Рецепт Рагу з печінки з овочами

Рецепт Рагу з печінки з овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Приготувати смачну і яскраве рагу з непривабливою на вигляд печінки не важко, якщо ви подивитеся на рецепт, як приготувати рагу з печінки з овочами. Подавати його раджу з рисом і кунжутом.

опис приготування:

Блюдо виходить смачним, ситним і яскравим. А головне те, що його дуже легко і швидко готувати. Рагу можна подавати з рисом або як теплого салату. Приємних вам клопоту на кухні!

  • печінка куряча— 300 грам
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • імбир— 1 частина(корінь)
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • бульйон— 150 мілілітрів
  • крохмаль— 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
  • кунжут— 1 Ст. ложка
  • Цибуля зелена— За смаком
Рагу з печінки з овочами - фото крок 1 Приготуйте необхідні продукти. Овочі помийте, цибуля, морква, часник і імбир очистіть. Печінка очистіть від плівок і розріжте навпіл.

Рагу з печінки з овочами - фото крок 2 Печінка замаринуйте на 10 хвилин в суміші соєвого соусу, оливкового масла, цукру, подрібненого імбиру і хмелі-сунелі.

Рагу з печінки з овочами - фото крок 3 Цибулю і часник наріжте скибочками, морква - соломкою. Пасеруйте овочі на розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Рагу з печінки з овочами - фото крок 4 додайте печінку, обсмажуйте протягом 5 хвилин.

Рагу з печінки з овочами - фото крок 5 Помідори наріжте скибочками, перець - соломкою. Додайте овочі в сковороду, готуйте протягом 2-3 хвилин.

Рагу з печінки з овочами - фото крок 6 Крохмаль розведіть в бульйоні, влийте в рагу, тушкуйте під закритою кришкою протягом 5 хвилин.

Рагу з печінки з овочами - фото крок 7 Рагу з печінки подавайте гарячим, з подрібненою зеленою цибулею і кунжутом. Смачного!

Подібні рецепти

Рагу з реберець з овочами

Човники з кабачків

Хочу вам запропонувати дуже простий рецепт рагу з реберець з овочами, — тільки м'ясо і овочі, все просто і швидко! Навіть оком не встигнете моргнути, — як блюдо вже повністю готове і чекає вашої оцінки! опис приготування: Звичайно ж, не можна сказати, що це дійсно класичний рецепт рагу з ребер...

Рагу зі свининою і овочами

Рагу зі свининою і овочами

На мою думку, рагу - одне з найбільш збалансованих, вітамінних та універсальних страв, тому розповім, як приготувати рагу зі свининою і овочами. Блюдо дуже соковите, смачне і поживне. опис приготування: Один з найбільш трудомістких процесів в приготуванні рагу - це подрібнити всі інгредієнти, ...

Рагу зі свининою, овочами і локшиною

Рагу зі свининою, овочами і локшиною

Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...

Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином

Рагу зі свининою, овочами, протертими томатами і розмарином

І знову ділюся рецептом рагу, на цей раз зі свіжих овочів з м'ясом. Влітку такий достаток овочів, що повторюватися і нудьгувати не доводиться! Нові нюанси і аромати зроблять страву незабутньою! опис приготування: Візьміть молоду нежирну свинину і блюдо буде готово менше, ніж за годину! А свіжи...

Рагу «Курочкіна радість» з овочами

Рагу «Курочкіна радість» з овочами

Смачне рагу готується швидко, особливо це важливо якщо немає часу готувати. При цьому досить чотирьох овочів, курячих сердечок і фаршу. кількість порцій: 6 фарш курячий— 300 грам серце куряче— 200 грам баклажан— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 штука перець болгарський— 1 штука морква— 1 штука Мал— 8...