Рецепт Пиріг з шоколадним кремом ганаш

Рецепт Пиріг з шоколадним кремом ганаш
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Рецепт приготування пирога з мигдальними горіхами і ароматним кремом на темному шоколаді з вершками.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів.

зробити тісто. У кухонному комбайні подрібнити мигдаль. Додати цукор, борошно, цедру (по бажанню), сіль і перемішати. Додати масло і змішати, щоб вийшла однорідна маса.

Викласти тісто в знімну форму для випікання. використовуючи стакан, зробіть поглиблення на всьому підставі тесту, залишаючи невеликі бортики.

Випікати в центрі духовці до золотисто-коричневого кольору, поки тісто не затвердіє, близько 20 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути близько 1 годину.

Зробити крем ганаш. Покласти шоколад у велику миску. У невеликій каструлі довести до кипіння вершки. використовуючи сито, вилити гарячі вершки в миску з шоколадом. Перемішати до отримання однорідної маси і вершкової консистенції. Додати ваніль.

Вилити шоколадну суміш в центр охолодженого пирога. охолодити близько 2 годин або поставити в холодильник на 1 час.


  • поджаренных миндальных орехов— 3 Ст. ложки
  • цукру— 6 Ст. ложок
  • тертой апельсиновой или лимонной цедры (не обов'язково)  — 2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • вершкового масла, нарізаного на шматки— 6 Ст. ложок
  • гіркого шоколаду, крупно нарізаного— 350 грам
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • жирних вершків— 1 1/4 склянки
Розігріти духовку до 175 градусів.

зробити тісто. У кухонному комбайні подрібнити мигдаль. Додати цукор, борошно, цедру (по бажанню), сіль і перемішати. Додати масло і змішати, щоб вийшла однорідна маса.

Викласти тісто в знімну форму для випікання. використовуючи стакан, зробіть поглиблення на всьому підставі тесту, залишаючи невеликі бортики.

Випікати в центрі духовці до золотисто-коричневого кольору, поки тісто не затвердіє, близько 20 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути близько 1 годину.

Зробити крем ганаш. Покласти шоколад у велику миску. У невеликій каструлі довести до кипіння вершки. використовуючи сито, вилити гарячі вершки в миску з шоколадом. Перемішати до отримання однорідної маси і вершкової консистенції. Додати ваніль.

Вилити шоколадну суміш в центр охолодженого пирога. охолодити близько 2 годин або поставити в холодильник на 1 час.


Подібні рецепти

Рулет з шоколадним кремом

Картопля в клярі

Рулет з шоколадним кремом - це відмінний десерт до чаю або кави. Рулет виходить м'яким і пишним, а його шоколадний смак і аромат здатний полонити навіть найзапекліших гурманів. опис приготування: Хочете знати, як приготувати рулет з шоколадним кремом? Тоді цей рецепт для вас. Запаморочливий шо...

Профітролі з шоколадним соусом

Профітролі з шоколадним соусом

Рецепт приготування профитролей з соусом з вершків, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Профітролі - французька випічка з заварного тіста з різноманітними начинками: м'ясо, гриби, заварний крем і т.д. За цим рецептом у вас вийде 24 профітероли. цукру— 1 Чайна ложка солі— 1/2...

Пиріг з малиною і ванільним кремом

Пиріг з малиною і ванільним кремом

Рецепт приготування пирога з ванільним кремом, збитими вершками і ягодами малини. Ванільний крем можна зробити заздалегідь за 4 дня і зберігати охолодженим в герметичному контейнері. кількість порцій: 8-10 яйця— 1 штука(тісто) густі вершки— 1 Ст. ложка(тісто) ваніль— 1/2 чайних ложки(тісто) сіл...

Пиріг із заварним кремом

Пиріг із заварним кремом

Идеально подходит для приготовления в любую пору, если под рукой есть определённое количество слив. Главное — не переусердствуйте с количеством слив, всього повинно бути в міру. опис приготування: Вместо сливы я пробовала брать абрикосы, але, на жаль, эти фрукты слишком мягкие и после запекани...

Пиріг з кокосовим кремом

Пиріг з кокосовим кремом

Рецепт приготування смачного пирога з кокосовим кремом. кількість порцій: 4 корж— 1 штука(для пирога) вершки— 1 штука(збиті) цукор— 1 штука кукурудзяний крохмаль— 3 Ст. ложки ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки кокосовий екстракт— 1/4 чайних ложки мигдальний екстракт— 2 краплі складові: ...