Рецепт Помідори по-кубанських

Рецепт Помідори по-кубанських
Кількість порцій: 7 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Рецепт приготування помідорів по-кубанських — дуже простий, хоча маринування триває добу. Але в підсумку — економна, смачна і оригінальна закуска на всі випадки життя!

опис приготування:

Хочу поділитися з вами простим рецептом помідорів по-кубанських, вони завжди швидко розходяться по тарілках як в якості закуски, так і в якості основного блюда до будь-якого гарніру. як вид, всі інгредієнти цілком доступні кожному гаманцю, так що чому б і не спробувати? Якщо любите яскраво виражений пряний, кислуватий і гострий смак, — цей рецепт для вас!

Отже, як приготувати помідори по-кубанських:

1. Для початку все овочі потрібно вимити і просушити, а морквину і часник — очистити.

2. Тепер кожен помідор розрізаємо на половинки, і виймаємо частину з насінням, щоб вийшли помідорні чашечки.

3. стебла селери, болгарський перець, часник, перець чилі і морква подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом — найпростіше просто закинути все разом в кухонний комбайн або блендер.

4. До цієї овочевої суміші домішуємо також ту частину помідорів, яку ми перед цим вийняли. Пробуємо на смак, і за бажанням солимо і перчимо.

5. Викладаємо овочеву начинку в помідорні чашечки, а їх, в свою чергу, викладаємо в каструлю.

6. В окремому посуді змішуємо сіль і цукор, а також ваші улюблені спеції і приправи. заливаємо окропом. Тут вказані пропорції солі і цукру на 1 літр.

Готово! як вид, на саму підготовку у вас багато часу не втече, але ось настоюватися і маринуватися помідори по-кубанських в домашніх умовах повинні хоча б 9-10 годин, а краще, — добу. Так що варто приділити трохи часу вранці на підготовку, щоб вже ввечері подати нову оригінальну і яскраву закуску. приємною готування!


  • помідори— 3 кілограма
  • селера— 100 грам
  • морква— 4 штуки
  • Перець болгарський— 500 грам
  • Перець чилі— 2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 2 Ст. ложки
Хочу поділитися з вами простим рецептом помідорів по-кубанських, вони завжди швидко розходяться по тарілках як в якості закуски, так і в якості основного блюда до будь-якого гарніру. як вид, всі інгредієнти цілком доступні кожному гаманцю, так що чому б і не спробувати? Якщо любите яскраво виражений пряний, кислуватий і гострий смак, — цей рецепт для вас!

Отже, як приготувати помідори по-кубанських:

1. Для початку все овочі потрібно вимити і просушити, а морквину і часник — очистити.

2. Тепер кожен помідор розрізаємо на половинки, і виймаємо частину з насінням, щоб вийшли помідорні чашечки.

3. стебла селери, болгарський перець, часник, перець чилі і морква подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом — найпростіше просто закинути все разом в кухонний комбайн або блендер.

4. До цієї овочевої суміші домішуємо також ту частину помідорів, яку ми перед цим вийняли. Пробуємо на смак, і за бажанням солимо і перчимо.

5. Викладаємо овочеву начинку в помідорні чашечки, а їх, в свою чергу, викладаємо в каструлю.

6. В окремому посуді змішуємо сіль і цукор, а також ваші улюблені спеції і приправи. заливаємо окропом. Тут вказані пропорції солі і цукру на 1 літр.

Готово! як вид, на саму підготовку у вас багато часу не втече, але ось настоюватися і маринуватися помідори по-кубанських в домашніх умовах повинні хоча б 9-10 годин, а краще, — добу. Так що варто приділити трохи часу вранці на підготовку, щоб вже ввечері подати нову оригінальну і яскраву закуску. приємною готування!


Подібні рецепти

Помідори без оцту на зиму

Салат для коханого

Якщо ви не любите смак оцту, то вам сюди. Пропоную рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. Нічого складного в приготуванні цієї заготовки немає. А результат перевершить всі очікування! опис приготування: Нижче описаний простий рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. головне — п...

Помідори через м'ясорубку на зиму

Помідори через м'ясорубку на зиму

Помідори через м'ясорубку називають ще томатним морсом. Це відмінна заправка для борщів, супів, щей і приправ. опис приготування: Томатна паста навіть самого гарної якості не замінить свіжих помідорів. Борщ з томатним морсом набагато смачніше, приготованого з томатною пастою. А якщо в цей морс...

Помідори черрі на зиму

Помідори черрі на зиму

На будь-якому застілля заготовки з помідорів завжди займають почесне місце і є найкращою закускою до міцних напоїв. Ну а такі помідори черрі не тільки дуже смачні, але досить симпатичні. опис приготування: Відтоді, як ці симпатичні помідори з'явилися в продажу, вони стали дуже популярні і вико...

Помідори дольками з цибулею і маслом

Помідори дольками з цибулею і маслом

Смачний салат з помідорів і цибулі на зиму стане паличкою-виручалочкою в холодну пору року, коли так хочеться подати що-небудь соковите до м'яса або до риби, з кашею або макаронами, з картопляним пюре. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на дві ємності об'ємом 0,5 L. Якщо ви хоч...

Помідори черрі у власному соку

Помідори черрі у власному соку

Якщо у вас є дача і ви вирощуєте ці маленькі красиві помідори, ви можете легко і просто закатати їх на зиму у власному соку. З магазинних помідор це задоволення обійдеться дуже дорого. опис приготування: У цьому рецепті я розповім як приготувати помідори черрі у власному соку на зиму. Рецепт д...