Рецепт Пиріг з коричн заварним кремом

Рецепт Пиріг з коричн заварним кремом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматного пирога з корицею і вершковим заварним кремом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 160 градусів. Розкачати пісочне тісто на злегка посипаною борошном поверхні до товщини 3 мм. Викласти тісто у форму діаметром 22 см, вирівняти краю. Накрити тісто пергаментним папером і випікати до золотисто-коричневого кольору країв, близько 25 хвилин. Видалити пергамент випікати до золотистої скоринки, близько 15 хвилин. Викласти пиріг на решітку і дати повністю охолонути.

Довести до кипіння вершки, молоко, насіння і стручок ванілі, палички кориці і мелену корицю в середній каструлі на середньому вогні. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати постояти протягом 20 хвилин. Прибрати стручок ванілі і палички кориці.

Збити разом жовтки і цукор міксером на середній швидкості, близько 2 хвилин. Додати гарячу суміш вершків і кукурудзяного крохмалю. збити віночком, поки суміш не стане однорідною. Налити суміш через дрібне сито на охолоджену кірку пирога.

Випікати пиріг близько 50 хвилин. Викласти на решітку і дати повністю охолонути.

Охолоджувати в холодильнику принаймні 4 години або всю ніч (найкраще).

Перед подачею до столу злегка посипати верхівку пирога меленою корицею.


  • диск несладкого песочного теста— 1 штука
  • мука для посыпки— — За смаком
  • густих вершків— 2 склянки
  • стручок ванілі— 1 штука(разделенный на семена и стручок)
  • палички кориці— 2 штуки
  • меленої кориці— 1/8 чайних ложки(плюс корицы для посыпки)
  • великих яєчних жовтків— 12 штук( кімнатної температури)
  • цукру— 1/2 склянки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 чайних ложки
Розігріти духовку до 160 градусів. Розкачати пісочне тісто на злегка посипаною борошном поверхні до товщини 3 мм. Викласти тісто у форму діаметром 22 см, вирівняти краю. Накрити тісто пергаментним папером і випікати до золотисто-коричневого кольору країв, близько 25 хвилин. Видалити пергамент випікати до золотистої скоринки, близько 15 хвилин. Викласти пиріг на решітку і дати повністю охолонути.

Довести до кипіння вершки, молоко, насіння і стручок ванілі, палички кориці і мелену корицю в середній каструлі на середньому вогні. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати постояти протягом 20 хвилин. Прибрати стручок ванілі і палички кориці.

Збити разом жовтки і цукор міксером на середній швидкості, близько 2 хвилин. Додати гарячу суміш вершків і кукурудзяного крохмалю. збити віночком, поки суміш не стане однорідною. Налити суміш через дрібне сито на охолоджену кірку пирога.

Випікати пиріг близько 50 хвилин. Викласти на решітку і дати повністю охолонути.

Охолоджувати в холодильнику принаймні 4 години або всю ніч (найкраще).

Перед подачею до столу злегка посипати верхівку пирога меленою корицею.


Подібні рецепти

Пиріг із заварним кремом «Кіш»

Приправа для курки

Цей рецепт пирога прийшов до нас із Франції. Кіш може бути поданий на сніданок або обід. опис приготування: Обсмажити бекон до хрусткої скоринки. Остудити і дрібно нарізати. розігріти духовку. Змастити керамічну форму для випічки маргарином. Збити яйця в мисці і вилити у форму для випічки. Дод...

Пиріг із заварним кремом

Пиріг із заварним кремом

Идеально подходит для приготовления в любую пору, если под рукой есть определённое количество слив. Главное — не переусердствуйте с количеством слив, всього повинно бути в міру. опис приготування: Вместо сливы я пробовала брать абрикосы, але, на жаль, эти фрукты слишком мягкие и после запекани...

Пиріг з кокосовим кремом

Пиріг з кокосовим кремом

Рецепт приготування смачного пирога з кокосовим кремом. кількість порцій: 4 корж— 1 штука(для пирога) вершки— 1 штука(збиті) цукор— 1 штука кукурудзяний крохмаль— 3 Ст. ложки ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки кокосовий екстракт— 1/4 чайних ложки мигдальний екстракт— 2 краплі складові: ...

Пиріг з малиною і ванільним кремом

Пиріг з малиною і ванільним кремом

Рецепт приготування пирога з ванільним кремом, збитими вершками і ягодами малини. Ванільний крем можна зробити заздалегідь за 4 дня і зберігати охолодженим в герметичному контейнері. кількість порцій: 8-10 яйця— 1 штука(тісто) густі вершки— 1 Ст. ложка(тісто) ваніль— 1/2 чайних ложки(тісто) сіл...

Пиріг з шоколадним кремом ганаш

Пиріг з шоколадним кремом ганаш

Рецепт приготування пирога з мигдальними горіхами і ароматним кремом на темному шоколаді з вершками. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. зробити тісто. У кухонному комбайні подрібнити мигдаль. Додати цукор, борошно, цедру (по бажанню), сіль і перемішати. Додати масло і змішат...