Рецепт Пиріг з цукіні

Рецепт Пиріг з цукіні
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготовления греческого пирога с цуккини, цибулею, чесноком и помидорами.


опис приготування:

Розігріти духовку до 160 градусів. нагріти 1 чайную ложку оливкового масла в большой сковороде на среднем огне. Добавить зеленые кабачки половину лука, половину часнику, чайну ложку майорану, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. готувати, часто помішуючи, пока цуккини не станут мягкими, близько 5 хвилин. Зняти з вогню, викласти в більшу миску, відкласти в сторону.

промити сковороду. Повторить процесс с желтыми цуккини и оставшимися чайной ложкой оливкового масла, цибулею, часником, 1/2 чайной ложки майорана, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Выложить в миску с зеленым цуккини.

Додати кріп, петрушку и яйца к цуккини, перемішати. Вылить массу в форму для выпекания. Выложить сверху помидоры и посыпать сыром фета. Выпекать около 1 годину. Подавать пирог в горячем виде или при комнатной температуре.


  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • зелених кабачків— 450 грам
  • зелених цибулі— 4 штуки
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • сушеного майорану— 1 Чайна ложка
  • крупної солі— 1 Чайна ложка
  • перцю— 1/2 чайних ложки
  • желтых кабачков— 450 грам
  • яєць— 5 штук
  • яєчних білків— 5 штук
  • помідор— 1 штука(тонко нарізаний)
  • сиру фета— 60 грам
Розігріти духовку до 160 градусів. нагріти 1 чайную ложку оливкового масла в большой сковороде на среднем огне. Добавить зеленые кабачки половину лука, половину часнику, чайну ложку майорану, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. готувати, часто помішуючи, пока цуккини не станут мягкими, близько 5 хвилин. Зняти з вогню, викласти в більшу миску, відкласти в сторону.

промити сковороду. Повторить процесс с желтыми цуккини и оставшимися чайной ложкой оливкового масла, цибулею, часником, 1/2 чайной ложки майорана, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Выложить в миску с зеленым цуккини.

Додати кріп, петрушку и яйца к цуккини, перемішати. Вылить массу в форму для выпекания. Выложить сверху помидоры и посыпать сыром фета. Выпекать около 1 годину. Подавать пирог в горячем виде или при комнатной температуре.


Подібні рецепти

Пиріг з цукіні, сиром Фета і м'ятою

Грецький пиріг з цукіні

Така комбінація Фета з м'ятою дає приємний свіжий смак. кількість порцій: 10 листкове тісто— 200 грам цукіні— 3 штуки оливкова олія— 2 Ст. ложки сир фета— 200 грам вершки— 200 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Розкачати тісто в коло, укласти в форму,проколоти по всій площі і поставити в...

Проста запіканка з цукіні

Проста запіканка з цукіні

Проста запіканка з цукіні — це дійсно дуже просте в приготуванні, але дуже смачна страва з підручних інгредієнтів. Не знаю, що приготувати з цукіні — спробуйте це! опис приготування: Проста запіканка з цукіні — одне з найпростіших і швидких, але в той же час смачних страв, які можна приготуват...

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...

Рис з морквою, цукіні і апельсином

Рис з морквою, цукіні і апельсином

Свіже і легке блюдо, яке до того ж ще й прекрасно насичує. Ви обов'язково повинні спробувати це блюдо, навіть якщо ви не вегетаріанець. Несподівано смачне поєднання звичайних продуктів захоплює! опис приготування: Ця страва безумовно сподобається тим, хто любить пробувати нові і незвичайні поє...

Різотто з цукіні і сквош

Різотто з цукіні і сквош

Рецепт приготування різотто з рису арборіо, білого вина, лука, сквоша, цукіні і сиру Пармезан. опис приготування: Різотто - одне з найпопулярніших італійських страв. Його варіацій безліч. Різотто з цукіні і сквош дуже легкий і вершковий. Овочі надають страві трохи солодощі, а доданий в кінці л...