Рецепт Розсольник з тунцем

Рецепт Розсольник з тунцем
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
Якщо Ви ніколи не пробували розсольник з рибою, то багато втратили! Виходить дуже смачний, наваристий, густий і ароматний суп! Чудовий привід використовувати парочку залишилися огірків з розсолом.

опис приготування:

Крім названих інгредієнтів, Ви можете додати в суп томат або томатну пасту. Але якщо солоні огірки і розсіл з легкою кислинкою, то цього буде достатньо. Готуйте і насолоджуйтеся! Як приготувати розсольник з тунцем я розповім в покроковому рецепті.

  • тунець консервований— 150-200 грам
  • Картопля— 4 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Крупа перлова— 50 грам
  • Огірки солені— 2-3 штук
  • розсіл огірковий— 0,5 склянки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • зелень— За смаком
  • сіль— За смаком
  • вода— 1,5-2 L
Розсольник з тунцем - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Крупу промийте і залийте окропом на 10-15 хвилин, потім воду злийте.

Розсольник з тунцем - фото крок 2 Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте невеликими кубиками. У каструлю для готування налийте олію і обсмажити цибулю з морквою, буквально 3-4 хвилини.

Розсольник з тунцем - фото крок 3 Огірки наріжте дрібною соломкою і додайте до обсмажуванні. Гасіть ще 3-4 хвилини.

Розсольник з тунцем - фото крок 4 Налийте наполовину каструлі води. Доведіть до кипіння і додайте крупу. варіть 8-10 хвилин.

Розсольник з тунцем - фото крок 5 Картопля очистіть, помийте і наріжте брусочками.

Розсольник з тунцем - фото крок 6 Рибу теж розділіть на шматочки, кісточки видаліть.

Розсольник з тунцем - фото крок 7 через 10 хвилин після додавання крупи, відправте в суп картопля. варіть ще 7-10 хвилин. В останню чергу додайте тунець і півсклянки розсолу! Посоліть суп до смаку і прокип'ятіть пару хвилин. По бажанню, за хвилину до готовності додайте рубану зелень — кріп або петрушку.

Розсольник з тунцем - фото крок 8 Подавайте суп зі свіжим чорним хлібом! Смачного!

Подібні рецепти

Розсольник з яловичини

Розсольник класичний рецепт з перловкою

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...

Розсольник зі свинини

Розсольник зі свинини

Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...

Розсольник по-польськи

Розсольник по-польськи

вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...

Розсольник рибний класичний

Розсольник рибний класичний

Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...