Рецепт Плов з червоного рису
Ось такий незвичайний і дуже корисний варіант плову можна приготувати на вечерю. Плов з червоного рису, я впевнена, сподобається вам і дозволить значно урізноманітнити ваш повсякденний раціон.
опис приготування:
Перший раз, коли я приготувала плов з червоного рису в домашніх умовах, смак у нього був досить незвичний, але все ж сподобався мені. Потім я дізналася, що червоний рис вважається найкориснішим сортом рису, тому готувати таке блюдо я стала частіше, а тепер я і зовсім не можу уявити свій раціон без нього. Правда ось основний інгредієнт для цього рецепта приготування плову з червоного рису роздобути не так і просто, адже продається такий рис тільки в великих магазинах. але, хто шукає, той завжди знайде, так що поїздити по місту і якщо вдасться купити червоний рис, обов'язково приготуйте це чудове блюдо.
- рис червоний— 1 Склянка
- Квасоля червона консервована— 150-200 грам
- вода— 2 склянки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- спеції— За смаком(перець чорний мелений, каєнський перець)
- сіль— За смаком
Болгарський перець нарізаємо невеликими кубиками і також викладаємо на сковороду, смажимо все до м'якості перцю.
Поки овочі смажаться, ми промиваємо ретельно рис і викладаємо його на сковороду, перемішуємо все і ще пару хвилин смажимо, помішуючи. Потім заливаємо рис з овочами водою, додаємо сіль і спеції за смаком, доводимо рідину до кипіння. Далі ми зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо сковорідку кришкою і готуємо рис протягом однієї години.
Коли рис буде майже готовий, на сковороду слід викласти консервовану квасолю. Знову все перемішуємо і протягом 10 хвилин прогріваємо плов на повільному вогні, після цього вимикаємо вогонь і пів години наполягаємо блюдо під кришкою.
Після довгого довгого очікування нарешті можна спробувати, що вийшло. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Кабачки, фаршировані булгуром і грибами
приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...
Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами
Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...
Салат з червоного картоплі
Рецепт приготування салату для виїзду на пікнік. Спробуйте цей смачний і ситний салат. опис приготування: Велику каструлю підсоленої води довести до кипіння. Додати картоплю і варити до м'якості, але не розварювати, близько 15 хвилин. Злийте воду і поставте в холодильник для охолодження. Покла...
Салат до червоного вина
Салат з вином не обов'язково повинен бути легким, мені здається ситний м'ясної або грибний варіант теж має місце бути. Пропоную вам спробувати поєднання грибів, квасолі і пікантною моркви. опис приготування: До червоного вина можна подати теплий салат з м'ясом, а можна спорудити такий ось ситн...
Підлива до рису з куркою
Я люблю куряче м'ясо, але, коли їси одне і те ж — швидко приїдається, тому я намагаюся урізноманітнити страви якимось соусом або підливою — ось вам рецепт підливи до курки з рисом. опис приготування: Соус будемо готувати на основі слив. Їх потрібно очистити, подрібнити і збити блендером. Потім...