі і сік лайма. Приправити до смаку сіллю і перцем; відкласти в сторону.

Розігріти рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати індичку і смажити до готовності, близько 5 хвилин. Після цього, розігріти коржі в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд.

Рівномірно розділити індичку на кожен коржик. Зверху викласти шпинат, сир і полуничну сальсу, згорнути в трубочку.


Подібні рецепти

Пікантні стегенця

Ледачі голубці з капустою і фаршем

Пропоную вам ще один варіант приготування курячих стегон. Виходять стегенця з хрусткою скоринкою у вигляді невеликих рулетів, з пікантною начинкою з корейської моркви. Заходьте і дивіться! опис приготування: Пропоную ще один варіант приготування курячих стегон. Для початку відокремимо стегна в...

Пікантні хлібці

Пікантні хлібці

пікантні хлібці — це дуже смачні сироедческіе хлібці, приготовані за всіма правилами сироїдіння. Такі хлібці сподобаються не тільки сироїдам, але і всім іншим — смачно адже! опис приготування: З власного досвіду можу сказати, що зазвичай пікантні хлібці припадають до смаку не тільки сироїдам, ...

Пікантні креветки з часником

Пікантні креветки з часником

Оригінальний рецепт креветок в пікантному часниковому соусі. опис приготування: Смачна азіатська блюдо припаде до смаку всім любителям морепродуктів. креветки— 2 кілограма вода— 3 чайних ложки часник— 4 штуки сіль— 1 Чайна ложка оцет— 2 чайних ложки Зелена цибуля— 1 Склянка кукурудзяний крох...

Пікантні фаршировані яйця

Пікантні фаршировані яйця

Ця страва просте, незмінно смачне і не набридає ніколи. Підійде воно на будь-який святковий стіл: на Пасху, Новий рік, день народження, і просто, на недільний обід для всієї родини. опис приготування: Простий рецепт фаршированих яєць: 1. Яйця варити круто, помістити в холодну воду,щоб охололи ...

Пікантні котлети

Пікантні котлети

Рецепт приготування пікантних котлет з свинини. кількість порцій: 2 свинина— 1 штука часник— 2 штуки(зубчики ) оливкова олія— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука чилі— 3 штуки(нарізаний ) Braai— 1 штука(свіжа) соєвий соус— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука заголовок для палітурки— 1 Чайна ложка Зелена цибуля—...