Рецепт Рулет из мясного фарша с капустой
Потрясающе вкусный сочный мясной рулет с начинкой из капусты и грибов сможет украсить не только ваш обеденный стол, но и станет отличным дополнением праздничного угощения.
опис приготування:
Подавать такой мясной рулет можно и теплым, і холодним. При этом он совсем не теряет вкусовых качеств, а начинка прекрасно сохраняет свою сочность. Нижче я докладно описала, как приготовить рулет из мясного фарша с капустой. Приємних вам клопоту на кухні!
- фарш яловичий— 400 грам
- Житній хліб— 1 штука(скибочку)
- Цибуля— 2 штуки
- часник сушений— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
- гриби— 200 грам
- Luk-salotų— 2 штуки
- капуста— 250 грам
- Перець солодкий— 1/2 штуки
- томатне пюре— 1/2 склянки
- паприка сушена— 1 Чайна ложка
- сир— 100 грам
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
Підготуйте продукти для начинки. Овочі вимийте, очистіть.
Гриби і цибулю (1 шт.) наріжте тонкими скибочками. На разогретом растительном масле (1 ст. л.) обжарьте грибы до румяной корочки, добавьте лук и готовьте до его мягкости. Посоліть і поперчіть за смаком.
На отдельной сковороде разогрейте оставшееся растительное масло. Мелко нашинкованную капусту, солодкий перець, нарізаний соломкою, измельченный лук обжаривайте до слегка золотистого цвета.
Додайте томатне пюре, паприку і сіль за смаком, готовьте до испарения жидкости. остудіть начинку.
Мясной фарш распределите по пищевой пленке тонким прямоугольным пластом. Зверху розподіліть овочеву начинку.
Затем грибную поджарку.
С помощью пищевой пленки заверните мясной фарш с начинкой в рулет по короткой стороне. Аккуратно перенесите на фольгу.
Заверните края фольги. Поставьте рулет запекаться в разогретую до 180 ° C духовку на 20 хвилин.
Затем аккуратно откройте фольгу и смажьте верх рулета взбитым белком. Поднимите температуру запекания до 200 ° С. Запікайте протягом 30 хвилин.
трохи остудіть, нарежьте на порционные ломтики и подавайте к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Смажений сулугуні з яйцем
вважаю, что молодые овощи лучше всего съедать в сыром виде, чем их тушить или запекать. Ведь после термической обработки уходят все витамины. Поэтому лучше всего использовать их свежими в салатах. опис приготування: наприклад, я описала для вас рецепт того, как приготовить салат витаминный с к...
Пісний картопляний рулет
Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...
Святковий м'ясний рулет
Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...
Рулет » пеньок»
Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...