Рецепт Рагу з свинячих реберець
Дуже простий і економічний рецепт для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Рагу з реберцями — це чудовий варіант для вечері в колі сім'ї — хороша компанія в поєднанні зі смачною їжею.
опис приготування:
Цей чудовий рецепт приготування рагу з свинячих реберець не раз виручав мене, коли треба було приготувати ситний і смачний вечерю для великої компанії. Адже в ньому є все, що необхідно для повноцінної вечері або обіду — м'ясо, картопелька та овочі, які ми перетушім разом, тоді наше блюдо вийде неймовірно ароматним і насиченим. І хоча, напевно, у кожної господині є свій рецепт рагу, але я сьогодні хочу розповісти вам, як приготує рагу з свинячих реберець за моїм рецептом, можливо, кому-то він так само сподобається і стане в нагоді в житті. А інгредієнти тут дуже прості, тільки я завжди намагаюся додавати в рагу якісь свіжі овочі, щоб зробити його смак більш різноманітним, наприклад, болгарський перець, помідори або, як тут, стручковую фасоль. Але це звичайно за вашим бажанням, ви можете покласти в це рагу щось ще, думаю, смаку це не зашкодить.
- ребра свинячі— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Картопля— 500 грам
- Квасоля стручкова— 100 грам
- паста томатна— 1 Ст. ложка
- Лавровий лист— 2 штуки
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Спеції для м'яса— За смаком
Морква нарізаємо брусками і викладаємо в казан до м'яса.
Ріпчасту цибулю ріжемо на четвертинки і додаємо до решти інгредієнтів. Перемішуємо і обсмажуємо все разом пару хвилин.
Викладаємо в казан стручкову квасолю і додаємо томатну пасту. Перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин на середньому вогні.
Картоплю нарізаємо на середні кубики і так само викладаємо в казан.
додаємо сіль, перець і спеції на ваш смак, перемішуємо, кладемо лавровий лист і вливаємо воду. Води повинно бути стільки, щоб вона тільки на половину накривала картоплю. Закриваємо кришку і тушкуємо до повної готовності картоплі на повільному вогні. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Втрата
Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт рагу з реберець з овочами, — тільки м'ясо і овочі, все просто і швидко! Навіть оком не встигнете моргнути, — як блюдо вже повністю готове і чекає вашої оцінки! опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що це дійсно класичний рецепт рагу з ребер...
Салат з свинячих нирок
Пропоную рецепт салату зі свинячих нирок і овочів з насиченим смаком, приємним ароматом і смаком. нирки, попередньо, потрібно правильно відварити, всі тонкощі в рецепті нижче. опис приготування: Свинячі нирки можуть бути вдалою альтернативою ковбасі, яку так часто додають в салати. нирки, звич...
Рагу з баклажанів і кабачків
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...
Рагу з баклажанів в мультиварці
Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...
Рагу швидко-смачно-красиво
Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....