Рецепт Рибні котлети з петрушкою

Рецепт Рибні котлети з петрушкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування котлет з філе тріски з зеленою цибулею? Панірувальними сухарями і петрушкою.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти філе тріски в форму для випічки, полити 1 столовою ложкою олії. Випікати рибу в духовці до готовності, від 15 до 20 хвилин. Дати повністю охолонути, потім висушити паперовим рушником.

У великій мисці змішати тріску, яйце, Зелена цибуля, майонез, лимонний сік, гірчицю, панірувальні сухарі, зелень петрушки, гострий соус, 1/8 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. обережно перемішати. Сформувати з суміші 8 котлет. Викласти котлети на аркуші для випічки, потім обернути кожну в пластик і зберігати в зачиненій мішку до 1 місяці. Розморозити перед приготуванням.

Щоб приготувати котлети, потрібно нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити котлети до золотисто-коричневого кольору, близько 2 хвилин на кожній стороні. Подавати в гарячому вигляді.


  • свежего филе трески— 450 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • велике яйце— 1 штука
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
  • панірувальних сухарів— 6 Ст. ложок
  • нарізаної свіжої петрушки— 3 Ст. ложки
  • гострого соусу— 3 краплі
  • сіль і мелений перець— — За смаком
Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти філе тріски в форму для випічки, полити 1 столовою ложкою олії. Випікати рибу в духовці до готовності, від 15 до 20 хвилин. Дати повністю охолонути, потім висушити паперовим рушником.

У великій мисці змішати тріску, яйце, Зелена цибуля, майонез, лимонний сік, гірчицю, панірувальні сухарі, зелень петрушки, гострий соус, 1/8 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. обережно перемішати. Сформувати з суміші 8 котлет. Викласти котлети на аркуші для випічки, потім обернути кожну в пластик і зберігати в зачиненій мішку до 1 місяці. Розморозити перед приготуванням.

Щоб приготувати котлети, потрібно нагріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити котлети до золотисто-коричневого кольору, близько 2 хвилин на кожній стороні. Подавати в гарячому вигляді.


Подібні рецепти

Помідори з петрушкою на зиму

Смузі з петрушкою

Помідори з петрушкою на зиму нітрохи не гірше помідор з кропом, хріном і листям смородини. Петрушка надає свій аромат і смак помідорів. Пряний і смачно! опис приготування: Помідори з петрушкою на зиму готуються дуже просто. причому, без стерилізації, коли в кухні нестерпно жарко від пара. Трич...

Риба з помідорами, петрушкою і лимонному

Риба з помідорами, петрушкою і лимонному

Рецепт приготування риби з помідорами, петрушкою і лимонному. кількість порцій: 2-4 оливкова олія— 4 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізати великими кубиками) петрушки— 4 Ст. ложки(дрібно нарізаної) помідори черрі— 500 грам(нарізати) лимон— 1 штука лихоманка— 900 грам(підійде будь-яка біла риба.)...

Рибні котлети дітям

Рибні котлети дітям

Малюки бувають дуже вибагливі в їжі, тому мамам доводиться винаходити не тільки корисні, але і оригінальні страви. Знайома ситуація? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт котлеток. опис приготування: риба — важливий продукт, який повинен бути в раціоні і дорослих, і малюків. Щоб уникнути попа...

Пісні рибні котлети

Пісні рибні котлети

Пісні рибні котлети — одне з найпопулярніших пісних гарячих страв на нашому сімейному столі. Прості в приготуванні і бюджетні, ці ніжні пісні рибні котлети подобаються і дорослим, і дітям. опис приготування: знаю, що існує безліч способів приготування цієї страви — багато в котлети додають циб...

Рибні котлети для дітей

Рибні котлети для дітей

Рибні котлетки дуже смачні, а ще й корисні, але дітки часто не хочуть їх їсти. Але якщо докласти до страви трохи фантазії і заховати в котлетах сюрприз, не один малюк не відмовиться від них. опис приготування: Я думаю, практично кожна мама стикалася з ситуацією, коли дитина відмовляється їсти ...