Рецепт Піца з перцем і помідорами

Рецепт Піца з перцем і помідорами
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт піци з перцем і помідорами мені повідав професійний піццайоло-італієць. Спробувавши цю піцу одного разу, я зрозумів, що додавати в неї м'ясні вироби не треба — без них смачніше. готуємо!

опис приготування:

Я люблю м'ясо, і відповідно в піцеріях я практично завжди зупиняв свій вибір на варіантах, містять ті чи інші м'ясні вироби. Проте одного разу я за порадою пиццайоло вирішив замовити піцу з помідорами і перцями — таку, в складі топінгу якої лише овочі. І ви… після того, як я спробував цю піцу, у мене в голові ніби переклинило щось. Я зрозумів, чому італійці взагалі вважають за краще не додавати нічого м'ясного в піцу. Без всяких там ковбас і беконів піца виходить набагато смачніше!

Спробуйте використовувати мій рецепт піци з перцями і помідорами і переконайтеся в цьому самостійно:

1. перше, що нам треба організувати — це зробити гарне тісто. Щоб впоратися з цим завданням, візьміть якусь ємність, рішення в 100 мл теплої води сухі дріжджі, а потім перемішайте всю цю катавасію з оливковою олією (якщо його не виявилося, то просто використовуйте інше рослинне), сіллю і просіяного борошном вищого сорту. що, важливо розуміти, що чим якісніше використовувані інгредієнти — тим смачніше вийде піца.

2. Потроху підливаючи до майбутнього тесту залишилися 150 мл теплої водички, руками замішуйте тісто для піци. Робити це потрібно приблизно 10-15 хвилин, не менше.

3. Потім нічого хитрого: скачуємо велику грудку з тіста залишаємо його в теплому місці (якщо використовували активні дріжджі — в годину, якщо звичайні — з 2-3 годину).

4. Коли тісто для піци збільшиться в об'ємі приблизно вдвічі, ділимо його навпіл і з кожної частини розгортаємо коржики. Діаметр коржів — приблизно 25 см.

5. далі — примітив. беремо корж, змащуємо соусом, зверху посипаємо тертою моцарелою (або сиром іншого сорту), викладаємо нарізані помідори і перці. Якщо хочете, можете ще базиліком посипати або якими-небудь іншими спеціями.

6. Надішліть коржі в попередньо розпечену до 230 градусів духовці і запікайте їх не менше 15 і не більше 20 хвилин.

Піцу з помідорами і перцями, як і будь-яку іншу, потрібно подавати в гарячому вигляді. Смачного!

  • Дріжджі сухі активні— 1/6 чайних ложки
  • Вода тепла кип'ячена— 250 мілілітрів
  • борошно— 375 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Томатний соус для піци— 150 грам(або кетчуп)
  • сир— 250 грам(бажано моцарелла)
  • помідори— 2-3 штук
  • Перець болгарський— 200 грам
Я люблю м'ясо, і відповідно в піцеріях я практично завжди зупиняв свій вибір на варіантах, містять ті чи інші м'ясні вироби. Проте одного разу я за порадою пиццайоло вирішив замовити піцу з помідорами і перцями — таку, в складі топінгу якої лише овочі. І ви… після того, як я спробував цю піцу, у мене в голові ніби переклинило щось. Я зрозумів, чому італійці взагалі вважають за краще не додавати нічого м'ясного в піцу. Без всяких там ковбас і беконів піца виходить набагато смачніше!

Спробуйте використовувати мій рецепт піци з перцями і помідорами і переконайтеся в цьому самостійно:

1. перше, що нам треба організувати — це зробити гарне тісто. Щоб впоратися з цим завданням, візьміть якусь ємність, рішення в 100 мл теплої води сухі дріжджі, а потім перемішайте всю цю катавасію з оливковою олією (якщо його не виявилося, то просто використовуйте інше рослинне), сіллю і просіяного борошном вищого сорту. що, важливо розуміти, що чим якісніше використовувані інгредієнти — тим смачніше вийде піца.

2. Потроху підливаючи до майбутнього тесту залишилися 150 мл теплої водички, руками замішуйте тісто для піци. Робити це потрібно приблизно 10-15 хвилин, не менше.

3. Потім нічого хитрого: скачуємо велику грудку з тіста залишаємо його в теплому місці (якщо використовували активні дріжджі — в годину, якщо звичайні — з 2-3 годину).

4. Коли тісто для піци збільшиться в об'ємі приблизно вдвічі, ділимо його навпіл і з кожної частини розгортаємо коржики. Діаметр коржів — приблизно 25 см.

5. далі — примітив. беремо корж, змащуємо соусом, зверху посипаємо тертою моцарелою (або сиром іншого сорту), викладаємо нарізані помідори і перці. Якщо хочете, можете ще базиліком посипати або якими-небудь іншими спеціями.

6. Надішліть коржі в попередньо розпечену до 230 градусів духовці і запікайте їх не менше 15 і не більше 20 хвилин.

Піцу з помідорами і перцями, як і будь-яку іншу, потрібно подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Подібні рецепти

Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом

Кунжутну олію

Рецепт приготування піци з моцарелою, болгарським перцем, базиліком і соусом з помідорів, цибулі та часнику. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Зробити томатний соус. Нагріти оливкова олія в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, ...

Салат з кальмарами, помідорами і перцем

Салат з кальмарами, помідорами і перцем

Пропоную спробувати салат з кальмарів з овочами. Він не перевантажений великою кількістю інгредієнтів, виходить соковитим і ситним. І найголовніше, готується в лічені хвилини. Візьміть на замітку! опис приготування: Салат краще подавати індивідуально. Також варто зауважити, що зберігання він н...

Салат з перцем і помідорами

Салат з перцем і помідорами

Салат з перцем і помідорами підійде до "; важким" других страв як гарнір. Може він стати і самостійне дієтичної закускою. Свіжий і корисний салат з перцем і помідорами ще й смачний! опис приготування: Приготувати салат з перцем і помідорами — легко і швидко! головне — свіжі овочі і хороше олив...

Салат з перцем, помідорами і крабовими паличками

Салат з перцем, помідорами і крабовими паличками

рецепт, як приготувати салат з перцем, помідорами і крабовими паличками, дуже простий, але незважаючи на це, такий салат можна сміливо назвати святковим, завдяки яскравому смаку і зовнішнього вигляду. опис приготування: Для цього салату раджу вибирати перець саме червоного кольору, тоді весь с...

Піца з помідорами та базиліком

Піца з помідорами та базиліком

Рецепт приготування піци з помідорами, свіжим базиліком, сиром Моцарелла і пармезаном. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде прямокутна піца розміром приблизно 32Х45 см. сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки солі— 3/4 чайних ложки цукру— 3/4 чайних ложки води— 1 1/3 склянки оливкова ол...