Рецепт Пупки курячі

Рецепт Пупки курячі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
курячі субпродукти: pechenka, сердечка і шлунки - джерело корисних речовин, з них можна приготувати багато бюджетних та смачних страв, тому рецепт, як приготувати пупки курячі, дуже актуальне.

опис приготування:

Що можна приготувати з курячих пупков? наприклад, супи, теплі і звичайні салати, бульйони, спекотне, згасити і запекти з овочами, зробити котлети, подати з рисом, гречкой, пюре або макаронами. Потрошки прекрасно поєднуються зі сметаною, сиром, грибами, зеленню, запашним перцем і коріандром.

  • курячі шлунки (нирки)  — 600 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • Вино червоне— 1/2 склянки
  • Курячий бульйон— 500 мілілітрів
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • Перець гострий сухий— 1 штука
  • розмарин свіжий (гілочки)  — 4 штуки
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
пупки курячі - фото крок 1 Очищений і промитий цибулю наріжте тонкими півкільцями і обсмажте в гарячому оливковій олії разом з двома гілочками свіжого розмарину.

пупки курячі - фото крок 2 До цибулі додайте промиті курячі шлунки і обсмажте.

пупки курячі - фото крок 3 Додати сіль.

пупки курячі - фото крок 4 Додайте терту цедру одного лайма чи лимона.

пупки курячі - фото крок 5 Влийте червоне вино і тушкуйте 5-7 хвилин, поки не випарується алкоголь.

пупки курячі - фото крок 6 Додайте курячий бульйон, томатну пасту і подрібнений стручок сухого гострого перцю.

пупки курячі - фото крок 7 Гасіть пупки курячі півтори години на мінімальному вогні, поки соус не стане густим. В кінці приготування перевірте блюдо на сіль.

пупки курячі - фото крок 8 Подайте блюдо гарячим, прикрасивши гілочкою свіжого розмарину.

Подібні рецепти

Пупки курячі на сковороді

Курячі пупки в сметані

Найчастіше страви з субпродуктів викликають багато питань, проте вони все відпадуть в мить, потрібно лише спробувати це блюдо. Сьогодні я розповім вам, як приготувати курячі пупки на сковороді. опис приготування: Завдяки соєвого соусу курячі пупки набувають унікального пікантний смак, який не ...

Пупки курячі тушковані

Пупки курячі тушковані

Багато людей не люблять субпродукти, і дуже даремно. рецепт, як приготувати пупки курячі тушковані, може легко переконати таких товаришів. смачні, м'які, ніжні курячі шлунки - для вашого обіду! опис приготування: Цей спосіб приготування найпростіший і невигадливий. Щоб поліпшити смак страви, м...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...