Рецепт Рибні котлети з петрушкою
Рецепт приготування котлет з філе тріски з зеленою цибулею? Панірувальними сухарями і петрушкою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти філе тріски в форму для випічки, полити 1 столовою ложкою олії. Випікати рибу в духовці до готовності, від 15 до 20 хвилин. Дати повністю охолонути, потім висушити паперовим рушником.
У великій мисці змішати тріску, яйце, Зелена цибуля, майонез, лимонний сік, гірчицю, панірувальні сухарі, зелень петрушки, гострий соус, 1/8 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. обережно перемішати. Сформувати з суміші 8 котлет. Викласти котлети на аркуші для випічки, потім обернути кожну в пластик і зберігати в зачиненій мішку до 1 місяці. Розморозити перед приготуванням.
Щоб приготувати котлети, потрібно нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити котлети до золотисто-коричневого кольору, близько 2 хвилин на кожній стороні. Подавати в гарячому вигляді.
- свежего филе трески— 450 грам
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- велике яйце— 1 штука
- майонез— 2 Ст. ложки
- свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
- гірчиці— 2 Ст. ложки
- панірувальних сухарів— 6 Ст. ложок
- нарізаної свіжої петрушки— 3 Ст. ложки
- гострого соусу— 3 краплі
- сіль і мелений перець— — За смаком
У великій мисці змішати тріску, яйце, Зелена цибуля, майонез, лимонний сік, гірчицю, панірувальні сухарі, зелень петрушки, гострий соус, 1/8 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. обережно перемішати. Сформувати з суміші 8 котлет. Викласти котлети на аркуші для випічки, потім обернути кожну в пластик і зберігати в зачиненій мішку до 1 місяці. Розморозити перед приготуванням.
Щоб приготувати котлети, потрібно нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити котлети до золотисто-коричневого кольору, близько 2 хвилин на кожній стороні. Подавати в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Смузі з петрушкою
Помідори з петрушкою на зиму нітрохи не гірше помідор з кропом, хріном і листям смородини. Петрушка надає свій аромат і смак помідорів. Пряний і смачно! опис приготування: Помідори з петрушкою на зиму готуються дуже просто. причому, без стерилізації, коли в кухні нестерпно жарко від пара. Трич...
Риба з помідорами, петрушкою і лимонному
Рецепт приготування риби з помідорами, петрушкою і лимонному. кількість порцій: 2-4 оливкова олія— 4 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізати великими кубиками) петрушки— 4 Ст. ложки(дрібно нарізаної) помідори черрі— 500 грам(нарізати) лимон— 1 штука лихоманка— 900 грам(підійде будь-яка біла риба.)...
Рибні котлети дітям
Малюки бувають дуже вибагливі в їжі, тому мамам доводиться винаходити не тільки корисні, але і оригінальні страви. Знайома ситуація? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт котлеток. опис приготування: риба — важливий продукт, який повинен бути в раціоні і дорослих, і малюків. Щоб уникнути попа...
Пісні рибні котлети
Пісні рибні котлети — одне з найпопулярніших пісних гарячих страв на нашому сімейному столі. Прості в приготуванні і бюджетні, ці ніжні пісні рибні котлети подобаються і дорослим, і дітям. опис приготування: знаю, що існує безліч способів приготування цієї страви — багато в котлети додають циб...
Рибні котлети для дітей
Рибні котлетки дуже смачні, а ще й корисні, але дітки часто не хочуть їх їсти. Але якщо докласти до страви трохи фантазії і заховати в котлетах сюрприз, не один малюк не відмовиться від них. опис приготування: Я думаю, практично кожна мама стикалася з ситуацією, коли дитина відмовляється їсти ...