Рецепт Розсольник з індичкою

Рецепт Розсольник з індичкою
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Розсольник - старовинне блюдо російської кухні. Саме те, що потрібно в холодні, зимові дні. Він добре зігріває і насичує. Сьогодні приготуємо розсольник з індички. смачно, простий і корисний!

опис приготування:

Розсольник готується просто і швидко за наявності готового бульйону. Тому індичку краще зварити заздалегідь, тим більше, що це м'ясо вариться довго. Огірок можна взяти солоний або маринований. Розсіл в суп я не додаю. Часто розсольник готують з перловою крупою. Я віддаю перевагу рис і вам раджу. Він вариться в рази швидше і з ним суп ніжніший.

  • крило індички— 400 грам
  • Мал— 2-3 Ст. ложок
  • Картопля— 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Соняшникова олія— 20 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • вода— 1,5 L
  • огірок солоний— 1-2 штук
Розсольник з індичкою - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти для приготування розсольнику.

Розсольник з індичкою - фото крок 2 У каструлю викладіть індичку і залийте водою.

Розсольник з індичкою - фото крок 3 Доведіть до кипіння, вогонь збавте і зніміть піну. варіть індичку 1,5-2 години до м'якості м'яса.

Розсольник з індичкою - фото крок 4 Після індичку дістаньте з каструлі, видаліть кістки і шкірку. Бульйон процідіть і викладіть нарізану картоплю. Починайте варити розсольник.

Розсольник з індичкою - фото крок 5 Моркву і цибулю дрібно наріжте і викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Припустіть овочі на невеликому вогні 7-8 хвилин.

Розсольник з індичкою - фото крок 6 Додайте цибулю з морквою в каструлю.

Розсольник з індичкою - фото крок 7 Мал помийте і також додайте в суп. Посоліть і поперчіть за смаком.

Розсольник з індичкою - фото крок 8 Солоний огірок дрібно наріжте.

Розсольник з індичкою - фото крок 9 Коли всі інгредієнти в супі будуть готові, додайте нарізані огірки. Проваріть суп ще 5-6 хвилин і вимикайте. Додайте в каструлю відварну індичку.

Розсольник з індичкою - фото крок 10 Розсольник з індичкою готовий. Подавайте на перше в обід.

Подібні рецепти

Пікантні трубочки з індичкою і полуничною сальсою

Кольорова глазур для паски

Блюдо з божественним смаком, який легко змінюємо, шляхом заміни м'яса, зелені і сиру. опис приготування: У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин. Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану п...

Сендвіч з беконом, шинкою та індичкою

Сендвіч з беконом, шинкою та індичкою

Рецепт приготування сендвіча з беконом, шинкою, індичкою, соусом песто, авокадо, сиром і листям салату. опис приготування: Цей великий ситний сендвіч з трьома видами м'яса здатний вгамувати навіть найсильніший голод. хліба для сендвічів— 12 скибочок майонез— 4 Ст. ложки соусу песто з базилік...

Роли з індичкою і грибами

Роли з індичкою і грибами

Роли з індичкою і грибами — страва дуже просте, однак навряд чи ви коли-небудь пробували щось подібне. Жирненький, ситне, воно здатне нагодувати цілу армію голодних солдатів. опис приготування: буває, що після якогось свята в холодильнику залишається безліч залишків страв і продуктів, і хочеть...

Салат з беконом, індичкою і пахтою

Салат з беконом, індичкою і пахтою

Швидкий рецепт приготування салату зі смаженою беконом, індичкою, пахтою, блакитним сиром, помідорами чері і авокадо. опис приготування: У середній сковороді обсмажити бекон на середньому вогні, перевертаючи іноді, до хрусткої скоринки, від 5 до 8 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...

Салат з беконом, індичкою і сиром

Салат з беконом, індичкою і сиром

Рецепт приготування салату із смаженою беконом, індичкою, шинкою, швейцарським сиром і цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти на паперові рушники і дати стекти жи...