Рецепт Підлива куряча

Рецепт Підлива куряча
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Класична куряча підлива готується менш, ніж за півгодини. Її подають зі стравами з птиці, а також до картопляним і іншим овочевих страв, обожнювання. Подається підлива куряча в соуснику або порційно.

опис приготування:

Курячу підливу готую до котлет, особливого з курячого фаршу. Краще підливу готувати на основі натурального бульйону, але, якщо бульйону і часу його варити немає, можна використовувати бульйонний кубик. Лук-шалот в рецепті можна замінити на зелений або навіть ріпчаста. Чорний перець я завжди використовую тільки мелений, у нього зовсім інший аромат, ніж у готового меленого перцю, купленого в магазині.

Підлива куряча хороша і з картопляним пюре.

Як приготувати підливу курячу?

1. Лук-шалот промийте і дрібно нарубати.

2. У сковороді нагрійте вершкове масло.

3. Викладіть нарізану цибулю-шалот на сковороду, приправити сіллю. Обсмажте цибулю-шалот на вершковому маслі протягом п'яти хвилин до м'якості, помішуючи.

4. додайте борошно, розмішайте і обсмажуйте з цибулею протягом двох хвилин, поки борошно не стане коричневого кольору.

5. потім поступово, помішуючи, вводите бульйон. Заважайте до тих пір, поки підлива не стане однорідною.

6. Поперчіть і залиште готуватися на 15-20 хвилин на повільному вогні.

Підлива куряча готова!

Смачного!

  • Курячий бульйон— 1,5 склянки
  • Luk-salotų (пучок)  — 1 штука
  • Вершкове масло— 60-80 грам
  • борошно— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Курячу підливу готую до котлет, особливого з курячого фаршу. Краще підливу готувати на основі натурального бульйону, але, якщо бульйону і часу його варити немає, можна використовувати бульйонний кубик. Лук-шалот в рецепті можна замінити на зелений або навіть ріпчаста. Чорний перець я завжди використовую тільки мелений, у нього зовсім інший аромат, ніж у готового меленого перцю, купленого в магазині.

Підлива куряча хороша і з картопляним пюре.

Як приготувати підливу курячу?

1. Лук-шалот промийте і дрібно нарубати.

2. У сковороді нагрійте вершкове масло.

3. Викладіть нарізану цибулю-шалот на сковороду, приправити сіллю. Обсмажте цибулю-шалот на вершковому маслі протягом п'яти хвилин до м'якості, помішуючи.

4. додайте борошно, розмішайте і обсмажуйте з цибулею протягом двох хвилин, поки борошно не стане коричневого кольору.

5. потім поступово, помішуючи, вводите бульйон. Заважайте до тих пір, поки підлива не стане однорідною.

6. Поперчіть і залиште готуватися на 15-20 хвилин на повільному вогні.

Підлива куряча готова!

Смачного!

Подібні рецепти

Підлива для гречки без м'яса

Куряча підлива

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...