Рецепт Риба маринована в оцті з цибулею

Рецепт Риба маринована в оцті з цибулею
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Домашня маринована риба в оцті з цибулею. Риба виходить дуже смачна, прикрасить будь-який повсякденний або святковий стіл.

опис приготування:

Неодмінно раджу скористатися цим рецептом і приготувати рибу мариновану в оцті з цибулею. Закуска виходить ніжна і дуже смачна! Для приготування цієї страви підійде будь-яка риба середніх розмірів з невеликою кількістю кісток, в моєму випадку — щука. Можна приготувати аналогічно товстолобика, pelengasa, скумбрію, оселедець і т.п. Зберігати готову закуску можна в холодильнику до одного місяця.

  • риба— 600 грам(у мене щука)
  • Цибуля— 3 штуки
  • вода— 500 мілілітрів
  • сіль— 50 грам
  • цукор— 50 грам
  • оцет 9%  — 50 мілілітрів
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Гвоздика в бутонах— 2 штуки
  • Чорний перець горошком— 0,5 чайних ложки
  • Запашний перець— 1 щіпка
  • коріандр мелений— 0,5 чайних ложки
  • Рослинна олія— 300-400 мілілітрів
Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 2 Rиbu чистий, видаліть нутрощі, відріжте голову, хвіст і плавники. Промийте і наріжте стейками, шириною 1,5-2 см.

Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 3 Потім кожен шматочок розділіть на дві частини, видаливши хребет і по можливості великі кістки.

Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 4 Приготуйте маринад. Для цього доведіть воду до кипіння, додайте сіль, цукор, спеції і лаврове листя. provara 2-3 хвилини, зніміть з вогню і дайте повністю охолонути.

Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 5 У остиглий маринад додайте оцет і опустіть шматочки риби. Зверху покладіть невелику тарілку і приберіть рибу маринуватися в холодильник на 1-1,5 діб.

Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 6 Потім маринад злийте. Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями. У чисті баночки чергуючи укладіть нарізану цибулю і замариновані шматочки риби. Залийте зверху все рослинним маслом (воно повинно повністю покривати рибу). Закрутіть банки кришками і зберігайте готову мариновану рибу в оцті з цибулею в холодильнику.

Риба маринована в оцті з цибулею - фото крок 7 Через добу закуска буде готова. Смачного!

Подібні рецепти

Риба смажена з цибулею

Сирна запіканка з корицею

просто, швидко і смачно — ідеальний вечерю в пост або для тих, хто на дієті. Для вас рецепт риби смаженої з цибулею — рекомендую! опис приготування: Свіжу річкову рибку можна як засолити, так і відразу ж підсмажити. Для приготування риби смаженої з цибулею нам знадобиться харіус — це невелика ...

Риба з цибулею і морквою

Риба з цибулею і морквою

просте, корисне і смачне друга страва з риби, яка не вдарить по вашому гаманцю. А приготуєте ви рибу з цибулею і морквою дуже швидко. опис приготування: Простий рецепт приготування риби з цибулею і морквою припаде до вподоби всім. Ну а як інакше? Адже він легкий в приготуванні, не вимагає особ...

Риба з морквою і цибулею в духовці

Риба з морквою і цибулею в духовці

рецепт простий, але виходить на виході дуже смачне і яскраве блюдо. Підійде для сімейної вечері або для святкового столу. опис приготування: Для того, щоб приготувати рибу з морквою і цибулею в духовці, можна використовувати будь-які види риб. Причому можна взяти як готове філе, так і підготув...

Риба з цибулею-порей

Риба з цибулею-порей

Дуже простий рецепт риби з цибулею-порей — в допомогу тим, хто знаходиться в пошуках простого, але цікавого способу приготування риби в домашніх умовах. мінімум старань — відмінний результат! кількість порцій: 4 цибуля-пористий— 3 штуки філе риби— 300 грам вершки— 200 мілілітрів вершкове масло—...

Риба з чебрецем і цибулею

Риба з чебрецем і цибулею

Риба з чебрецем і цибулею — одне з моїх найбільш вдалих страв за останній час. риба, запечена цілком, вийшла дуже ніжною і соковитою. Всім любителям риби рекомендую! опис приготування: В даному рецепті я готувала страву з товстолобика — риби сімейства коропових, досить ніжною, соковитою і не ...