Рецепт смачного домашнього зефіру
Давно хотіли дізнатися рецепт смачного домашнього зефіру? Тут ви знайдете детальний рецепт зефіру, ніжного, набагато більш смачного, ніж покупної. Тут - зефір з яблук і полуниці. Спробуйте!
опис приготування:
Приготувати зефір в домашніх умовах нескладно: досить лише придбати агар-агар і інвертний сироп. Але навіть якщо у вас немає інвертного сиропу, не впадай у відчай, ви можете додати в масу 400 г цукру і варити її трохи довше, щоб сироп добре заварилася. Зефір можна спробувати на смак, коли він ще не застиг, щоб щось додати, якщо потрібно. Ви можете висадити на деко десерт різної форми і розміру, залежить від ваших уподобань.
- яблука очищені— 300 грам
- цукор— 180-250 грам
- Полуничний джем— 160 грам
- інвертний сироп— 100 грам
- Якщо-якщо— 8 грам
- білок— 1 штука
- ваніль— За смаком
- Цукрова пудра— 4 Ст. ложки
- Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
2. Яблучне пюре перекладіть в миску, змішайте з цукром на невеликому вогні, щоб розчинився цукор. додайте ваніль. Полуничний джем змішайте з агар-агаром, перемішайте і відставте на 15-20 хвилин.
3. Додайте інвертний сироп і поставте на вогонь. Проваріть до температури 110 градусів. Тим часом збийте на невеликій швидкості міксера пюре з білком, поступово збільшуючи швидкість. Не виключаю міксер, тонкою цівкою влийте сироп.
4. Збільште швидкість до середньої і збивайте 10 хвилин. Перекладіть масу в кондитерський мішок і відсадити зефір на покритий пергаментом деко.
5. Залиште зефір на 1-4 години при кімнатній температурі до готовності. Цукрову пудру змішайте з крохмалем і посипте даної сумішшю зефір через сито. Смачного!
Подібні рецепти
Найпростіша панакота
Чи може бути в кулінарній скарбничці бути занадто багато класних рецептів тортиків? Мені здається, що це просто неможливо! Саме тому поспішаю поділитися з вами однією чудовою ідеєю. опис приготування: Перед вами чудовий рецепт найсмачнішого і швидкого торта в домашніх умовах. Головна перевага ...
Найпростіший рецепт домашнього морозива
Найпростіший, найсмачніший і найшвидший рецепт домашнього морозива. Справжнє морозиво зараз в магазині недешево коштує, так порадуйте своїх близьких натуральним смачними ласощами. опис приготування: У цьому рецепті нічого міняти не рекомендую, але ви можете зробити морозиво з добавками і в баз...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Простий рецепт крем-брюле
Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...
Рецепт баклажановой икры
Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму. опис приготування: По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В да...