Рецепт Підлива куряча
Класична куряча підлива готується менш, ніж за півгодини. Її подають зі стравами з птиці, а також до картопляним і іншим овочевих страв, обожнювання. Подається підлива куряча в соуснику або порційно.
опис приготування:
Курячу підливу готую до котлет, особливого з курячого фаршу. Краще підливу готувати на основі натурального бульйону, але, якщо бульйону і часу його варити немає, можна використовувати бульйонний кубик. Лук-шалот в рецепті можна замінити на зелений або навіть ріпчаста. Чорний перець я завжди використовую тільки мелений, у нього зовсім інший аромат, ніж у готового меленого перцю, купленого в магазині.
Підлива куряча хороша і з картопляним пюре.
Як приготувати підливу курячу?
1. Лук-шалот промийте і дрібно нарубати.
2. У сковороді нагрійте вершкове масло.
3. Викладіть нарізану цибулю-шалот на сковороду, приправити сіллю. Обсмажте цибулю-шалот на вершковому маслі протягом п'яти хвилин до м'якості, помішуючи.
4. додайте борошно, розмішайте і обсмажуйте з цибулею протягом двох хвилин, поки борошно не стане коричневого кольору.
5. потім поступово, помішуючи, вводите бульйон. Заважайте до тих пір, поки підлива не стане однорідною.
6. Поперчіть і залиште готуватися на 15-20 хвилин на повільному вогні.
Підлива куряча готова!
Смачного!
- Курячий бульйон— 1,5 склянки
- Luk-salotų (пучок) — 1 штука
- Вершкове масло— 60-80 грам
- борошно— 1-2 Ст. ложок
- сіль— — За смаком
- Перець чорний мелений— — За смаком
Підлива куряча хороша і з картопляним пюре.
Як приготувати підливу курячу?
1. Лук-шалот промийте і дрібно нарубати.
2. У сковороді нагрійте вершкове масло.
3. Викладіть нарізану цибулю-шалот на сковороду, приправити сіллю. Обсмажте цибулю-шалот на вершковому маслі протягом п'яти хвилин до м'якості, помішуючи.
4. додайте борошно, розмішайте і обсмажуйте з цибулею протягом двох хвилин, поки борошно не стане коричневого кольору.
5. потім поступово, помішуючи, вводите бульйон. Заважайте до тих пір, поки підлива не стане однорідною.
6. Поперчіть і залиште готуватися на 15-20 хвилин на повільному вогні.
Підлива куряча готова!
Смачного!
Подібні рецепти
Куряча підлива
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...