Рецепт Пиріжки з заварного тіста з тунцем
Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка.
опис приготування:
Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріжки з начинкою з яйця, тунця і зелені. Зелень можна брати будь-яку, у мене петрушка, але можна замінити на зелену цибулю. Вершкове масло для начинки використовуйте м'яке, тому його потрібно заздалегідь вийняти з холодильника, у мене топлене вершкове масло. Пиріжки можна змазати яєчним жовтком і посипати кунжутом, вийде більш святкового вигляду. Раджу приготувати такі смачні пиріжки, тим більше, що готуються вони дуже просто, тісто еластичне і не рветься при розкачування.
- мука— 400 грам
- вода— 150 мілілітрів
- рослинна олія— 150 мілілітрів
- сіль— 0,5 чайних ложки
- яйце— 3 штуки(для начинки)
- петрушка— 1 пучок(або зелену цибулю )
- консервований тунець— 150 грам
- сіль— щіпка
- вершкове масло— 30 грам
Поки закипає рідина, змішайте борошно з сіллю.
У борошно влийте киплячу рідину і відразу перемішайте ложкою.
Вже трохи остигле тісто замісити руками. Тісто замішується дуже швидко.
Кладемо його в пакет, щоб тісто не підсохли і залишаємо при кімнатній температурі, поки будемо готувати начинку.
Для начинки дрібно наріжте варені яйця, петрушку або зелений лук. А можна і то, та інше.
Додайте тунець без рідини.
Додайте м'яке вершкове масло і щіпку солі. Все ретельно перемішайте.
Дістаньте тісто і сформуйте його у вигляді ковбаски. Наріжте на шматочки вагою 35 г.
Кожен шматочок розкачайте в дуже тонкий корж, щоб тісто було прозорим.
викладіть начинку.
Загорніть краї спочатку з трьох сторін.
А потім скрутіть рулетик.
Розкладіть пиріжки на деку, змастіть яєчним жовтком і відправте в розігріту до 210-220 градусів духовку.
випікайте 20-25 хвилин.
Подавайте в теплому або охолодженому вигляді.
Смачного!
Подібні рецепти
Маринад для риби на грилі
Не знаю, що спекти до чаю, щоб пригостити родину або гостей солоденьким? Хочу поділитися з вами досить простим, але дуже смачненьким тортиком із заварних пальчиків, перемазанных сметанным кремом. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати "; дровітні" з заварного тіст...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Пиріжки з яблуком з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста з яблуком бувають різними. Різниця криється саме в начинці. Яблуко яблуку ворожнечу, яблучна начинка - теж. Я покажу, як приготувати пиріжки з яблуками з дріжджового тіста. опис приготування: Для підготовки начинки для пиріжків з яблук, видаліть попередньо шкірку яб...
Пиріжки з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею
Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....