Рецепт Пиріжки з сиром і яблуками
Для всіх, хто любить випічку з ніжного сирного тесту, я пропоную відмінний рецепт пиріжків з сиром і яблуками. Вони виходять неймовірно смачними, а запах у цих пиріжків просто непередаваний.
опис приготування:
Я думаю, що багато хто любить як начинку для пиріжків використовувати яблуко з додаванням кориці, адже так виходить не тільки дуже смачно, але ароматні. Я теж люблю таке поєднання, ну а тісто я готую тільки з сиру, з ним пиріжки виходять набагато ніжніше, до того ж зробити таке тісто дуже просто. Тому сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування пиріжків з сиром і яблуками, які стануть відмінним пригощанням і для дорослих, і для дітей. А ще ви витратите на такі пиріжки мінімум часу, так що їх можна навіть готувати вранці перед роботою, тому що немає кращого задоволення, ніж чашка гарячого чаю або кави з ароматною свіжою випічкою. З цим простим рецептом пиріжків з сиром і яблуками вас чекає відмінне ранок і позитивний настрій на весь день.
- Борошно пшеничне— 330 грам
- Сир 5-9% — 180 грам
- Куряче яйце— 1 штука
- розпушувач— 5 грам
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки(2 — в тісто, 1 — в карамель)
- сіль— 1/4 чайних ложки
- яблуко— 1-2 штук
- цукор— 2 Ст. ложки
- вода мінеральна— 2 Ст. ложки
- кориця мелена— 1 Чайна ложка(0,5 — в начинку, 0,5 — для посыпки )
- Цукрова пудра— 20 грам
- молоко— — За смаком(для змазування пиріжків )
Поки тісто відпочиває, ми ставимо на вогонь сковороду, викладаємо на неї масло, що залишилося, цукор і вливаємо мінеральну воду, з усього цього робимо карамель. Коли маса загусне, викладаємо в неї очищене від шкірки і нарізане кубиками яблуко, обсмажуємо його пару хвилин, вимикаємо вогонь і залишаємо все остигати.
Коли начинка трохи охолоне, виймаємо з холодильника тісто і розгортаємо його на посипаній борошном рівній поверхні в тонкий пласт. Тепер за допомогою чашки вирізаємо з тіста кола і викладаємо на кожне коло начинку, посипаємо її корицею.
Щільно з'єднуємо краї тіста і формуємо красиві і акуратні пиріжки.
Деко застилає пекарської папером і викладаємо на неї пиріжки, змащуємо їх поверхню молоком (для рум'яної скоринки). Ставимо деко в розігріту до 170-180 градусів духовку на півгодини. Готові пиріжки посипаємо меленої корицею і цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Смачна сирна запіканка в духовці
Пиріжки з яблуками в духовці виходять соковитими, ніжними, в міру солодкими — такими, якими мають бути по-справжньому смачні пиріжки. Рецепт приготування пиріжків з яблуками в духовці — для вас! опис приготування: Як і у сотень тисяч інших людей мого покоління, проводили літні канікули у бабус...
Пиріжки з сосисками і сиром
Смачно і швидко. Приготуйте пиріжки з сосисками і вам не доведеться думати про те, що взяти з собою на роботу, ніж перекусити і порадувати дітлахів. опис приготування: Зробіть тісто з борошна, води і масла. Сосиски і сир подрібніть. До них можна додати зелень. тісто розкачати, виріжте пласти о...
Пиріжки з сиром і медом
Рецепт приготування солодких пиріжків з сиром і медом. Грецька кухня. кількість порцій: 70 сир— 1 кілограм(myzithra або rikotta) мелена кориця— 2 чайних ложки цукор— 2 Ст. ложки яйце— 1 штука тісто— 430 грам(листкове) мука— 1 штука(для робочої поверхні) оливкова олія— 1 штука мідь— 1 штука ...
Пиріжки з шпинатом і сиром Фета
Рецепт приготування пиріжків з вершкового тіста з начинкою з сиру Фета, шпинату і кропу. опис приготування: Завдяки використанню в тесті жирних вершків і вершкового сиру, пиріжки виходять незвичайно ніжними і м'якими. м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка) тісто) м'якого вершкового...
Пиріжки з сиром і зеленню
Пиріжки з сиром і зеленню — ласощі, яке можна "; тоннами" готувати, все одно швидко з'їдять. Пиріжки підходять для святкового столу як закуска! А листкове тісто завжди під рукою! опис приготування: Пиріжки з сиром і зеленню готуються дуже швидко! Листкове тісто у мене завжди є в морозильнику....