Рецепт Рулетики з телятини
Рулетики з телятини — недешеве, але дуже смачне вишукане гаряче блюдо, яке можна сміливо подавати на святковий стіл. Ніжне і дієтичне м'ясо телятини виходить дивовижно м'яким, соковитим.
опис приготування:
Рулетики з телятини — аж ніяк не бюджетне блюдо, т.к. хороша теляча вирізка в Росії коштує досить великих грошей. Однак в честь святкової трапези можна і розщедритися Воно того варте — м'ясо виходить дивно ніжним і, що досить важливо, пісним. при бажанні, ви можете замість телятини використовувати більш дешеву свинину чи яловичину, проте в такому випадку готувати рулетики вам доведеться трохи довше. А так — начинка відмінна, спосіб приготування — грамотний. Подавати приготовані таким чином рулетики з телятини рекомендую не з червоним, а з білим вином — м'ясо дієтичне, та ще й в начинці сир фета, тому з охолодженим білим вином блюдо поєднується краще.
Отже, рецепт рулетиків з телятини — читайте і користуйтеся на здоров'я!
- теляча вирізка— 600 грам
- Сир фета— 200 грам
- часник— 2 зубчики
- маслини— 30 грам
- петрушка свіжа— — За смаком
- помідори— 3 штуки
- вино біле— 1 Склянка
- сіль, чорний перець— — За смаком
- Оливкова олія— — За смаком
Вилкой разомните сыр фета (без рассола) в мисочці.
Добавьте нарезанную зелень петрушки.
Видавіть через прес часник.
Туда же добавьте немного мелко нарубленных маслин.
гарненько перемішайте — и начинка для рулетов готова.
Телячью вырезку нарежьте на тонкие эскалопы, каждый из которых отбейте с обеих сторон максимально тонко. Чем тоньше отобьете — тем нежнее получатся рулетики, однако не переусердствуйте и не продырявьте мясо.
Теперь сверните рулетики. Для этого нужно положить отбитый кусочек вырезки, на его край положить достаточное количество начинки.
И аккуратненько сворачиваем рулетик. Для наочності дивіться на фото.
Повинен вийти ось такий рулетик. як вид, в одном рулетике нужно сделать 2-3 обороту — тобто, сворачивать его нужно как сигарету, не делая слишком больших оборотов.
Мясо телятины очень нежное, поэтому рулетики нужно закрепить зубочистками, иначе они развалятся.
Аналогичным образом сворачиваем остальные рулетики.
У сковороді розігрійте невелику кількість масла. Аккуратно выложите в нее рулетики и обжарьте до легкой корочки с одной стороны.
Когда рулетики с нижней стороны схватятся, аккуратно вытащите зубочистки и переверните рулетики. Осторожно обжарьте до равномерной легкой корочки со всех сторон.
помідори бланшируйте (опустіть в окріп на 1 минуту и очистите от кожуры), нарежьте на небольшие кусочки и добавьте в сковороду.
додайте вино.
Приправте сіллю і перцем за смаком, сделайте огонь умеренным и тушите рулетики без крышки приблизительно 20-25 хвилин.
Нежнейшие рулетики готовы. Смачного!
Подібні рецепти
Закачування салатів з квасолею
Хотілося б запропонувати вам на замітку дивовижний рецепт. Найніжніші м'ясні рулети з начинкою з пікантною журавлини і зелені. Для святкового або щоденного столу — чудова ідея. запам'ятовуйте! опис приготування: Щоб м'ясо було соковитіше і ароматні, рекомендую його попередньо замаринувати на г...
Сальтімбокка з телятини
Сальтімбокка з італійської мови перекладається як "; стрибай в рот ";. Ця страва являє собою шматочки м'яса - рулетики з начинкою. Рецептів приготування існує маса, один з них - в мультиварці. опис приготування: Прочитайте цей рецепт. Ви дізнаєтеся, як приготувати сальтімбокка з телятини. Теля...
Рулетики з баклажанів з фаршем
Здивуйте своїх гостей цим маленьким кулінарним шедевром! Рулетики з баклажанів з фаршем — прекрасна апетитна закуска, їх цілком можна подавати як самостійне блюдо. приготуйтеся дивувати! опис приготування: Це простий рецепт приготування рулетиків з баклажанів з фаршем. З інгредієнтів вам знадо...
Рулетики з баклажанів з бринзою
Рулетики з баклажанів з бринзою відмінно виглядають на будь-якому столі. Їх пікантний смак і аромат сподобається всім гостям. Чудово гармонують з м'ясом на грилі або на мангалі. Спробуйте і ви! опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати рулетики з баклажанів з бринзою, то зробити це ду...
Рулетики з баклажанів з яловичиною
Баклажанові рулетики - це смачна і невигадлива закуска. У начинку можна покласти що завгодно, головне щоб поєднувалося зі смаком баклажанів. Пропоную рецепт рулетиків з баклажанів з яловичиною. опис приготування: Рулетики з баклажанів з яловичиною можна подавати як ситну закуску, так і основне...