Рецепт Пиріг «Білосніжка»
Уявіть собі шоколадно-мигдальний бісквіт з вишнею — пишний, м'який! Два шару тесту — мигдальне та шоколадне, в якому зустрічаються стиглі вишні — соковиті, з приємною кислинкою. Пальчики оближеш!
опис приготування:
Це дуже класний десерт на всі випадки життя!
- мука— 250 грам
- вершкове масло— 150 грам(або маргарину)
- яйце— 4 штуки
- цукор— 150 грам
- какао— 15 грам
- розпушувач— 10 грам
- мигдаль— 50 грам(мелений)
- вишня— 150 грам(заморожена)
- молоко— 200 мілілітрів(для крему)
- цукор— 100 грам(для крему)
- яйце— 1 штука(для крему)
- ванільний цукор— 5 грам(для крему)
- крохмаль— 15 грам(для крему)
- крем— 100 грам(для крему)
2 Додаємо яйця по одному і кожен раз збиваємо.
3 Підсипає просіяне борошно з розпушувачем, розмішуємо міксером.
4 Я поділяю тісто на дві частини. В одну додаємо мелений до стану борошна мигдаль, в іншу — какао. розмішуємо.
5 Форму змащуємо маслом (у мене 30х20 см). Спочатку викладаємо темне тісто, розподіляємо. Далі викладаємо світле, щоб шари не перемішалися.
6 вишню, без розморожування, по одній штучці розподіляємо по пирогу, трохи утапливая. Трохи вишень залишаємо для прикраси.
7 Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів, з 35-40 хв. Готовність перевіряємо зубочисткою або сірником.
8 робимо крем: виливаємо в каструльку половину молока і відправляємо на вогонь. У ємність від блендера виливаємо залишки молока, яйце, цукор, ванільний цукор і борошно, розмішуємо.
9
Коли молоко нагріється, вливаємо туди суміш, постійно помішуючи, і варимо до загустіння. Накриваємо кришкою і даємо крему повністю охолонути.
10 Коли крем охолов, додамо туди сметану і зіб'ємо.
11 Коли пиріг повністю охолоне, прямо в формі розподіліть зверху крем рівним шаром. Замість крему можна взяти сухий пудинг і приготувати його згідно з інструкцією на упаковці.
12 посипаємо какао. Можна посипати тертим шоколадом або меленими горіхами. Прибираємо в холодильник на 2 годину.
13 Розрізаємо на порційні шматочки і прикрашаємо за бажанням.
Подібні рецепти
Кекси «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...