Рецепт Рулет з качки
Пряний рулет з соковитого качиного м'яса стане хорошою закускою для портвейну або мадери на святковому столі
опис приготування:
обробляємо качку: промиваємо, кладемо грудкою на обробну дошку, надрезаем шкіру з боку спини і знімаємо її з частиною м'якоті.
М'якоть відокремлюємо від кісток, нарізаємо широкими пластинами і відбиваємо.
Шкіру розкладаємо на дошці, рівномірно покриваємо відбитої м'якоттю і посипаємо спеціями, потім звертаємо щільним рулетом і перев'язуємо мотузкою. Добре обернути рулет у фольгу для випічки, тоді він не втратить свій аромат.
Підготовлений рулет кладемо на деко, змащений маслом або жиром, і запікаємо в духовці при температурі 270 місто. до утворення скоринки. Потім нагрів зменшуємо до 170 місто. і доводимо до готовності. Вилка повинна вільно входити в м'якоть.
Готовий рулет охолоджуємо, нарізаємо поперек скибочками, укладаємо на блюдо.
Для гарніру підійдуть мариновані овочі, Мал.
Додатково можна прикрасити рулет розпареним чорносливом і гілочками зелені.
- утка целая— 1 штука
- сіль— — За смаком
- чорний перець— — За смаком
- тертий мускатний горіх— — За смаком
- імбир— — За смаком
- аджика— — За смаком
М'якоть відокремлюємо від кісток, нарізаємо широкими пластинами і відбиваємо.
Шкіру розкладаємо на дошці, рівномірно покриваємо відбитої м'якоттю і посипаємо спеціями, потім звертаємо щільним рулетом і перев'язуємо мотузкою. Добре обернути рулет у фольгу для випічки, тоді він не втратить свій аромат.
Підготовлений рулет кладемо на деко, змащений маслом або жиром, і запікаємо в духовці при температурі 270 місто. до утворення скоринки. Потім нагрів зменшуємо до 170 місто. і доводимо до готовності. Вилка повинна вільно входити в м'якоть.
Готовий рулет охолоджуємо, нарізаємо поперек скибочками, укладаємо на блюдо.
Для гарніру підійдуть мариновані овочі, Мал.
Додатково можна прикрасити рулет розпареним чорносливом і гілочками зелені.
Подібні рецепти
«Xarco» (грузинський суп з горіхами)
Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...
Святковий м'ясний рулет
Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...
Рулет » пеньок»
Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...
Рулет з яловичини з чорносливом
Рулет з яловичини з чорносливом — дуже смачне і ароматне блюдо, яке може прикрасити як святковий, так і буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулет з яловичини з чорносливом досить просто. Для приготування нам знадобитися свіжий яловичий фарш (з метою економії можна використовувати змі...