Рецепт Пиріг з панна котой і чорносливом

Рецепт Пиріг з панна котой і чорносливом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Панна кота - це традиційний італійський десерт з вершків та желатину. Чорнослив в цьому рецепті ви можете замінити сушеними грушами, абрикосами, вишнею, журавлиною або персиками.

опис приготування:

зробити тісто. Розігріти духовку до 160 градусів. У кухонному комбайні змішати печиво, горіхи, цукор і сіль. Поки комбайн працює, повільно влити олію. збивати, поки суміш не стане нагадувати мокрий пісок. Викласти тісто у форму для пирога. Випікати до золотисто-коричневого кольору, 25 хвилин. Дати повністю охолонути у формі.

приготувати начинку. У невеликій мисці залити желатин 3 столовими ложками холодної води і дати постояти 5 хвилин.

У маленькій каструлі змішати вершки, мідь і 1/4 чайної ложки солі, довести до кипіння на середньому вогні. Влити в желатин і перемішати до повного розчинення.

У великій мисці збити йогурт і ваніль. Додати вершкову суміш і перемішати віночком.

Вилити начинку на охолоджене тісто. Поставити в холодильник на 2 не годин, або до тих пір, 2 днів, щільно обернувши.

Тим часом в маленькій каструлі об'єднати чорнослив, цукор, цедру апельсина, 1/2 чайної ложки солі і 1 / 2 склянки води. Довести до кипіння і варити, поки чорнослив не стане м'яким, а рідина густий, 20 хвилин. дати охолонути.

Перед подачею вилити суміш поверх пирога.


  • Для тіста:імбирного печива— 20 штук
  • світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла, розтопленого і охолодженого— 3 Ст. ложки
  • Для заповнення:желатину— 1 1/2 чайних ложки
  • густих вершків— 1/2 склянки
  • меду— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • екстракту ванілі— 3/4 чайних ложки
  • чорносливу— 1 1/2 склянки
  • широких полос апельсиновой цедры— 5 штук
зробити тісто. Розігріти духовку до 160 градусів. У кухонному комбайні змішати печиво, горіхи, цукор і сіль. Поки комбайн працює, повільно влити олію. збивати, поки суміш не стане нагадувати мокрий пісок. Викласти тісто у форму для пирога. Випікати до золотисто-коричневого кольору, 25 хвилин. Дати повністю охолонути у формі.

приготувати начинку. У невеликій мисці залити желатин 3 столовими ложками холодної води і дати постояти 5 хвилин.

У маленькій каструлі змішати вершки, мідь і 1/4 чайної ложки солі, довести до кипіння на середньому вогні. Влити в желатин і перемішати до повного розчинення.

У великій мисці збити йогурт і ваніль. Додати вершкову суміш і перемішати віночком.

Вилити начинку на охолоджене тісто. Поставити в холодильник на 2 не годин, або до тих пір, 2 днів, щільно обернувши.

Тим часом в маленькій каструлі об'єднати чорнослив, цукор, цедру апельсина, 1/2 чайної ложки солі і 1 / 2 склянки води. Довести до кипіння і варити, поки чорнослив не стане м'яким, а рідина густий, 20 хвилин. дати охолонути.

Перед подачею вилити суміш поверх пирога.


Подібні рецепти

Пиріг з сиром і чорносливом

Вівсяна каша на топленому молоці

Обов'язково приготуйте цей пиріг! Поєднання горіхів і сухофруктів не залишить вас в байдужих. Готувати цю випічку досить просто. Він схожий на кекс, виходить розсипчастим. раджу спробувати. опис приготування: І знову рецепт з полем для імпровізації! Я використовувала фісташки і чорнослив, ви ж...

Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами

Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами

Чорнослив і волоські горіхи в пирозі — це класичне поєднання, а якщо до них ще додати шоколад, то пиріг виходить приголомшливий. Вологий бісквіт з багатим шоколадним смаком, приготовим? опис приготування: Рецепт цього пирога досить простий. Якщо у вас немає комбайна, його можна замінити міксер...

Пиріг з чорносливом

Пиріг з чорносливом

Якщо ви любите випічку з чорносливом, то мій рецепт припаде до смаку. Щоб зробити пиріг більш ароматним, я додала корицю і мелений імбир. розповідаю, як приготувати пиріг з чорносливом. опис приготування: вибираючи чорнослив, зверніть увагу на його вид: фрукти повинні бути сухими, цілими і мат...

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом

Пиріг з яблуками і чорносливом — ідеальний пиріг для того, щоб задовольнити тягу до солодкого, але не зіпсувати фігуру під час літнього сезону. Солодкий і не дуже калорійний пиріг. опис приготування: Для зручності вирішила інгредієнти вказувати не в грамах, як зазвичай, а вимірювати їх чашками...

Пісний плов з чорносливом і курагою

Пісний плов з чорносливом і курагою

Перед вами простий рецепт пісного плову з чорносливом і курагою. Ця страва ще раз доводить, що пісна, дієтична, вегетаріанська їжа буває не тільки корисною, але і дуже смачною! Спробуйте! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати пісний плов з чорносливом і курагою в домашніх умовах. ...