Рецепт Пиріжки зі щавлем
Пиріжки зі щавлем — бюджетні та прості у приготуванні, але тим не менш смачні пиріжки, користуються великою популярністю на пострадянському просторі. Отже, простий рецепт пиріжків зі щавлем.
опис приготування:
мабуть, пиріжки зі щавлем — сама бюджетна варіація традиційних російських пиріжків. Начинку можна зібрати самому або купити за копійки, тісто — звичайнісіньке, пиріжкові. По часу, взагалі-то, пиріжки теж економні — занадто довго возитися з ними не доведеться, готуються вони швидко і легко. словом, відмінні пиріжки. сподіваюся, простий рецепт пиріжків зі щавлем вам сподобається і стане в нагоді
Удачі в приготуванні! Готуйте з задоволенням!
- крем— 1 Ст. ложка
- яйця— 2 штуки
- кефір— 1 Склянка
- сіль— 1 Чайна ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
- сода— 1 Чайна ложка
- борошно— 3 склянки
- щавель— 100 грам
- цукор— 4 Ст. ложки
додаємо сметану, перемішуємо.
всипаємо борошно.
замішуємо тісто — сперва лопаткой, потім руками. Тесто должно получиться вязким и прилипать к рукам.
Щавель мелко рубим и засыпаем сахаром. Ми залишаємо на 10 хвилин.
Перемешиваем щавель с сахаром, выделившийся из щавеля сок сливаем.
При формировании пирожков ваши ладони должны быть все время в муке, иначе тесто будет липнуть к рукам. На присыпанную мукой ладонь кладем кусочек теста, формируем из него лепешку.
Кладем на лепешку немного начинки.
формуємо пиріжок, zashtipиvaem кінець.
У сковороді розігріваємо олію, выкладываем в него пирожки. обсмажуємо, пока пирожки не покроются золотистой корочкой с обеих сторон.
Готовые пирожки достаем из сковороды и перекладываем на бумажное полотенце, щоб воно ввібрало зайвий жир. Усе, пирожки со щавелем готовы! Смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки з щавлем смажені
Є маса простих рецептів пирогів, які можна робити буквально кожен день. Просто змінюючи начинку, ви помітите, що смак звичного вже мучного вироби заграє зовсім по-іншому. опис приготування: Спробуйте самостійно повторити цей рецепт. Він про те, як приготувати пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Пиріжки з заварного тіста з тунцем
Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...
Пиріжки на картопляному відварі
Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами. опис приготування: Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сирова...
Пиріжки з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...