Рецепт Рагу з печінки з овочами
Приготувати смачну і яскраве рагу з непривабливою на вигляд печінки не важко, якщо ви подивитеся на рецепт, як приготувати рагу з печінки з овочами. Подавати його раджу з рисом і кунжутом.
опис приготування:
Блюдо виходить смачним, ситним і яскравим. А головне те, що його дуже легко і швидко готувати. Рагу можна подавати з рисом або як теплого салату. Приємних вам клопоту на кухні!
- печінка куряча— 300 грам
- Перець болгарський— 2 штуки
- помідор— 2 штуки
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- імбир— 1 частина(корінь)
- цукор— 1/2 чайних ложки
- бульйон— 150 мілілітрів
- крохмаль— 1 Чайна ложка
- Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
- кунжут— 1 Ст. ложка
- Цибуля зелена— За смаком
Печінка замаринуйте на 10 хвилин в суміші соєвого соусу, оливкового масла, цукру, подрібненого імбиру і хмелі-сунелі.
Цибулю і часник наріжте скибочками, морква - соломкою. Пасеруйте овочі на розігрітій олії до рум'яної скоринки.
додайте печінку, обсмажуйте протягом 5 хвилин.
Помідори наріжте скибочками, перець - соломкою. Додайте овочі в сковороду, готуйте протягом 2-3 хвилин.
Крохмаль розведіть в бульйоні, влийте в рагу, тушкуйте під закритою кришкою протягом 5 хвилин.
Рагу з печінки подавайте гарячим, з подрібненою зеленою цибулею і кунжутом. Смачного!
Подібні рецепти
Човники з кабачків
Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт рагу з реберець з овочами, — тільки м'ясо і овочі, все просто і швидко! Навіть оком не встигнете моргнути, — як блюдо вже повністю готове і чекає вашої оцінки! опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що це дійсно класичний рецепт рагу з ребер...
Рагу зі свининою і овочами
На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...
Рагу зі свининою, овочами і локшиною
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...
Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином
І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...
Рагу «Курочкіна радість» з овочами
Смачне рагу готується швидко, особливо це важливо якщо немає часу готувати. При цьому досить чотирьох овочів, курячих сердечок і фаршу. кількість порцій: 6 фарш курячий— 300 грам серце куряче— 200 грам баклажан— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 штука перець болгарський— 1 штука морква— 1 штука Мал— 8...