Рецепт Redzhuvelak

Рецепт Redzhuvelak
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.
Реджувелак - це ферментований напій з пророщеної пшениці. У ньому містяться важливі бактерії для мікрофлори шлунково-кишкового тракту, в ньому багато активних ферментів для травлення і вітамінів — джерело корисностей!

опис приготування:

У цьому рецепті головне запастися терпінням, тому що на приготування піде кілька днів. На деяких етапах терміни можуть збільшитися, все залежить від теплоти приміщення, тому орієнтуйтеся на докладний опис нижче. Ділюся простим рецептом, як приготувати реджувелак. На смак напій виходить кислий, міцний і злегка газований, віддалено нагадує квас.

  • пшениця— 2 склянки
  • вода— 3 L
Redzhuvelak - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Redzhuvelak - фото крок 2 Замочіть пшеницю на 24 години в воді.

Redzhuvelak - фото крок 3 промийте пшеницю, викладіть на плоску тарілку і залиште при кімнатній температурі ще на 24 годину.

Redzhuvelak - фото крок 4 Через добу у пшениці повинні з'явитися маленькі паростки.

Redzhuvelak - фото крок 5 Подрібніть пшеницю в блендері разом з невеликою кількістю води. Подрібнену пшеницю і воду, що залишилася перелийте в банку. Затягніть горлечко банки марлею. У банку має залишатися приблизно 5 см. вільного місця. Залиште її для ферментації при кімнатній температурі на 48 годин.

Redzhuvelak - фото крок 6 Підсумковий варіант повинен виглядати так: перемолотые зерна, тонкий білий шар і майже прозора рідина.

Redzhuvelak - фото крок 7 Зверху з'являться маленькі бульбашки.

Redzhuvelak - фото крок 8 Акуратно процідіть прозору рідину і перелийте в окрему ємність. Redzhuvelak готовий!

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Кульки з індички з грибами та оливками

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...