Рецепт Помідори з петрушкою на зиму

Рецепт Помідори з петрушкою на зиму
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Помідори з петрушкою на зиму нітрохи не гірше помідор з кропом, хріном і листям смородини. Петрушка надає свій аромат і смак помідорів. Пряний і смачно!

опис приготування:

Помідори з петрушкою на зиму готуються дуже просто. причому, без стерилізації, коли в кухні нестерпно жарко від пара. Тричі я заливаю їх гарячою водою, додаю сіль, цукор, оцет і закочував. Ви можете додати ще гіркий перець, болгарська, чорний перець горошком, гвоздику. Але це справа смаку. По мені, досить петрушки і часнику. Кількість інгредієнтів дано на одну літрову банку. Якщо у вас банки на 2 або 3 L, збільшуйте кількість інгредієнтів пропорційно.

  • помідори— 500 грам
  • петрушка— 30 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 1 Ст. ложка
  • вода— 500-600 мілілітрів
Помідори з петрушкою на зиму - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Помідори з петрушкою на зиму - фото крок 2 Петрушку помийте і викладіть в стерилізовані банки.

Помідори з петрушкою на зиму - фото крок 3 Часник очистіть і викладіть в банку з петрушкою.

Помідори з петрушкою на зиму - фото крок 4 Помідори помийте і додайте до петрушці та часнику в банку.

Помідори з петрушкою на зиму - фото крок 5 Залийте в банку з помідорами окріп. Накрийте стерилізованої кришкою і дайте постояти 15-20 хвилин. Після воду злийте в каструлю і знову доведіть до кипіння. Другий раз влийте окріп в банку з помідорами. Дайте знову постояти 20 хвилин і злийте воду в каструлю. Додайте в банку сіль, цукор і оцет. Втретє залийте помідори гарячою водою і закатати банку кришкою.

Помідори з петрушкою на зиму - фото крок 6 Консервовані помідори з петрушкою готові. Переверните банку верх дном, накрийте ковдрою і дайте постояти до повного охолодження банки. Зберігайте в коморі або погребі.

Подібні рецепти

Риба з помідорами, петрушкою і лимонному

Кабачки з петрушкою і часником на зиму

Рецепт приготування риби з помідорами, петрушкою і лимонному. кількість порцій: 2-4 оливкова олія— 4 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізати великими кубиками) петрушки— 4 Ст. ложки(дрібно нарізаної) помідори черрі— 500 грам(нарізати) лимон— 1 штука лихоманка— 900 грам(підійде будь-яка біла риба.)...

Рибні котлети з петрушкою

Рибні котлети з петрушкою

Рецепт приготування котлет з філе тріски з зеленою цибулею? Панірувальними сухарями і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти філе тріски в форму для випічки, полити 1 столовою ложкою олії. Випікати рибу в духовці до готовності, від 15 до 20 хвилин. Дати повн...

Помідори черрі на зиму

Помідори черрі на зиму

На будь-якому застілля заготовки з помідорів завжди займають почесне місце і є найкращою закускою до міцних напоїв. Ну а такі помідори черрі не тільки дуже смачні, але досить симпатичні. опис приготування: Відтоді, як ці симпатичні помідори з'явилися в продажу, вони стали дуже популярні і вико...

Помідори мариновані на зиму зі стерилізацією

Помідори мариновані на зиму зі стерилізацією

рецепт, як приготувати помідори на зиму зі стерилізацією, мій улюблений, по якому я закочував помідори щороку. Без такої заготовки зима — не зима. Обов'язково спробуйте і ви! опис приготування: Я ніколи не любила мариновані помідори, але коли вперше приготувала їх за цим рецептом, полюбила всі...

Помідори на зиму з оцтом

Помідори на зиму з оцтом

консервовані помідори — відмінна закуска до обіднього столу в будні і свята. Пропоную свій рецепт, перевірений багатьма роками. Помідори виходять кисло-солодкими і дуже смачними. опис приготування: Є безліч рецептів консервування помідорів. Як консервант використовують лимонну кислоту, аспірин...