Рецепт Салат з омарів, кукурудзи і помідорів
Готуємо смачний літній салат з морепродуктів і овочів. Європейська кухня.
опис приготування:
1. Заповніть велику миску з льодом холодною водою і відкладіть її в сторону.
2. У голландської посуді об'єднайте помідори, вино, воду, цибуля, перець, гілочки естрагону. Доведіть воду до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь і варіть протягом 15 хвилин.
3. готуємо омарів. Покладіть молюсків в киплячу воду накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин.
4. Промийте омарів під холодною водою. Видаліть хвіст і клішні. м'ясні відділи. У вас повинно вийти приблизно 1 чашка.
5. В окремій мисці змішати цибулю, оцет, лимонний сік і цедру лимона. Додати оливкову олію, сіль і перець. Додати кукурудзу і ретельно перемішати. Відкласти в сторону на 10 хвилин.
6. Нарізати маленькі помідори навпіл. Покласти помідори до кукурудзи. Додати омарів, естрада, і петрушку, акуратно перемішати.
7. У невеликому посуді, обережно змішати листя салату з ½ чайної ложкою оливкової олії, а також приправити їх сіллю і чорним перцем.
- вода— 1/2 склянки
- чорний перець— 3 щіпки
- гілочки естрагону— 2 штуки
- Омар— 680 грам
- Червона цибуля— 2 Ст. ложки
- винний оцет— 2 Ст. ложки
- лимонний сік— 2 Ст. ложки
- цедра лимона— 1/2 чайних ложки
- оливкова олія— 1/3 склянки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- каєнський перець— 1/8 чайних ложки
- полин— 2 Ст. ложки
- петрушка— 1 Ст. ложка
- листя салату— 8 штук
- мелений перець— 1 штука(за смаком)
2. У голландської посуді об'єднайте помідори, вино, воду, цибуля, перець, гілочки естрагону. Доведіть воду до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь і варіть протягом 15 хвилин.
3. готуємо омарів. Покладіть молюсків в киплячу воду накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин.
4. Промийте омарів під холодною водою. Видаліть хвіст і клішні. м'ясні відділи. У вас повинно вийти приблизно 1 чашка.
5. В окремій мисці змішати цибулю, оцет, лимонний сік і цедру лимона. Додати оливкову олію, сіль і перець. Додати кукурудзу і ретельно перемішати. Відкласти в сторону на 10 хвилин.
6. Нарізати маленькі помідори навпіл. Покласти помідори до кукурудзи. Додати омарів, естрада, і петрушку, акуратно перемішати.
7. У невеликому посуді, обережно змішати листя салату з ½ чайної ложкою оливкової олії, а також приправити їх сіллю і чорним перцем.
Подібні рецепти
Салат з пекінської капусти та кукурудзи
Свіжі овочі обов'язково повинні бути присутніми в меню. Щоб їжа була не тільки корисною, але і смачною, рекомендую цей класний варіант, як приготувати салат з кукурудзи, цукіні і помідорів. опис приготування: Салатик потрібно зробити мінімум години за 4 до подачі, щоб овочі як слід промаринува...
Салат з помідорів і кукурудзи
Салат з помідорів і кукурудзи — освіжаючий і пікантний відмінно, підходить для вечері, особливо в жаркий літній день. Салатик виглядає дуже ошатно і відмінно підходить як гарнір до різних м'ясних страв. опис приготування: Мені салат з помідорів і кукурудзи чимось нагадує салати з традиційної к...
Салат з квасолі, кукурудзи і бекону
Рецепт приготування салату з квасолі, кукурудзи, бекону, лука, часнику, помідорів чері, базиліка і руколи. опис приготування: Цей салат можна подавати як основну страву з часниковими грінками. свіжої квасолі— 450 грам(або 1 чашка замороженої) бекону— 100 грам оливкового масла— 1 1/2 Ст. ложк...
Салат з кукурудзи, болгарського перцю і авокадо
Рецепт приготування салату з підсмаженою на грилі кукурудзи, болгарського перцю, халапеньо, зеленої цибулі і авокадо з заправкою з часнику, імбиру, соку лайма, меду і оливкового масла. опис приготування: Цей солодкий пікантний салат неймовірно освіжає. свіжих качана кукурудзи— 4 штуки оливко...
Салат з кальмарів і кукурудзи
Салат з кальмарів і кукурудзи припаде до смаку любителям цікавих поєднань інгредієнтів. Солоні і ніжні кальмари гармонійно доповнені солодкими зернами кукурудзи. Вам обов'язково сподобається! опис приготування: Щоб приготувати смачний і ситний салат, вам не буде потрібно багато зусиль або яких...