Рецепт Піссаладьере

Рецепт Піссаладьере
Кількість порцій: 10 Час приготування: 6 дн. 6 г. 0 хв.
Рецепт приготування французької піци з обсмаженою в олії і прянощах цибулею, файл ančousov, маслинами і майораном.

опис приготування:

Піссаладьере - блюдо родом з Південної Франції. Являє собою різновид піци, але тісто, як правило, товщі, ніж у класичної італійської піци, а також традиційна начинка складається з обсмаженого лука, оливки, часнику і анчоусів. Сир в цій піці не використовується. Головний секрет піци полягає в м'якому цибулі. Традиційно піца Піссаладьере готувалася і подавалася на сніданок, Зараз же використовується в якості закуски.

приготування:

Розігріти духовку до 150 градусів. Нарізати вершкове масло на кілька шматків і помістити в велике блюдо. Поставити блюдо в духовку, щоб розтопити вершкове масло, приблизно на 5 хвилин. Дістати блюдо і викласти в нього половину крупно нарізаного лука. Розірвати лавровий лист на 2 або 3 частини і посипати зверху. Потім додати по 2 гілочки чебрецю і чабера, 1/2 чайної ложки перцю і 1/4 чайної ложки солі. скропити 2 столовими ложками оливкової олії. Повторити з рештою цибулею, приправами і оливковою олією.

Повернути блюдо в духовку і запікати, помішуючи цибулю кожні 10-15 хвилин, поки він не стане світло-золотистого кольору, і не зменшиться в обсязі майже на половину, приблизно 1-1 1/2 годину. Потім вийняти з духовки і прибрати лавровий лист, чебрець і чабер.

Тим часом приготувати тісто. У невеликій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Додати цукор і дати постояти близько 5 хвилин. У кухонному комбайні змішати до однорідності дріжджову суміш, сіль, 1 столову ложку оливкової олії і 3 склянки борошна. Якщо тісто занадто вологе, додати поступово залишилася 1/2 чашки борошна. Якщо тісто дуже сухе, додати теплу воду. Перемішувати тісто до тих пір, поки воно не стане гладким і однорідним, від 3 до 4 хвилин. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і місити, поки тісто не стане еластичним, від 4 до 5 хвилин.

Змастити велику миску залишилася 1 столовою ложкою оливкової олії. Покласти тісто в миску і обваляти так, щоб вся поверхня тесту була покрита маслом. Накрити миску чистим вологим кухонним рушником і дати постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі, 1-1 1/2 годину. Кинути тісто з висоти на поверхню, щоб видалити бульбашки повітря, накрити миску рушником і залишити на 30 хвилин.

Розігріти духовку до 260 градусів зі стійкою у верхній третині. Знову кинути тісто на робочу поверхню і розкачати в прямокутник розмірів 32Х47 см. Злегка посипати борошном деко. Покласти тісто на деко, формуючи бортики по краях. Викласти цибульну начинку на тісто. Розкласти анчоуси і маслини рівномірно по поверхні. Випікати до тих пір, поки низ і краю піци злегка не підрум'яняться, від 12 до 15 хвилин. Потім вийняти з духовки, скропити 2 столовими ложками оливкової олії і посипати майораном. розрізати піссаладьере

на прямокутники розміром близько 7,5Х8,5 см і подавати теплими або кімнатної температури.


  • сухі дріжджі— 5 чайних ложок(2 упаковки)
  • тепла вода— 1 Склянка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • несолоне вершкове масло— 4 Ст. ложки(начинка)
  • жовтий цибулю— 1,5 кілограма(начинка)
  • свіжий лавровий лист— 2 штуки(або 1 сушений лавровий лист (начинка)
  • великі свіжі гілочки чебрецю— 4 штуки(начинка)
  • свіжі гілочки чабера— 4 штуки(начинка)
  • мелений перець— 1 Чайна ложка(начинка)
  • сіль— 1/2 чайних ложки(начинка)
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок(начинка)
  • файл ančousa— 20 штук(начинка)
  • маслини— 20 штук(начинка)
  • свіжий майоран— 2 Ст. ложки(начинка)
Піссаладьере - блюдо родом з Південної Франції. Являє собою різновид піци, але тісто, як правило, товщі, ніж у класичної італійської піци, а також традиційна начинка складається з обсмаженого лука, оливки, часнику і анчоусів. Сир в цій піці не використовується. Головний секрет піци полягає в м'якому цибулі. Традиційно піца Піссаладьере готувалася і подавалася на сніданок, Зараз же використовується в якості закуски.

приготування:

Розігріти духовку до 150 градусів. Нарізати вершкове масло на кілька шматків і помістити в велике блюдо. Поставити блюдо в духовку, щоб розтопити вершкове масло, приблизно на 5 хвилин. Дістати блюдо і викласти в нього половину крупно нарізаного лука. Розірвати лавровий лист на 2 або 3 частини і посипати зверху. Потім додати по 2 гілочки чебрецю і чабера, 1/2 чайної ложки перцю і 1/4 чайної ложки солі. скропити 2 столовими ложками оливкової олії. Повторити з рештою цибулею, приправами і оливковою олією.

Повернути блюдо в духовку і запікати, помішуючи цибулю кожні 10-15 хвилин, поки він не стане світло-золотистого кольору, і не зменшиться в обсязі майже на половину, приблизно 1-1 1/2 годину. Потім вийняти з духовки і прибрати лавровий лист, чебрець і чабер.

Тим часом приготувати тісто. У невеликій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Додати цукор і дати постояти близько 5 хвилин. У кухонному комбайні змішати до однорідності дріжджову суміш, сіль, 1 столову ложку оливкової олії і 3 склянки борошна. Якщо тісто занадто вологе, додати поступово залишилася 1/2 чашки борошна. Якщо тісто дуже сухе, додати теплу воду. Перемішувати тісто до тих пір, поки воно не стане гладким і однорідним, від 3 до 4 хвилин. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і місити, поки тісто не стане еластичним, від 4 до 5 хвилин.

Змастити велику миску залишилася 1 столовою ложкою оливкової олії. Покласти тісто в миску і обваляти так, щоб вся поверхня тесту була покрита маслом. Накрити миску чистим вологим кухонним рушником і дати постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі, 1-1 1/2 годину. Кинути тісто з висоти на поверхню, щоб видалити бульбашки повітря, накрити миску рушником і залишити на 30 хвилин.

Розігріти духовку до 260 градусів зі стійкою у верхній третині. Знову кинути тісто на робочу поверхню і розкачати в прямокутник розмірів 32Х47 см. Злегка посипати борошном деко. Покласти тісто на деко, формуючи бортики по краях. Викласти цибульну начинку на тісто. Розкласти анчоуси і маслини рівномірно по поверхні. Випікати до тих пір, поки низ і краю піци злегка не підрум'яняться, від 12 до 15 хвилин. Потім вийняти з духовки, скропити 2 столовими ложками оливкової олії і посипати майораном. розрізати піссаладьере

на прямокутники розміром близько 7,5Х8,5 см і подавати теплими або кімнатної температури.


Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Frittata (швидкий рецепт)

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...