Рецепт Тістечка з горіхами макадамія і сиропом
Рецепт приготування розсипчастих тістечок з горіхами макадамія і кленовим сиропом.
опис приготування:
Вистелити квадратну форму для випікання пергаментним папером і змастити маслом, відкласти в сторону.
У мисці змішати борошно, 1 / 4 чайної ложки солі і 1 / 4 склянки горіхів.
Розігріти духовку до 175 градусів. збити 1 / 2 чашки масла і 1 / 4 склянки коричневого цукру в мисці електричним міксером на середній швидкості. Додати суміш борошна і 1 чайну ложку кленового сиропу. Вилити тісто в приготовану форму блюдо. прохолодний 30 хвилин. Випікати до блідо-золотистого кольору, від 22 до 25 хвилин. Викласти на решітку і дати трохи охолонути.
Додати решту 6 столових ложок вершкового масла і 1 / 2 склянки горіхів в маленькій каструлю. Варити на середньому вогні, постійно помішуючи, до появи аромату, поки масло не стане пінитися, від 2 до 3 хвилин. Додати решту 1 / 4 чайної ложки солі, 3 столові ложки коричневого цукру, 1 чайну ложку кленового сиропу, імбир, кленовий цукор, кукурудзяний сироп і вершки. варити, постійно помішуючи, 2 хвилини. Вилити суміш на готову кірку. Дати повністю охолонути. нарізати на 16 квадратів.
Тістечка можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів.
- солі— 1/2 чайних ложки
- поджаренных орехов макадамия— 3/4 склянки
- klenovogo сироп— 2 чайних ложки
- кукурудзяного сиропу— 2 Ст. ложки
- жирних вершків— 3 Ст. ложки
У мисці змішати борошно, 1 / 4 чайної ложки солі і 1 / 4 склянки горіхів.
Розігріти духовку до 175 градусів. збити 1 / 2 чашки масла і 1 / 4 склянки коричневого цукру в мисці електричним міксером на середній швидкості. Додати суміш борошна і 1 чайну ложку кленового сиропу. Вилити тісто в приготовану форму блюдо. прохолодний 30 хвилин. Випікати до блідо-золотистого кольору, від 22 до 25 хвилин. Викласти на решітку і дати трохи охолонути.
Додати решту 6 столових ложок вершкового масла і 1 / 2 склянки горіхів в маленькій каструлю. Варити на середньому вогні, постійно помішуючи, до появи аромату, поки масло не стане пінитися, від 2 до 3 хвилин. Додати решту 1 / 4 чайної ложки солі, 3 столові ложки коричневого цукру, 1 чайну ложку кленового сиропу, імбир, кленовий цукор, кукурудзяний сироп і вершки. варити, постійно помішуючи, 2 хвилини. Вилити суміш на готову кірку. Дати повністю охолонути. нарізати на 16 квадратів.
Тістечка можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів.
Подібні рецепти
Ромштекс з свинини в духовці
Рецепт приготування пирога з сухофруктами з додаванням ірландського віскі. опис приготування: Нагріти духовку до 180 ° С. Змастити маслом форму діаметром 20 см. Змішати вершкове масло, цедру лайма і цукрову пудру. Додати яєчні жовтки по одному. Збивати після кожного додавання. Додати половину ...
Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою
Рецепт приготування німецьких тістечок з горіхами пекан та кокосовою стружкою. опис приготування: Тістечка можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися протягом декількох днів в герметичному контейнері. Посипання також можна зробити заздалегідь і зберігати 3-4 дня перед вживанням. яйця— 4 ...
Тістечка з безе «мишки»
Якщо при підготовці новорічних страв у вас залишилися яєчні білки, які ви не знаєте, як застосувати, спечіть тістечка з безе "; Мишки ";. Це смачно і весело, до того ж в тематиці Нового року. опис приготування: Тістечка з безе "; Мишки" як раз будуть актуальні для новорічного столу. Готуються ...
Тістечка «Lamington», ароматизовані цедрою апельсина
На відміну від класичного рецепту австралійських тістечок з кокосовою стружкою, цей варіант приготування має на увазі ефектне поєднання ароматної цедри апельсина і злегка підсмаженого арахісу. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 12-16 тістечок (в залежності від їх розмі...
Тістечка на паличці
Кейк-попс або тістечка на паличці дуже популярні у дітей. Процес їх приготування дуже легкий і доставить море задоволення і дітям і дорослим. опис приготування: Ваші дітки будуть в захваті від такого ласощі. А саме головне — вони охоче візьмуть участь в його виготовленні. Рецепт приготування т...