Рецепт збитих вершків для торта
Рецепт збитих вершків для торта - це відмінне рішення для прикраси випічки (торти, тістечка), для десерту з ягодами, фруктами або шоколадною стружкою і не тільки. Зробити їх просто і швидко.
опис приготування:
Ви можете збити їх вручну, проте, електричним міксером буде набагато швидше і простіше. Вершки повинні бути холодні, тоді з ними легше працювати. Якщо використовуєте крем для випічки, то дочекайтеся її повного остигання, інакше вершки моментально потечуть. Збиті вершки не зберігають, а відразу використовують.
- вершки жирні— 1 Склянка
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
2 Перелийте вершки в чашу міксера і додайте екстракт ванілі, збивайте на середніх оборотах кілька хвилин, утворюється піниста маса.
3 збивайте ще 7-8 хвилин, потім ви помітите, як від віночка залишаються сліди, не поспішайте діставати його.
4 Щоб утворилися міцні піки, збивайте ще близько 8-10 хвилин. Коли дістаєте віночок, а на ньому добре видно краплі, що не стікають, значить збиті вершки готові.
5 Використовуйте їх відразу або надішліть в холодильник, але не надовго. Використовуйте їх для прикраси або зробіть на їх основі десерт.
Подібні рецепти
Лазанья з баклажанів з сиром
Чи може бути в кулінарній скарбничці бути занадто багато класних рецептів тортиків? Мені здається, що це просто неможливо! Саме тому поспішаю поділитися з вами однією чудовою ідеєю. опис приготування: Перед вами чудовий рецепт найсмачнішого і швидкого торта в домашніх умовах. Головна перевага ...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...
Помадка для торта
Оригінально прикрасити торт - це ціле мистецтво! Тому я ділюся рецептом, як приготувати помадку для торта. З її допомогою можна скрасити недоліки коржів, а ще це дуже смачно, солодко і красиво! опис приготування: Обов'язково використовуйте якісний шоколад, де в складі не менше 70% какао. перш,...
Пломбирный крем для торта
Хочу розповісти, як приготувати пломбірна крем для торта. Він ідеально підходить для змащування коржів, а також для прикраси верхній частині торта. Крем виходить ніжним і повітряним по консистенції. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пломбірна крему для торта. Даний ви...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...