Рецепт Пиріг з журавлиною і сметаною

Рецепт Пиріг з журавлиною і сметаною
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
проста, смачна і бюджетна випічка. Підійде такий пиріг для сімейного чаювання або для зустрічі несподіваних гостей.

опис приготування:

Приготувати пиріг з журавлиною і сметаною дуже просто, впорається навіть дитина. Рецепт підійде для тих, хто любить смачну домашню випічку, але не особливо любить з нею возитися. Журавлину за бажанням можна замінити на будь-яку ягоду, але якщо ягоди самі по собі досить солодкі, то кількість цукру для тесту рекомендую в такому випадку трохи зменшити для балансу смаку.

  • журавлина— 120 грам
  • борошно— 200 грам
  • яйце— 3 штуки
  • крем— 1 Ст. ложка
  • цукор— 220 грам
  • маргарин— 160 грам(або вершкове масло)
  • Розпушувач тіста— 10 грам
  • цукор ванільний— 10 грам
Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 2 Яйця збийте з цукром і ванільним цукром до появи білої піни.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 3 додайте сметану, розтоплений і охолоджений маргарин або вершкове масло.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 4 перемішайте. Додайте борошно і розпушувач.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 5 Перемішайте все ще раз до однорідного стану.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 6 Форму для випічки змастіть маслом. Дно і боки обсипте борошном або манкою. Вилийте тісто і зверху хаотично розкладіть журавлину. Випікайте при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою або зубочисткою.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 7 Пиріг з журавлиною і сметаною готовий.

Пиріг з журавлиною і сметаною - фото крок 8 Пиріг ніжний і дуже смачний! Ягода з кислинкою відмінно відтіняє солодкий і повітряний бісквіт. Смачного!

Подібні рецепти

Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Насипний пиріг з яблуками і журавлиною

Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...

Корисний кекс з бананом і журавлиною

Корисний кекс з бананом і журавлиною

Чи буває випічка корисної? що, якщо в ній не буде глютену і вона буде дієтичної. А це можливо тільки завдяки заміні звичайної борошна на цельнозерновую. І давайте ж спробуємо це зробити! опис приготування: Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати корисний кекс з бананом і журавлиною. Крім ...

Салат з Фарро, журавлиною і селерою

Салат з Фарро, журавлиною і селерою

Рецепт приготування салату з зерном Фарро, родзинками, журавлиною, цибулею, селерою, апельсиновою цедрою, мигдалем і петрушкою з заправкою з рисового оцту і апельсинового соку. опис приготування: Фарро - особливий різновид пшеничних зерен, яка до сих пір вирощується в основному лише в Ефіопії....

Рис з журавлиною, морквою і імбиром

Рис з журавлиною, морквою і імбиром

Рецепт приготування азіатського страви з рису з сушеної журавлиною, морквою, цибулею, імбиром, грибами, селерою і апельсиновим соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати імбир, смажити до появи аромату, бл...

Пиріг з грибами, сметаною і сиром

Пиріг з грибами, сметаною і сиром

Пиріг з грибами, сметаною і сиром — це смак мого дитинства. Бабуся в селі у вересні завжди пекла його в російській печі з свіженьких грибів або лисичок. Нереально смачно опис приготування: Як я вже написала в короткому описі, пиріг з грибами, сметаною і сиром — блюдо сільське, а тому — дуже ...