Рецепт Рулет з качки

Рецепт Рулет з качки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пряний рулет з соковитого качиного м'яса стане хорошою закускою для портвейну або мадери на святковому столі

опис приготування:

обробляємо качку: промиваємо, кладемо грудкою на обробну дошку, надрезаем шкіру з боку спини і знімаємо її з частиною м'якоті.

М'якоть відокремлюємо від кісток, нарізаємо широкими пластинами і відбиваємо.

Шкіру розкладаємо на дошці, рівномірно покриваємо відбитої м'якоттю і посипаємо спеціями, потім звертаємо щільним рулетом і перев'язуємо мотузкою. Добре обернути рулет у фольгу для випічки, тоді він не втратить свій аромат.

Підготовлений рулет кладемо на деко, змащений маслом або жиром, і запікаємо в духовці при температурі 270 місто. до утворення скоринки. Потім нагрів зменшуємо до 170 місто. і доводимо до готовності. Вилка повинна вільно входити в м'якоть.

Готовий рулет охолоджуємо, нарізаємо поперек скибочками, укладаємо на блюдо.

Для гарніру підійдуть мариновані овочі, Мал.

Додатково можна прикрасити рулет розпареним чорносливом і гілочками зелені.


  • утка целая— 1 штука
  • сіль— — За смаком
  • чорний перець— — За смаком
  • тертий мускатний горіх— — За смаком
  • імбир— — За смаком
  • аджика— — За смаком
обробляємо качку: промиваємо, кладемо грудкою на обробну дошку, надрезаем шкіру з боку спини і знімаємо її з частиною м'якоті.

М'якоть відокремлюємо від кісток, нарізаємо широкими пластинами і відбиваємо.

Шкіру розкладаємо на дошці, рівномірно покриваємо відбитої м'якоттю і посипаємо спеціями, потім звертаємо щільним рулетом і перев'язуємо мотузкою. Добре обернути рулет у фольгу для випічки, тоді він не втратить свій аромат.

Підготовлений рулет кладемо на деко, змащений маслом або жиром, і запікаємо в духовці при температурі 270 місто. до утворення скоринки. Потім нагрів зменшуємо до 170 місто. і доводимо до готовності. Вилка повинна вільно входити в м'якоть.

Готовий рулет охолоджуємо, нарізаємо поперек скибочками, укладаємо на блюдо.

Для гарніру підійдуть мариновані овочі, Мал.

Додатково можна прикрасити рулет розпареним чорносливом і гілочками зелені.


Подібні рецепти

Пісний картопляний рулет

«Xarco» (грузинський суп з горіхами)

Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...

Святковий м'ясний рулет

Святковий м'ясний рулет

Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...

Рулет » пеньок»

Рулет » пеньок»

Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...

Рулет з фаршу з начинкою

Рулет з фаршу з начинкою

Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...

Рулет з яловичини з чорносливом

Рулет з яловичини з чорносливом

Рулет з яловичини з чорносливом — дуже смачне і ароматне блюдо, яке може прикрасити як святковий, так і буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулет з яловичини з чорносливом досить просто. Для приготування нам знадобитися свіжий яловичий фарш (з метою економії можна використовувати змі...