Рецепт Пиріг з панна котой і чорносливом
Панна кота - це традиційний італійський десерт з вершків та желатину. Чорнослив в цьому рецепті ви можете замінити сушеними грушами, абрикосами, вишнею, журавлиною або персиками.
опис приготування:
зробити тісто. Розігріти духовку до 160 градусів. У кухонному комбайні змішати печиво, горіхи, цукор і сіль. Поки комбайн працює, повільно влити олію. збивати, поки суміш не стане нагадувати мокрий пісок. Викласти тісто у форму для пирога. Випікати до золотисто-коричневого кольору, 25 хвилин. Дати повністю охолонути у формі.
приготувати начинку. У невеликій мисці залити желатин 3 столовими ложками холодної води і дати постояти 5 хвилин.
У маленькій каструлі змішати вершки, мідь і 1/4 чайної ложки солі, довести до кипіння на середньому вогні. Влити в желатин і перемішати до повного розчинення.
У великій мисці збити йогурт і ваніль. Додати вершкову суміш і перемішати віночком.
Вилити начинку на охолоджене тісто. Поставити в холодильник на 2 не годин, або до тих пір, 2 днів, щільно обернувши.
Тим часом в маленькій каструлі об'єднати чорнослив, цукор, цедру апельсина, 1/2 чайної ложки солі і 1 / 2 склянки води. Довести до кипіння і варити, поки чорнослив не стане м'яким, а рідина густий, 20 хвилин. дати охолонути.
Перед подачею вилити суміш поверх пирога.
- Для тіста:імбирного печива— 20 штук
- світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла, розтопленого і охолодженого— 3 Ст. ложки
- Для заповнення:желатину— 1 1/2 чайних ложки
- густих вершків— 1/2 склянки
- меду— 3 Ст. ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- екстракту ванілі— 3/4 чайних ложки
- чорносливу— 1 1/2 склянки
- широких полос апельсиновой цедры— 5 штук
приготувати начинку. У невеликій мисці залити желатин 3 столовими ложками холодної води і дати постояти 5 хвилин.
У маленькій каструлі змішати вершки, мідь і 1/4 чайної ложки солі, довести до кипіння на середньому вогні. Влити в желатин і перемішати до повного розчинення.
У великій мисці збити йогурт і ваніль. Додати вершкову суміш і перемішати віночком.
Вилити начинку на охолоджене тісто. Поставити в холодильник на 2 не годин, або до тих пір, 2 днів, щільно обернувши.
Тим часом в маленькій каструлі об'єднати чорнослив, цукор, цедру апельсина, 1/2 чайної ложки солі і 1 / 2 склянки води. Довести до кипіння і варити, поки чорнослив не стане м'яким, а рідина густий, 20 хвилин. дати охолонути.
Перед подачею вилити суміш поверх пирога.
Подібні рецепти
Вівсяна каша на топленому молоці
Обов'язково приготуйте цей пиріг! Поєднання горіхів і сухофруктів не залишить вас в байдужих. Готувати цю випічку досить просто. Він схожий на кекс, виходить розсипчастим. раджу спробувати. опис приготування: І знову рецепт з полем для імпровізації! Я використовувала фісташки і чорнослив, ви ж...
Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами
Чорнослив і волоські горіхи в пирозі — це класичне поєднання, а якщо до них ще додати шоколад, то пиріг виходить приголомшливий. Вологий бісквіт з багатим шоколадним смаком, приготовим? опис приготування: Рецепт цього пирога досить простий. Якщо у вас немає комбайна, його можна замінити міксер...
Пиріг з чорносливом
Якщо ви любите випічку з чорносливом, то мій рецепт припаде до смаку. Щоб зробити пиріг більш ароматним, я додала корицю і мелений імбир. розповідаю, як приготувати пиріг з чорносливом. опис приготування: вибираючи чорнослив, зверніть увагу на його вид: фрукти повинні бути сухими, цілими і мат...
Пиріг з яблуками і чорносливом
Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг. опис приготування: Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками...
Пісний плов з чорносливом і курагою
Перед вами простий рецепт пісного плову з чорносливом і курагою. Ця страва ще раз доводить, що пісна, дієтична, вегетаріанська їжа буває не тільки корисною, але і дуже смачною! Спробуйте! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати пісний плов з чорносливом і курагою в домашніх умовах. ...