Рецепт самого смачного і швидкого торта
Чи може бути в кулінарній скарбничці бути занадто багато класних рецептів тортиків? Мені здається, що це просто неможливо! Саме тому поспішаю поділитися з вами однією чудовою ідеєю.
опис приготування:
Перед вами чудовий рецепт найсмачнішого і швидкого торта в домашніх умовах. Головна перевага його в тому, що в якості начинки ви можете використовувати абсолютно будь-який джем або густе варення, яке є у вас під рукою. Кожен раз у вас буде виходить новий апетитний тортик. Збиті вершки чудово доповнюють смак начинки і ніжний бісквіт. Дуже рекомендую цей варіант на замітку.
- Вершкове масло— 250 грам
- цукор— 200 грам
- яйце— 4 штуки
- молоко— 80 мілілітрів
- борошно— 300 грам
- Джем— 150 грам
- вершки— 1 Склянка(для збивання)
- Цукрова пудра— За смаком
2. Додавайте по одному яйця, продовжуючи збивати. Тонкою цівкою в процесі влийте молоко. Для аромату можна додати ванільний екстракт.
3. В окрему мисочку просійте борошно, невеликими порціями додавайте її до олійно-яєчної масу, постійно перемішуючи. Має вийти повітряне однорідне тісто.
4. Викладіть його в жароміцних форму, застелену пергаментом і змащену маслом, відправте в духовку. Випікайте до сухої сірники і рум'яності близько півгодини.
5. Готовий корж остудіть трохи на решітці, акуратно розріжте навпіл і остудіть до кінця. Паралельно збийте вершки з невеликою кількістю цукрової пудри.
6. Выложите одну половинку коржа, промажьте її джемом за смаком. Зверху розподіліть збиті вершки і акуратно накрийте другим коржем. Усе, чудовий і дуже смачний торт готовий. Перед подачею можна присипати його цукровою пудрою.
Подібні рецепти
«Грецький салат» класичний з бринзою
Давно хотіли дізнатися рецепт смачного домашнього зефіру? Тут ви знайдете детальний рецепт зефіру, ніжного, набагато більш смачного, ніж покупної. Тут - зефір з яблук і полуниці. Спробуйте! опис приготування: Приготувати зефір в домашніх умовах нескладно: досить лише придбати агар-агар і інвер...
Рецепт збитих вершків для торта
Рецепт збитих вершків для торта - це відмінне рішення для прикраси випічки (торти, тістечка), для десерту з ягодами, фруктами або шоколадною стружкою і не тільки. Зробити їх просто і швидко. опис приготування: Ви можете збити їх вручну, проте, електричним міксером буде набагато швидше і прості...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Пломбирный крем для торта
Хочу розповісти, як приготувати пломбірна крем для торта. Він ідеально підходить для змащування коржів, а також для прикраси верхній частині торта. Крем виходить ніжним і повітряним по консистенції. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пломбірна крему для торта. Даний ви...
Помадка для торта
Оригінально прикрасити торт - це ціле мистецтво! Тому я ділюся рецептом, як приготувати помадку для торта. З її допомогою можна скрасити недоліки коржів, а ще це дуже смачно, солодко і красиво! опис приготування: Обов'язково використовуйте якісний шоколад, де в складі не менше 70% какао. перш,...