Рецепт Пиріг «Білосніжка»

Рецепт Пиріг «Білосніжка»
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Уявіть собі шоколадно-мигдальний бісквіт з вишнею — пишний, м'який! Два шару тесту — мигдальне та шоколадне, в якому зустрічаються стиглі вишні — соковиті, з приємною кислинкою. Пальчики оближеш!

опис приготування:

Це дуже класний десерт на всі випадки життя!

  • мука— 250 грам
  • вершкове масло— 150 грам(або маргарину)
  • яйце— 4 штуки
  • цукор— 150 грам
  • какао— 15 грам
  • розпушувач— 10 грам
  • мигдаль— 50 грам(мелений)
  • вишня— 150 грам(заморожена)
  • молоко— 200 мілілітрів(для крему)
  • цукор— 100 грам(для крему)
  • яйце— 1 штука(для крему)
  • ванільний цукор— 5 грам(для крему)
  • крохмаль— 15 грам(для крему)
  • крем— 100 грам(для крему)
1 Масло кімнатної температури розтираємо з цукром за допомогою міксера.

2 Додаємо яйця по одному і кожен раз збиваємо.

3 Підсипає просіяне борошно з розпушувачем, розмішуємо міксером.

4 Я поділяю тісто на дві частини. В одну додаємо мелений до стану борошна мигдаль, в іншу — какао. розмішуємо.

5 Форму змащуємо маслом (у мене 30х20 см). Спочатку викладаємо темне тісто, розподіляємо. Далі викладаємо світле, щоб шари не перемішалися.

6 вишню, без розморожування, по одній штучці розподіляємо по пирогу, трохи утапливая. Трохи вишень залишаємо для прикраси.

7 Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів, з 35-40 хв. Готовність перевіряємо зубочисткою або сірником.

8 робимо крем: виливаємо в каструльку половину молока і відправляємо на вогонь. У ємність від блендера виливаємо залишки молока, яйце, цукор, ванільний цукор і борошно, розмішуємо.

9

Коли молоко нагріється, вливаємо туди суміш, постійно помішуючи, і варимо до загустіння. Накриваємо кришкою і даємо крему повністю охолонути.

10 Коли крем охолов, додамо туди сметану і зіб'ємо.

11 Коли пиріг повністю охолоне, прямо в формі розподіліть зверху крем рівним шаром. Замість крему можна взяти сухий пудинг і приготувати його згідно з інструкцією на упаковці.

12 посипаємо какао. Можна посипати тертим шоколадом або меленими горіхами. Прибираємо в холодильник на 2 годину.

13 Розрізаємо на порційні шматочки і прикрашаємо за бажанням.

Подібні рецепти

Тістечко «Білосніжка»

Кекси «Білосніжка»

Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...