Рецепт Повидло з помідорів

Рецепт Повидло з помідорів
Кількість порцій: 10 Час приготування: 45 хв.
Повидло з стиглих помідорів вийде у вас яскраво-червоного кольору, з насиченим смаком і запахом. Таке повидло роблять в Італії, але ж і ми можемо! Його можна додавати в начинку або є з хлібцями.

опис приготування:

Для повидла з помідорів треба взяти тільки стиглі плоди. Недостиглі помідори не беріть!

Повидло з помідорів прикрасить будь-який стіл і здивує ваших гостей. Я впевнена, що в кінці вечора рецепт такого повидла у вас попросить не одна господиня. До речі, на етапі додавання цедри можна влити і столову ложку рому. Тоді повидло буде ароматні!Подавайте повидла як десерт до чаю. Готується дуже швидко і просто.

Як приготувати повидло з помідорів:

1. промийте помідори. Очистіть їх від шкірки. Для цього опустіть помідори в друшляку в окріп, потримайте пару хвилин, а потім опустіть в миску з холодною водою. Зніміть шкірку з кожного помідора.

2. Видаліть і насіння. Для цього розріжте помідори поперек і ложкою виберіть насіння.

3. У велику каструлю викладіть наші Помідорова "; кірки ";, додайте цукор і поставте на сильний вогонь. постійно помішуючи, варіть до загустіння. Cogdell повидло zagusteet — воно готове. Перед тим. як будете розливати повидло по банкам, додайте цедру одного лимона або апельсина. перемішайте.

4. Розлийте гаряче повидло з помідорів по чистим сухим банкам, закрутіть кришками. Переверніть банки догори дном і залиште так до повного охолодження.

Смачного!

  • помідори— 1 кілограм
  • цукор— 750 грам
  • Лимон або апельсин— 1 штука
Для повидла з помідорів треба взяти тільки стиглі плоди. Недостиглі помідори не беріть!

Повидло з помідорів прикрасить будь-який стіл і здивує ваших гостей. Я впевнена, що в кінці вечора рецепт такого повидла у вас попросить не одна господиня. До речі, на етапі додавання цедри можна влити і столову ложку рому. Тоді повидло буде ароматні!Подавайте повидла як десерт до чаю. Готується дуже швидко і просто.

Як приготувати повидло з помідорів:

1. промийте помідори. Очистіть їх від шкірки. Для цього опустіть помідори в друшляку в окріп, потримайте пару хвилин, а потім опустіть в миску з холодною водою. Зніміть шкірку з кожного помідора.

2. Видаліть і насіння. Для цього розріжте помідори поперек і ложкою виберіть насіння.

3. У велику каструлю викладіть наші Помідорова "; кірки ";, додайте цукор і поставте на сильний вогонь. постійно помішуючи, варіть до загустіння. Cogdell повидло zagusteet — воно готове. Перед тим. як будете розливати повидло по банкам, додайте цедру одного лимона або апельсина. перемішайте.

4. Розлийте гаряче повидло з помідорів по чистим сухим банкам, закрутіть кришками. Переверніть банки догори дном і залиште так до повного охолодження.

Смачного!

Подібні рецепти

Повидло із зелених помідорів

Салат «мімоза» (простий рецепт)

До солоним страв з помідорів все ставляться позитивно. А як вам помідори на солодке? Та ще й у вигляді повидла? Запропонуйте своїм друзям несподіваний десерт — повидло із зелених помідорів! опис приготування: Цим оригінальним рецептом повидла із зелених помідорів зі мною поділилася моя подруга...

Повидло з гарбуза на зиму

Повидло з гарбуза на зиму

Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...

Повидло з абрикосів на зиму

Повидло з абрикосів на зиму

Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів сподобається любителям кисло-солодких страв. Це повидло відрізняється яскравим кольором, смаком і ароматом. Готувати його можна цілий рік, але все ж раджу робити це в сезон апельсинів. опис приготування: Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але й...

Повидло з чорної смородини

Повидло з чорної смородини

Чорна смородина зберігає свої властивості і після консервації. Тому повидло з цієї диво-ягоди взимку стане для вас справжньою знахідкою. Вживайте його для профілактики простудних захворювань. опис приготування: Чорну смородину з куща збирайте з гілочками. Перед обробкою ягід гілочки видаліть. ...