Рецепт Пісна сіль плоска
Великий Піст - саме час для очищення організму. Але що робити якщо шлунок наполегливо вимагає наваристих супів? Проста відповідь на це питання - пісна солянка. Ну а як її зварити — читайте далі.
опис приготування:
Мало хто знає, наскільки смачними і корисними можуть бути пісні страви. Пісна солянка - явне тому доказ. Незважаючи на те, що солянка традиційно сприймається як виключно м'ясне блюдо, пісний (або вегетаріанське) її варіант нітрохи не гірше класичного. Особлива ж принадність цього рецепта полягає в тому, що його можна варіювати на власний розсуд - можна додати картоплі або горошку, а можна поекспериментувати зі спеціями і отримати яскравий і незвичайний смак. Тут вашій увазі представлений основний рецепт, ну а все інше залежить від вашої фантазії!
- сушені гриби— 200 грам(попередньо замочити гриби в теплій воді)
- свіжі печериці— 200 грам
- Квашена капуста— 150 грам
- свіжа капуста— 400 грам
- Мариновані або солоні огірки— 200 грам
- Цибуля— 150 грам
- морква— 150 грам
- Томатна паста— 5 Ст. ложок
- каперсами— 3 Ст. ложки
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- свіжа зелень— — За смаком(петрушка, кріп, базилік — на ваш вибір)
- Лавровий лист— 3-4 штук
- сіль, перець, спеції— — За смаком
- маслини— — За смаком
Ріжемо свіжі шампіньйони невеликими шматочками або пластинами.
Дрібно кришимо цибулю.
Морква трьом на середній або крупній тертці.
Солоні огірки нарізаємо кубиками.
Дрібно шаткуємо капусту.
Цибуля обсмажуємо на рослинному маслі.
Додаємо до цибулі моркву.
Потім туди ж кладемо огірки і квашену капусту. roza_ker 2-3 хвилини.
Додаємо свіжу капусту, сіль, перець, томатну пасту і тушкуємо 10-15 хвилин, щоб капуста стала м'якою.
В цей же час кладемо свіжі шампіньйони, каперси і лавровий лист в киплячий грибний бульйон.
Перекладаємо тушковані овочі в каструлю, варимо 7-10 хвилин. Додаємо ще трохи солі, зелень і спеції за смаком і даємо солянці настоятися протягом 10-15 хвилин.
Розливаємо по тарілках, в кожну тарілку кладемо чорні цілі або нарізані маслини.
Подібні рецепти
Сванська сіль
Долма - це як голубці, тільки замість капустяного листя використовуються листя винограду. Можна зробити її з м'ясом або без. Розповім про останньому варіанті, як приготувати пісну долму (без м'яса). опис приготування: Начинку можна зробити з рису і овочів або використовувати відварений горох, ...
Пісна горохова каша
Смачна пісна горохова каша відмінно насичує організм і вгамовує почуття голоду надовго. Її можна подати з засмажкою з цибулі і моркви, з квашеною капустою, з солоними помідорами чи огірками. опис приготування: Горохова каша дуже смачна і живильна, але час її приготування часто відлякує кулінар...
Пісна картопляна запіканка
Пост не означає несмачне харчування, просто в ці дні не можна використовувати для приготування їжі деякі продукти. Але це не завадить спекти смачну запіканку з картоплі з грибною начинкою. опис приготування: Отже, як приготувати пісну картопляну запіканку? легко! Я навіть не буду додавати сіль...
Пісна пряник з варенням
Цей рецепт стане в нагоді в пісні дні, пряник готується виключно з простих продуктів, без яєць або кефіру. Як рідкої основи — чай чорний і варення. пробуємо. опис приготування: Приготуйте пісну пряники з варенням. Для цього нам знадобиться міцний чорний чай, улюблене варення, мука, масло росли...
Пісна лазіння
обожнюю все, що пов'язано з пастою. А лазіння — блюдо номер один. Рекомендую подавати її з оливковою олією з чилі. це — просто бомба! Пісна лазіння готується з овочів, сиру і листів лазаньї. опис приготування: пісна лазіння — блюдо універсальне. Можна в неї додати кабачки, зелень, баклажани. я...