Рецепт Салат зі спаржі, артишок і Фасо

Рецепт Салат зі спаржі, артишок і Фасо
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування салату з спаржі, артишок, квасолі, rïkotttı, м'яти і цибулі.

опис приготування:

1. віджати сік 1 лимона в більшу миску, заповнену водою. Видалити жорсткі зовнішні листя артишоків, відрізати дві третини, очистити. Розрізати кожен артишок навпіл, викладаючи половинки в лимонну воду, щоб запобігти знебарвлення.

2. Довести молоко, 3 склянки води і білу спаржу до кипіння. Варити в середній каструлі на середньому вогні. Зменшити вогонь до низького і варити до м'якості, близько 45 хвилин. Викласти спаржу на паперові рушники і дати охолонути.

3. Довести підготовлені артишоки, вино, залишився лимон (стислий, зі шкіркою), залишилися 2 склянки води до кипіння в середній каструлі. Зменшити вогонь і варити до м'якості, від 13 до 16 хвилин. використовуючи шумовку, викласти артишоки на паперові рушники і дати охолонути. Прибрати лимон.

4. Між іншим, підготувати чашу з крижаною водою. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати зелену спаржу і варити до м'якості, від 4 до 6 хвилин. Викласти спаржу в крижану чашу і дати охолонути. Відкласти в сторону рідина, що залишилася після приготування. Викласти спаржу на паперові рушники. Додати в каструлю квасоля, довести до кипіння і варити до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Викласти квасоля в чашу з льодом, дати охолонути, потім витягти зерна квасолі з стручків. Розділіть квасоля і овочі на 8 тарілок. Посипати м'ятою і рікоттою.

5. приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти в кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Полити заправкою салат, перемішати і подавати.


  • лимона— 2 штуки
  • артишоки— 3 штуки
  • спаржі— 900 грам
  • сухого білого вина— 2 склянки
  • квасолі— 900 грам
  • м'яти— 1/2 склянки
  • рикотта— 90 грам
  • для заправки:сколотин— 1/3 склянки
  • Luk-salotų— 1 штука(зеленые части)
  • лимонного соку— 3 Ст. ложки
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
1. віджати сік 1 лимона в більшу миску, заповнену водою. Видалити жорсткі зовнішні листя артишоків, відрізати дві третини, очистити. Розрізати кожен артишок навпіл, викладаючи половинки в лимонну воду, щоб запобігти знебарвлення.

2. Довести молоко, 3 склянки води і білу спаржу до кипіння. Варити в середній каструлі на середньому вогні. Зменшити вогонь до низького і варити до м'якості, близько 45 хвилин. Викласти спаржу на паперові рушники і дати охолонути.

3. Довести підготовлені артишоки, вино, залишився лимон (стислий, зі шкіркою), залишилися 2 склянки води до кипіння в середній каструлі. Зменшити вогонь і варити до м'якості, від 13 до 16 хвилин. використовуючи шумовку, викласти артишоки на паперові рушники і дати охолонути. Прибрати лимон.

4. Між іншим, підготувати чашу з крижаною водою. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати зелену спаржу і варити до м'якості, від 4 до 6 хвилин. Викласти спаржу в крижану чашу і дати охолонути. Відкласти в сторону рідина, що залишилася після приготування. Викласти спаржу на паперові рушники. Додати в каструлю квасоля, довести до кипіння і варити до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Викласти квасоля в чашу з льодом, дати охолонути, потім витягти зерна квасолі з стручків. Розділіть квасоля і овочі на 8 тарілок. Посипати м'ятою і рікоттою.

5. приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти в кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Полити заправкою салат, перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Салат зі спаржі з часником

Артишок для схуднення

Рецепт приготування легкого хрусткого салату з спаржі, бальзамічного оцту, часнику, чорного меленого перцю і оливкового масла. опис приготування: Салат зі спаржі - ще один рецепт в скарбничку ваших корисних салатів. Це дуже швидкий і простий салат, який вимагає мінімального часу приготування і...

Рагу з спаржі, редису і квасолі

Рагу з спаржі, редису і квасолі

Швидкий рецепт приготування легкого і корисного овочевого рагу з спаржі, лука, redisa, зеленої квасолі і зелені. опис приготування: Замочити цибулю в холодній воді протягом 5 хвилин. Вийняти з води і підсушити. Відкласти в сторону. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати ц...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...