Рецепт Піца з помідорами

Рецепт Піца з помідорами
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт піци з помідорами — увазі кожного, хто хоче навчитися готувати правильну італійську піцу за всіма канонами тамтешньої кулінарії. Зробити піцу з помідорами будинку нелегко — але ми впораємося!

опис приготування:

Піца з помідорами — це одна з найбільш популярних, класичних варіацій цього всіма улюбленого італійського блюда. інгредієнтів — мінімум, ми навіть не будемо додавати в піцу нічого м'ясного, проте за смаком вона вийде просто дивовижною. Отже, розповідаю покроково, як зробити піцу з помідорами в домашніх умовах, навіть не будучи професійним пиццайоло:

1. Беремо глибоку миску, просіюємо туди борошно.

2. У склянку наливаємо близько 100 мл теплої води, додаємо сухі активні дріжджі і розводимо, поки дріжджі не розчиняться.

3. Воду з дріжджами вливаємо в просіяне борошно. Туди ж додаємо сіль і оливкове масло.

4. Поступово підливаючи залишилася теплу воду (близько 150 мл), двома руками замішуємо тісто. НЕ lenitesy: місити тісто потрібно приблизно 10 хвилин.

5. З ретельно замішаного тіста формуємо кульку. Ми залишаємо його приблизно на годину в теплому місці, щоб тісто піднялося. Увага: якщо ви використовували звичайні (не миттєво) сухі дріжджі, то тісто потрібно буде залишити ні на 1 час, і на 3.

6. Отже, тісто піднялося. Тепер його розрізаємо на дві частини (з нашого кількості інгредієнтів буде дві піци діаметром приблизно в 25 см), кожну розгортаємо в тонкий пласт. Не забудьте присипати борошном робочу поверхню, на якій розкочуєте тісто.

7. Духовку ставимо прогріватися до 230 градусів.

8. На розкачане тісто для піци рівномірно намазуємо соус (можна використовувати кетчуп або будь-який інший відповідний томатний соус). Зверху посипаємо тертим сиром (краще моцарелою, але можна і іншим). нарешті, зверху викладаємо тонко нарізані помідори. при бажанні, можете посипати піцу спеціями — наприклад, сушеним базиліком.

9. запікаємо 18-20 хвилин при 230 градусах (по закінченню 15 хвилин заглядайте в духовку, щоб піца не підгоріла).

От і все — піца з помідорами готова. Рекомендую злегка збризнути її оливковою олією і негайно подавати до столу.

Смачного!

  • Дріжджі сухі активні— 1/6 чайних ложки
  • Вода тепла кип'ячена— 250 мілілітрів
  • борошно— 375 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Томатний соус— 150 грам(альтернативні варіанти: кетчуп, суміш кетчупа і сметани або майонезу, покупної соус для піци і т.д.)
  • сир— 250 грам
  • помідори— 2-3 штук
Піца з помідорами — це одна з найбільш популярних, класичних варіацій цього всіма улюбленого італійського блюда. інгредієнтів — мінімум, ми навіть не будемо додавати в піцу нічого м'ясного, проте за смаком вона вийде просто дивовижною. Отже, розповідаю покроково, як зробити піцу з помідорами в домашніх умовах, навіть не будучи професійним пиццайоло:

1. Беремо глибоку миску, просіюємо туди борошно.

2. У склянку наливаємо близько 100 мл теплої води, додаємо сухі активні дріжджі і розводимо, поки дріжджі не розчиняться.

3. Воду з дріжджами вливаємо в просіяне борошно. Туди ж додаємо сіль і оливкове масло.

4. Поступово підливаючи залишилася теплу воду (близько 150 мл), двома руками замішуємо тісто. НЕ lenitesy: місити тісто потрібно приблизно 10 хвилин.

5. З ретельно замішаного тіста формуємо кульку. Ми залишаємо його приблизно на годину в теплому місці, щоб тісто піднялося. Увага: якщо ви використовували звичайні (не миттєво) сухі дріжджі, то тісто потрібно буде залишити ні на 1 час, і на 3.

6. Отже, тісто піднялося. Тепер його розрізаємо на дві частини (з нашого кількості інгредієнтів буде дві піци діаметром приблизно в 25 см), кожну розгортаємо в тонкий пласт. Не забудьте присипати борошном робочу поверхню, на якій розкочуєте тісто.

7. Духовку ставимо прогріватися до 230 градусів.

8. На розкачане тісто для піци рівномірно намазуємо соус (можна використовувати кетчуп або будь-який інший відповідний томатний соус). Зверху посипаємо тертим сиром (краще моцарелою, але можна і іншим). нарешті, зверху викладаємо тонко нарізані помідори. при бажанні, можете посипати піцу спеціями — наприклад, сушеним базиліком.

9. запікаємо 18-20 хвилин при 230 градусах (по закінченню 15 хвилин заглядайте в духовку, щоб піца не підгоріла).

От і все — піца з помідорами готова. Рекомендую злегка збризнути її оливковою олією і негайно подавати до столу.

Смачного!

Подібні рецепти

Піца з моцарелою і помідорами

Піца з помідорами, ковбасою і сиром

Піца з моцарелою і помідорами — це піца, яку вам подадуть в будь-якої справжньої італійської піцерії. Ніяких зайвих інгредієнтів, лише відмінне тісто, сир моцарелла і стиглі помідори. ласощі! опис приготування: Якщо ви поїдете до Італії, заїдете в якусь глухе село або провінційне містечко, і з...

Піца з м'ясом і помідорами

Піца з м'ясом і помідорами

Піца з м'ясом і помідорами — універсальне блюдо, яке сподобається і дітям, і дорослим, яке можна подавати і на буденний стіл, і на святковий. розповідаю, як його зробити правильно! опис приготування: Рецепт піци з м'ясом і помідорами досить простий і мало чим відрізняється від більшості рецепт...

Піца з перцем і помідорами

Піца з перцем і помідорами

Рецепт піци з перцем і помідорами мені повідав професійний піццайоло-італієць. Спробувавши цю піцу одного разу, я зрозумів, що додавати в неї м'ясні вироби не треба — без них смачніше. готуємо! опис приготування: Я люблю м'ясо, і відповідно в піцеріях я практично завжди зупиняв свій вибір на в...

Піца з оливками і помідорами

Піца з оливками і помідорами

Піца з оливками і помідорами — дуже смачна піца, в складі якої немає ніяких м'ясних чи рибних інгредієнтів. тільки тісто, сир і овочі. Дуже смачно! опис приготування: Рецепт піци з оливками і помідорами дуже простий: 1. В 100 мл теплої води потрібно розмішати активні дріжджі. Після цього необх...

Піца з помідорами та базиліком

Піца з помідорами та базиліком

Рецепт приготування піци з помідорами, свіжим базиліком, сиром Моцарелла і пармезаном. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде прямокутна піца розміром приблизно 32Х45 см. сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки солі— 3/4 чайних ложки цукру— 3/4 чайних ложки води— 1 1/3 склянки оливкова ол...