Рецепт Салат з квасолі, кукурудзи і бекону

Рецепт Салат з квасолі, кукурудзи і бекону
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату з квасолі, кукурудзи, бекону, лука, часнику, помідорів чері, базиліка і руколи.

опис приготування:

Цей салат можна подавати як основну страву з часниковими грінками.

  • свіжої квасолі— 450 грам(або 1 чашка замороженої)
  • бекону— 100 грам
  • оливкового масла— 1 1/2 Ст. ложки
  • невелика цибулина— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик(великий)
  • помідорів чері— 330 грам
  • початка кукурузы— 4 штуки
  • винного оцту— 1 Ст. ложка
  • свіжого листя базиліка— 1/4 склянки
  • руколи— 1/4 склянки
  • часнику— 1 зубчик(часникові грінки)
  • хрусткий хліб— 1 штука(часникові грінки)
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки(часникові грінки)
  • сіль— За смаком(часникові грінки)
Салат з квасолі, кукурудзи і бекону - фото крок 1 1. У невеликій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити квасолю на помірному вогні, час від часу помішуючи, близько 5 хвилин, якщо квасоля свіжа, і 20-25 хвилин, якщо квасоля заморожена. Злити воду, відкинути квасоля на сито і промити під холодною проточною водою. Відставити в сторону.

Салат з квасолі, кукурудзи і бекону - фото крок 2 2. У сковороді обсмажити бекон на помірному вогні до хрусткої скоринки. Викласти бекон на паперові рушники, а потім дрібно нарізати. Злийте весь жир зі сковороди, крім 1 столової ложки жиру. Додати оливкове масло і обсмажити нарізану цибулю на помірному вогні, помішуючи. Додати подрібнений часник і готувати 1 хвилину. Додати розрізані навпіл помідори, зерна кукурудзи і оцет. готувати, помішуючи, поки помідори не почнуть втрачати свою форму.

Салат з квасолі, кукурудзи і бекону - фото крок 3 3. Зняти сковороду з вогню і обережно перемішати з вареною квасолею і половиною бекону. Дати охолонути до кімнатної температури і обережно перемішати з базиліком і руколлою. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати з часниковими грінками при бажанні і посипати беконом перед подачею. Щоб приготувати грінки, нарізати хліб скибочками завтовшки 1 см. Змастити маслом і обсмажити на помірно сильному вогні до золотистого кольору з обох сторін. Відразу ж натерти готовий хліб розрізаним навпіл часником і посипати сіллю. Нарізати кубиками.

Подібні рецепти

Салат з кус-кус, квасолі і кукурудзи

Мексиканський салат з кукурудзи і квасолі

Рецепт приготування салату з крупи кус-кус, зеленого лука, болгарського перцю, кукурудзяних зерен, чорної квасолі і кінзи. опис приготування: Нарізати зелену цибулю і болгарський перець. Довести курячий бульйон до кипіння в каструлі і додати кус-кус. Накрити кришкою і зняти з вогню. дати посто...

Салат з кальмарів і кукурудзи

Салат з кальмарів і кукурудзи

Салат з кальмарів і кукурудзи припаде до смаку любителям цікавих поєднань інгредієнтів. Солоні і ніжні кальмари гармонійно доповнені солодкими зернами кукурудзи. Вам обов'язково сподобається! опис приготування: Щоб приготувати смачний і ситний салат, вам не буде потрібно багато зусиль або яких...

Салат із крабових паличок і кукурудзи

Салат із крабових паличок і кукурудзи

Салат з крабовими паличками вже давно полюбився всім. Його готують до Нового Року, до Дня Народження і інших свят. Спробуйте цей рецепт, як приготувати салат з крабових паличок і кукурудзи. опис приготування: Багато господині готують такий салат не тільки по святковому приводу, але і просто та...

Салат з кукурудзи, болгарського перцю і авокадо

Салат з кукурудзи, болгарського перцю і авокадо

Рецепт приготування салату з підсмаженою на грилі кукурудзи, болгарського перцю, халапеньо, зеленої цибулі і авокадо з заправкою з часнику, імбиру, соку лайма, меду і оливкового масла. опис приготування: Цей солодкий пікантний салат неймовірно освіжає. свіжих качана кукурудзи— 4 штуки оливко...

Салат з кукурудзи, цукіні і помідорів

Салат з кукурудзи, цукіні і помідорів

Свіжі овочі обов'язково повинні бути присутніми в меню. Щоб їжа була не тільки корисною, але і смачною, рекомендую цей класний варіант, як приготувати салат з кукурудзи, цукіні і помідорів. опис приготування: Салатик потрібно зробити мінімум години за 4 до подачі, щоб овочі як слід промаринува...