Рецепт Піца з моцарелою і помідорами

Рецепт Піца з моцарелою і помідорами
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Піца з моцарелою і помідорами — це піца, яку вам подадуть в будь-якої справжньої італійської піцерії. Ніяких зайвих інгредієнтів, лише відмінне тісто, сир моцарелла і стиглі помідори. ласощі!

опис приготування:

Якщо ви поїдете до Італії, заїдете в якусь глухе село або провінційне містечко, і зайдете в саму звичайну, не адаптована до інтересів туристів піцерію, то ви напевно здивуєтеся: там в меню дуже мало різновидів піци. Але не тому, що тут не вміють робити піцу, а навпаки. За канонами італійської кухні, в піцу не потрібно додавати нічого, крім кількох ключових інгредієнтів, серед яких — сир моцарелла і хороші помідори. власне, щоб зробити дійсно класну піцу, ніяких інших інгредієнтів для топінгу не знадобиться.

цікаво звучить? тоді розповідаю, як зробити піцу з моцарелою і помідорами:

1. Просіваємо борошно в велику миску.

2. В 100 мл теплої води розчиняємо дріжджі, вливаємо розведені дріжджі в борошно, слідом туди ж додаємо сіль і оливкове масло.

3. Підливаємо воду, що залишилася і руками активно замішуємо тісто протягом 10 хвилин.

4. З отриманого тесту формуємо кулю, який залишаємо в теплому місці на 1 час, якщо ви використовували активні дріжджі, і 2-3 годину, якщо звичайні.

5. Коли тісто підніметься, його треба розділити навпіл і кожну половину розкачати в млинець діаметром 25 см (приблизно).

7. Духовку прогреваем до 220-230 градусів.

8. На тісто наносимо начинку в такому порядку: томатний соус, тонко нарізані помідори, tertaya моцарелла. зверху, якщо хочете, посипте якимись спеціями.

9. Ставимо в духовку і запікаємо 18-20 хвилин.

От і все — піца з моцарелою помідорами готова. Подавати до столу негайно.

Смачного!

  • Дріжджі сухі активні— 1/6 чайних ложки
  • Вода тепла кип'ячена— 250 мілілітрів
  • борошно— 375 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Томатний соус— 150 грам(можна кетчуп)
  • моцарелла— 250 грам
  • помідори— 2-3 штук
Якщо ви поїдете до Італії, заїдете в якусь глухе село або провінційне містечко, і зайдете в саму звичайну, не адаптована до інтересів туристів піцерію, то ви напевно здивуєтеся: там в меню дуже мало різновидів піци. Але не тому, що тут не вміють робити піцу, а навпаки. За канонами італійської кухні, в піцу не потрібно додавати нічого, крім кількох ключових інгредієнтів, серед яких — сир моцарелла і хороші помідори. власне, щоб зробити дійсно класну піцу, ніяких інших інгредієнтів для топінгу не знадобиться.

цікаво звучить? тоді розповідаю, як зробити піцу з моцарелою і помідорами:

1. Просіваємо борошно в велику миску.

2. В 100 мл теплої води розчиняємо дріжджі, вливаємо розведені дріжджі в борошно, слідом туди ж додаємо сіль і оливкове масло.

3. Підливаємо воду, що залишилася і руками активно замішуємо тісто протягом 10 хвилин.

4. З отриманого тесту формуємо кулю, який залишаємо в теплому місці на 1 час, якщо ви використовували активні дріжджі, і 2-3 годину, якщо звичайні.

5. Коли тісто підніметься, його треба розділити навпіл і кожну половину розкачати в млинець діаметром 25 см (приблизно).

7. Духовку прогреваем до 220-230 градусів.

8. На тісто наносимо начинку в такому порядку: томатний соус, тонко нарізані помідори, tertaya моцарелла. зверху, якщо хочете, посипте якимись спеціями.

9. Ставимо в духовку і запікаємо 18-20 хвилин.

От і все — піца з моцарелою помідорами готова. Подавати до столу негайно.

Смачного!

Подібні рецепти

Піца з помідорами і моцарелою

Салат з курячим філе і ананасами

Тісто для піци роблять різний - дріжджове і прісне. Цей рецепт з тестом з смажених коржів. Спробуйте незвичайний смак цієї піци. кількість порцій: 4 борошно— 2 склянки дріжджі— 7 грам Рослинна олія— 2 чайних ложки сіль— За смаком Оливкова олія— 2 Ст. ложки(начинка) моцарелла— 250 грам(начинка) ...

Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом

Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом

Рецепт приготування піци з моцарелою, болгарським перцем, базиліком і соусом з помідорів, цибулі та часнику. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Зробити томатний соус. Нагріти оливкова олія в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, ...

Піца з моцарелою і грибами

Піца з моцарелою і грибами

Пропоную на замітку любителям італійської кухні простий рецепт піци з моцарелою і грибами на листковому тісті. Весь процес підготовки інгредієнтів не займе і 20 хвилин, а результат здивує. опис приготування: Цей простий рецепт піци з моцарелою і грибами припаде до смаку всім любителям овочевих...

Піца з моцарелою

Піца з моцарелою

Італія подарувала світу безліч кулінарних страв. Але найпопулярнішим, напевно, є піца. Є рецепти з м'ясними, овочевими та навіть фруктовими начинками. Але моя улюблена - піца з моцарелою. опис приготування: Якщо до вас раптово прийшли гості чи потрібно приготувати щось на вечерю, але а часу на...

Салат з моцарелою і помідорами

Салат з моцарелою і помідорами

Простий і смачний салат з моцарелою і помідорами я роблю з бальзамічним оцтом. Не солю. Додаю сушений і свіжий базилік. опис приготування: Салат з моцарелою і помідорами — дуже смачний, незважаючи на свою простоту. Додайте побільше сиру, моцарелла відмінно поєднується з помідорами. До сушених ...