Рецепт Приправа з редису і перцю

Рецепт приготування гострої приправи з редису, чорного перцю і пеперончино.
опис приготування:
У невеликій каструлі змішати рисовий оцет, цукор, сіль, горошини перцю і варити на слабкому вогні, до повного розчинення цукру і солі, близько 2 хвилин.
У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати редис і перець, варити протягом 2 хвилин, поки редис не стане блідіше. Злити воду і помістити овочі в неглибокий посуд. Залити овочі гарячої оцтової сумішшю, дати охолонути і поставити в холодильник на 15 хвилин.
Приготована приправа може зберігатися в щільно закритому посуді в холодильнику протягом 3 днів.
- рисового оцту— 1/2 склянки
- цукру— 2 Ст. ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 10 штук(горошин)
- редисов— 12 штук(розрізаних навпіл)
- пеперончини или маринованных перцев— 4 штуки
У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати редис і перець, варити протягом 2 хвилин, поки редис не стане блідіше. Злити воду і помістити овочі в неглибокий посуд. Залити овочі гарячої оцтової сумішшю, дати охолонути і поставити в холодильник на 15 хвилин.
Приготована приправа може зберігатися в щільно закритому посуді в холодильнику протягом 3 днів.
Подібні рецепти

Холодний суп з редису в чорному хлібі
Дуже смачна приправа, підійде до всіх страв, завжди готую її на зиму! Навчила мене її готувати моя свекруха! опис приготування: У велику каструлю вилити масло,в розпечене масло викласти томатну пасту і варити 5 хвилин на середньому вогні, часто помішуючи. Солодкий перець перекрутити на м'ясору...

Рагу з спаржі, редису і квасолі
Швидкий рецепт приготування легкого і корисного овочевого рагу з спаржі, лука, redisa, зеленої квасолі і зелені. опис приготування: Замочити цибулю в холодній воді протягом 5 хвилин. Вийняти з води і підсушити. Відкласти в сторону. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати ц...

Салат з редису
Салат можна назвати літнім, адже продукти для його приготування можна зірвати з грядки і відразу накришити. Його можна подавати з різними заправками на вибір. розповім, як приготувати салат з редису. опис приготування: Такий салат можна заправити будь-яким рослинним маслом, а також соусом на о...

Приправа «Полтавська»
Смачна овочева приправа на зиму. "Полтавскую" приправу можна використовувати в процесі приготування перших і других страв, а також подавати в якості овочевого гарніру. Рецепт дуже простий. опис приготування: Заготівля помірно гостра на смак, тому, багато її їдять зі шматочком хліба, як овочеву...

Приправа для фунчозы
Пару років тому ми всією сім'єю спробували салат "; Фунчоза" в гостях. З тих пір він запал до нас в душу, і я його готую у свята і в будні. У ньому найважливіше - заправка, яку я описала для вас. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати приправу для фунчози. Порівняйте покупну сумі...