Рецепт Тістечка з кавовим соусом

Рецепт Тістечка з кавовим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування тістечок з печива з соусом з кави, какао, шоколаду та ванілі.

опис приготування:

Тістечка зі звичайного печива можуть стати справжнім кулінарним шедевром.

  • яйця— 2 штуки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • печива— 26 штук
  • цукру— 6 Ст. ложок(соус)
  • какао— 1/4 склянки(соус)
  • шоколадних чіпсів— 30 грам(соус)
  • несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки(соус)
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(соус)
Тістечка з кавовим соусом - фото крок 1 1. зробити тістечка. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму маслом і посипати борошном, відкласти в сторону. У маленькій каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Як тільки розтане, зняти з вогню і перемішати з цукром віночком. Додати яйця, по одному за раз, і швидко збити. Додати ванільний екстракт і перемішати. У невеликій мисці змішати борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додати борошняну суміш в каструлю і ретельно збити до однорідності. Викласти в форму печиво. Влити половину тіста зверху і розрівняти.

Тістечка з кавовим соусом - фото крок 2 2. Викласти зверху залишився печиво, знову залити тестом і розрівняти.

Тістечка з кавовим соусом - фото крок 3 3. Випікати тістечка від 28 до 33 хвилин. Дати повністю охолонути, перш ніж подавати. зробити соус. змішати каву, цукор і какао в невеликій каструлі. На сильному вогні довести до кипіння, помішуючи іноді. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні протягом приблизно 30 секунд. Зняти з вогню і збити з шоколадними чіпсами і вершковим маслом. Перемішати з ванільним екстрактом. Дати постояти не менше 1 години перед подачею.

Тістечка з кавовим соусом - фото крок 4 4. Після того, як тістечка охолонуть, полити їх кавовим соусом. Зверху викласти печиво і знову полити соусом.

Тістечка з кавовим соусом - фото крок 5 5. Подавати з морозивом.

Подібні рецепти

Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Чуррос з шоколадно-кавовим соусом

Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...

Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою

Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою

Рецепт приготування німецьких тістечок з горіхами пекан та кокосовою стружкою. опис приготування: Тістечка можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися протягом декількох днів в герметичному контейнері. Посипання також можна зробити заздалегідь і зберігати 3-4 дня перед вживанням. яйця— 4 ...

Тістечка з безе «мишки»

Тістечка з безе «мишки»

Якщо при підготовці новорічних страв у вас залишилися яєчні білки, які ви не знаєте, як застосувати, спечіть тістечка з безе "; Мишки ";. Це смачно і весело, до того ж в тематиці Нового року. опис приготування: Тістечка з безе "; Мишки" як раз будуть актуальні для новорічного столу. Готуються ...

Тістечка капучіно

Тістечка капучіно

Рецепт приготування тістечок капучіно. Будьте уважні при приготуванні цих тістечок - вони повинні вийти вологими, але не сухими. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом квадратну форму для випічки. У мисці змішати масло і шоколад, поставити в каструлю з киплячою в...

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина

На відміну від класичного рецепту австралійських тістечок з кокосовою стружкою, цей варіант приготування має на увазі ефектне поєднання ароматної цедри апельсина і злегка підсмаженого арахісу. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 12-16 тістечок (в залежності від їх розмі...