Рецепт Салат «мімоза» простий
безсумнівно, кожен з нас хоча б раз пробував салат під назвою "; Мімоза ";. Він неймовірно популярний, найчастіше його готують на свята, зокрема, до нового року. Це відмінний рибний салат.
опис приготування:
Листкові салати завжди користувалися великою популярністю. Вони виходять дуже смачними. Обов'язково дайте салату "; Мімоза" настоятися в холодильнику, щоб шари не були сухими. Такий салат можна подати на будь-яке торжество. Щоб дізнатися, як приготувати салат "; Мімоза" простим рецептом, прочитайте поради з цього рецепта.
- рибна консерва— 1 штука
- морква— 2 штуки
- Картопля— 4 штуки
- яйця— 4 штуки
- Лук-пориста— 2 штуки
- майонез, сіль— За смаком
Яйця відварити круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. Картоплю і моркву також очистіть. Зелена цибуля вимийте і відріжте у нього жорстку зелену частину і корінці.
Відкрийте банку з консервою, злийте з неї всю зайву рідину. Викладіть рибу в миску і розімніть її виделкою.
На дно блюда, в якому ви будете подавати салат, викладіть перший шар риби. Змастіть його майонезом.
Візьміть відварені круто і очищені курячі яйця, відокремте жовтки від білків. жовтки відкладіть, вони потрібні будуть в самому кінці приготування.
Білок натріть на тертці і викладіть його на шар рибної консерви.
Злегка притисніть шар натертого на тертці білка ложкою, викладіть на нього трохи майонезу і розподіліть його по всій поверхні шару рівномірно.
Наступним шаром повинна бути морква. Її також слід натерти на тертці і викласти тонким шаром на натерті яйця. Шар моркви також змастіть майонезом.
Зелена цибуля наріжте дрібними кільцями і викладіть на моркву. Можна використовувати і звичайний ріпчаста цибуля, який слід обдати попередньо окропом, або ж пір'я зеленої цибулі.
Шар цибулі змащувати майонезом не треба. На нього необхідно викласти тертий відварну картоплю. Потім змастіть шар майонезом і трохи посоліть.
Зверху викладіть натертий на тертці жовтої. Поставте салат в холодильник, щоб всі верстви просочилися майонезом і подавайте салат до столу.
Подібні рецепти
Салат «мімоза» (простий рецепт)
Роздумуєте над святковим меню? Я рекомендую перевірений роками, улюблений багатьма, недорогий, ситний і дуже смачний салатик. Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає рецепта, запам'ятовуйте! опис приготування: Вашій увазі представляю ідею, як приготувати салат "; Мімоза ";, простий святков...
Салат «мімоза» класичний листковий
Салат «Мімоза» я готую в різних варіантах вже більше 10 років. Але найсмачнішим, яскравим і насиченим, як мені здається, виходить класичний варіант цього салату. Спробуйте і ви цей варіант. опис приготування: Салат «Мімоза» - по-справжньому святковий салат, вже десятки років він користується п...
Салат «мімоза» класичний
Всім знайомий салат, відповідний для святкового столу з будь-якого приводу. Салат мімоза — класичний рецепт салату легкий в приготуванні і неймовірно ніжний на смак. опис приготування: Рецепт салат мімоза, головними інгредієнтами в якому служать консерви з риби, курячі яйця цибуля і заправка з...
Салат «мімоза» новорічний
Це свято раз на рік, тому пропоную приготувати справжній салат "; Мімоза ";. У повсякденному житті ми замінюємо картоплею сир, а сьогодні зробимо святковий новорічний салат з тунцем і сиром! опис приготування: Сіль не використовується для салату, так як всі продукти її містять, але якщо потріб...
Салат «мімоза» (рецепт з рисом)
Існує чимало варіантів приготування всіма улюбленого нами салату "; Мімоза ";. В тому числі його готують з відвареним рисом. Виходить дуже ніжно і смачно, обов'язково спробуйте і ви! опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати салат "; Мімоза" (рецепт з рисом), вам достатньо просто прочит...