Рецепт Розсольник з індичкою
Розсольник - старовинне блюдо російської кухні. Саме те, що потрібно в холодні, зимові дні. Він добре зігріває і насичує. Сьогодні приготуємо розсольник з індички. смачно, простий і корисний!
опис приготування:
Розсольник готується просто і швидко за наявності готового бульйону. Тому індичку краще зварити заздалегідь, тим більше, що це м'ясо вариться довго. Огірок можна взяти солоний або маринований. Розсіл в суп я не додаю. Часто розсольник готують з перловою крупою. Я віддаю перевагу рис і вам раджу. Він вариться в рази швидше і з ним суп ніжніший.
- крило індички— 400 грам
- Мал— 2-3 Ст. ложок
- Картопля— 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Соняшникова олія— 20 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- вода— 1,5 L
- огірок солоний— 1-2 штук
У каструлю викладіть індичку і залийте водою.
Доведіть до кипіння, вогонь збавте і зніміть піну. варіть індичку 1,5-2 години до м'якості м'яса.
Після індичку дістаньте з каструлі, видаліть кістки і шкірку. Бульйон процідіть і викладіть нарізану картоплю. Починайте варити розсольник.
Моркву і цибулю дрібно наріжте і викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Припустіть овочі на невеликому вогні 7-8 хвилин.
Додайте цибулю з морквою в каструлю.
Мал помийте і також додайте в суп. Посоліть і поперчіть за смаком.
Солоний огірок дрібно наріжте.
Коли всі інгредієнти в супі будуть готові, додайте нарізані огірки. Проваріть суп ще 5-6 хвилин і вимикайте. Додайте в каструлю відварну індичку.
Розсольник з індичкою готовий. Подавайте на перше в обід.
Подібні рецепти
Кольорова глазур для паски
Блюдо з божественним смаком, який легко змінюємо, шляхом заміни м'яса, зелені і сиру. опис приготування: У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин. Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану п...
Сендвіч з беконом, шинкою та індичкою
Рецепт приготування сендвіча з беконом, шинкою, індичкою, соусом песто, авокадо, сиром і листям салату. опис приготування: Цей великий ситний сендвіч з трьома видами м'яса здатний вгамувати навіть найсильніший голод. хліба для сендвічів— 12 скибочок майонез— 4 Ст. ложки соусу песто з базилік...
Роли з індичкою і грибами
Роли з індичкою і грибами — страва дуже просте, однак навряд чи ви коли-небудь пробували щось подібне. Жирненький, ситне, воно здатне нагодувати цілу армію голодних солдатів. опис приготування: буває, що після якогось свята в холодильнику залишається безліч залишків страв і продуктів, і хочеть...
Салат з беконом, індичкою і пахтою
Швидкий рецепт приготування салату зі смаженою беконом, індичкою, пахтою, блакитним сиром, помідорами чері і авокадо. опис приготування: У середній сковороді обсмажити бекон на середньому вогні, перевертаючи іноді, до хрусткої скоринки, від 5 до 8 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...
Салат з беконом, індичкою і сиром
Рецепт приготування салату із смаженою беконом, індичкою, шинкою, швейцарським сиром і цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти на паперові рушники і дати стекти жи...