Рецепт Розсольник з гусячими потрухами

Рецепт Розсольник з гусячими потрухами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Розсольник - класика російської кухні. І немає нічого дивного, що кожна господиня готує його зі своїми нюансами. У нашій родині один з улюблених варіантів розсольнику - з рисом і гусячими потрухами.

опис приготування:

Розсольник - це ситний і зігріваючий суп, відомий на Русі з ХV століття. Його прийнято готувати в холодну пору року. У класичному рецепті додають перловку, але якщо її замінити замінити рисом, то процес готування супу скорочується в рази. Нижче я докладно описала, як приготувати розсольник з гусячими потрухами і рисом.

  • бульйон курячий— 2 L
  • Тельбухи гусячі— 400 грам(шлунок, печінку, серце)
  • Мал— 1 Склянка
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 4-5 штук
  • огірок солоний— 3 штуки
  • розсіл огірковий— 1/2 склянки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • лист лавровий— 1 штука
  • петрушка— 1 пучок
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • крем— 400 грам(для подачі)
Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. потрошки вимийте, ображати плівки, наріжте на порційні шматочки. Картопля, морква і цибуля вимийте, очистіть.

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 2 2. Шлунки покладіть в каструлю і залийте 1 л холодної води, доведіть до кипіння, зніміть піну. Варіть на невеликому вогні до готовності, через 30 хвилин додайте сердечка, через 15 хвилин - печінка. Відкиньте на друшляк.

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 3 3. Цибуля, морква подрібніть і обсмажте до золотистої скоринки на розігрітій олії.

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 4 4. Картопля наріжте кубиками. Мал промийте до прозорої води.

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 5 5. У киплячий курячий бульйон додайте рис і картопля, цибулю і моркву ...

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 6 6. … Споживання Гусіні. варіть 10 хвилин.

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 7 7. Солоні огірки наріжте дрібними скибочками або кубиками. Якщо шкірка огірків жорстка, зріжте її. Влийте розсіл і готуйте 10 хвилин. Зніміть з вогню, додайте лавровий лист, рубану зелень, сіль і перець за смаком, дайте настоятися під закритою кришкою протягом 10 хвилин.

Розсольник з гусячими потрухами - фото крок 8 8. Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Розсольник з яловичини

Пиріг з листкового тіста з сиром

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...

Розсольник зі свинини

Розсольник зі свинини

Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...

Розсольник по-польськи

Розсольник по-польськи

вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...

Розсольник рибний класичний

Розсольник рибний класичний

Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...