Рецепт Розсольник з гусячими потрухами
Розсольник - класика російської кухні. І немає нічого дивного, що кожна господиня готує його зі своїми нюансами. У нашій родині один з улюблених варіантів розсольнику - з рисом і гусячими потрухами.
опис приготування:
Розсольник - це ситний і зігріваючий суп, відомий на Русі з ХV століття. Його прийнято готувати в холодну пору року. У класичному рецепті додають перловку, але якщо її замінити замінити рисом, то процес готування супу скорочується в рази. Нижче я докладно описала, як приготувати розсольник з гусячими потрухами і рисом.
- бульйон курячий— 2 L
- Тельбухи гусячі— 400 грам(шлунок, печінку, серце)
- Мал— 1 Склянка
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Картопля— 4-5 штук
- огірок солоний— 3 штуки
- розсіл огірковий— 1/2 склянки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- лист лавровий— 1 штука
- петрушка— 1 пучок
- Перець чорний мелений— За смаком
- крем— 400 грам(для подачі)
2. Шлунки покладіть в каструлю і залийте 1 л холодної води, доведіть до кипіння, зніміть піну. Варіть на невеликому вогні до готовності, через 30 хвилин додайте сердечка, через 15 хвилин - печінка. Відкиньте на друшляк.
3. Цибуля, морква подрібніть і обсмажте до золотистої скоринки на розігрітій олії.
4. Картопля наріжте кубиками. Мал промийте до прозорої води.
5. У киплячий курячий бульйон додайте рис і картопля, цибулю і моркву ...
6. … Споживання Гусіні. варіть 10 хвилин.
7. Солоні огірки наріжте дрібними скибочками або кубиками. Якщо шкірка огірків жорстка, зріжте її. Влийте розсіл і готуйте 10 хвилин. Зніміть з вогню, додайте лавровий лист, рубану зелень, сіль і перець за смаком, дайте настоятися під закритою кришкою протягом 10 хвилин.
8. Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг з листкового тіста з сиром
Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...
Розсольник з солоних огірків
Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...
Розсольник зі свинини
Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...
Розсольник по-польськи
вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...
Розсольник рибний класичний
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...