Рецепт супу з грибами
Тут хочу вам показати рецепт супу з грибами. Швидше це буде легкий бульончик, який допоможе зігрітися в похмурі осінні дні і стане альтернативою звичному курячого бульйону з локшиною.
опис приготування:
Цей грибний бульйон досить гострий. Я рекомендую його подавати з підсушеними шматочками батона або з хрустким багетом.
Це прекрасне рішення для тих, хто хоче приготувати щось гаряченьке на швидку руку.
- печериці— 200 грам
- Цибуля зелена— 150 грам(порізана цибулина)
- часник— 2 зубчики
- імбир подрібнений— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 0,25 чайних ложки
- Соєвий соус— 1 Чайна ложка
- вода— 700 мілілітрів
- Зелена частина лука— 5 Ст. ложок(порізані пір'я)
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
Додайте до цибулі гриби, трохи зеленої цибулі і смажте, поки не випарується майже вся рідина.
Потім влийте до грибів воду і додайте соєвий соус, перець і трохи солі, якщо потрібно.
Накрийте суп кришкою і варіть на повільному вогні 15 хвилин. Потім додайте решту зелена цибуля.
Подавайте бульйон гарячим.
Подібні рецепти
Курячі кульки у вершковому соусі з зеленим горошком
Привіт всім любителям смачних і незвичайних страв! Сьогодні я розповім простий рецепт, як приготувати суп-пюре з гарбуза з пряними вершками. Блюдо вийде дуже ніжним! Приступаємо до приготування? опис приготування: Відмінний рецепт оригінального і шалено смачної страви. Суп-пюре з гарбуза з пря...
Рецепт супу з грінками
Більшість супів я волію їсти з грінками. Мені подобається поєднання рідкого бульйону з хрустким доповненням. І я завжди маю на увазі кілька перевірених варіантів, як даний. Читайте! опис приготування: Подивіться цей рецепт супу з грінками. Це полегшений сочевичний супчик, але без м'ясного буль...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Простий рецепт крем-брюле
Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...
Рецепт баклажановой икры
Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму. опис приготування: По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В да...