Рецепт Пряна яловичина з крупою і сиром
Рецепт приготування смаженої яловичини з чилі чіпотл, часником, кмином, чилі, болгарським перцем і вершкової крупою з сиром і цибулею.
опис приготування:
Поєднання ніжною вершковою крупи і гострої яловичини - справжнє свято для шлунка!
- ріпакової олії— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- яловичини— 1,3 кілограма
- банку чіпотл в соусі Адоб— 1 штука(330 г)
- часнику— 5 зубчиків
- кмину— 1 Ст. ложка
- порошку чилі— 2 чайних ложки
- цибулина— 1 штука
- червоний болгарський перець— 1 штука
- чилі— 3 штуки
- води— 3 склянки
- молока навпіл з вершками— 2 склянки
- сиру Чеддер— 2 склянки
2. Потім додати чіпотл, м'ясний бульйон, часник, кмин і порошок чилі. перемішати, потім довести до кипіння.
3. Зменшити вогонь до слабкого, накрити кришкою і тушкувати від 2 1/2 до 3 годин, доти, поки м'ясо не стане м'яким, а рідина не загусне. Слідкуйте за м'ясом і додайте більше м'ясного бульйону, якщо необхідно.
4. В останню годину часу приготування зробити крупу. нагріти залишилася 1 столову ложку рапсового масла і 1 столову ложку вершкового масла в каструлі. Додати нарізану цибулю, солодкий перець, перець чилі і готувати протягом 5 хвилин.
5. Додати крупу, потім додати бульйон і воду. перемішати, потім довести до кипіння. Зменшити вогонь до слабкого, накрити кришкою і варити протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.
6. через 30 хвилин додати молоко навпіл з вершками. Варити ще від 20 до 30 хвилин, поки крупа не стане м'якою.
7. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.
8. Розділити крупу між тарілками і викласти зверху яловичину. Посипати зверху нарізаною зеленою цибулею при бажанні.
Подібні рецепти
Торт без випічки «Цвітіння троянда»
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...
Пряна рулька, запечена в духовці
Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...
Пряна курка в абрикосовою глазурі.
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...
Пряна курка в кокосовому молоці
Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...
Пряна мойва
Пряна мойва в домашніх умовах готується легко і просто. Риба виходить у багато разів краще і смачніше покупної. Мойва сама по собі жирна, її спинка м'ясиста — вона відмінно підходить для засолу. опис приготування: Для того, щоб приготувати пряну мойву в домашніх умовах, нам, крім самої риби, п...