Рецепт збитих вершків для торта

Рецепт збитих вершків для торта
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
Рецепт збитих вершків для торта - це відмінне рішення для прикраси випічки (торти, тістечка), для десерту з ягодами, фруктами або шоколадною стружкою і не тільки. Зробити їх просто і швидко.

опис приготування:

Ви можете збити їх вручну, проте, електричним міксером буде набагато швидше і простіше. Вершки повинні бути холодні, тоді з ними легше працювати. Якщо використовуєте крем для випічки, то дочекайтеся її повного остигання, інакше вершки моментально потечуть. Збиті вершки не зберігають, а відразу використовують.

  • вершки жирні— 1 Склянка
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
1 Перелийте жирні вершки (не менше 25% жирності) в миску, надішліть її в холодильник і гарненько охолодіть.

2 Перелийте вершки в чашу міксера і додайте екстракт ванілі, збивайте на середніх оборотах кілька хвилин, утворюється піниста маса.

3 збивайте ще 7-8 хвилин, потім ви помітите, як від віночка залишаються сліди, не поспішайте діставати його.

4 Щоб утворилися міцні піки, збивайте ще близько 8-10 хвилин. Коли дістаєте віночок, а на ньому добре видно краплі, що не стікають, значить збиті вершки готові.

5 Використовуйте їх відразу або надішліть в холодильник, але не надовго. Використовуйте їх для прикраси або зробіть на їх основі десерт.

Подібні рецепти

Рецепт самого смачного і швидкого торта

Лазанья з баклажанів з сиром

Чи може бути в кулінарній скарбничці бути занадто багато класних рецептів тортиків? Мені здається, що це просто неможливо! Саме тому поспішаю поділитися з вами однією чудовою ідеєю. опис приготування: Перед вами чудовий рецепт найсмачнішого і швидкого торта в домашніх умовах. Головна перевага ...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...

Помадка для торта

Помадка для торта

Оригінально прикрасити торт - це ціле мистецтво! Тому я ділюся рецептом, як приготувати помадку для торта. З її допомогою можна скрасити недоліки коржів, а ще це дуже смачно, солодко і красиво! опис приготування: Обов'язково використовуйте якісний шоколад, де в складі не менше 70% какао. перш,...

Пломбирный крем для торта

Пломбирный крем для торта

Хочу розповісти, як приготувати пломбірна крем для торта. Він ідеально підходить для змащування коржів, а також для прикраси верхній частині торта. Крем виходить ніжним і повітряним по консистенції. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пломбірна крему для торта. Даний ви...

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...